Η χρονιά του Μπάρακ Ομπάμα

default image

Πρόπερσι Πρόσωπο της Χρονιάς για το Time ήσουν εσύ (You). Πέρυσι ήταν ο Β. Πούτιν. Φέτος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μπάρακ Ομπάμα

Time

Πρόπερσι Πρόσωπο της Χρονιάς για το Time ήσουν εσύ (You). Πέρυσι ήταν ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Φέτος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον
Μπάρακ Ομπάμα . Άλλοι τρώνε παπούτσια και άλλοι κάνουν εξώφυλλα. Ακολούθησαν οι Χένρι Πόλσον, Νικολά Σαρκοζί, Σάρα Πέιλιν, Ζανγκ Γιμού.

2008
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μερικά άκρως ενδιαφέροντα τοπ-10 σχετικά με το διαδίκτυο, για τη χρονιά που τελειώνει.

Google
Έτσι και σε πάρει χαμπάρι το Gmail ότι χρησιμοποιείς Internet Explorer, σου βγάζει επάνω μήνυμα ‘ Get Faster Gmail ‘. Το πατάς να δεις τι εννοεί και σου εξηγεί πως καλύτερα για σένα είναι να χρησιμοποιείς τον Firefox 3 ή τον δικό τους Chrome. Σταράτα πράγματα. Πάντως χρυσώνουν το χάπι για τη Microsoft λέγοντας πως είναι στα σκαριά γρηγορότερη έκδοση του IE8.

IE
Για το κενό ασφαλείας του Internet Explorer θα έχετε πληροφορηθεί από χθες. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Microsoft.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για το Χρέος Όλων.

Διαφήμιση
Σύμφωνα με άρθρο της Ναυτεμπορικής, η ZenithOptimedia προβλέπει πως η παγκόσμια διαφημιστική δαπάνη στο διαδίκτυο όχι μόνο δεν θα πέσει, λόγω της οικονομικής ύφεσης, αλλά θα ανέβει και μάλιστα με μεγάλα άλματα. Για φέτος η δαπάνη στο συγκεκριμένο Μέσο αγγίζει τα 50 δισ. δολάρια, ενώ για το 2009 προβλέπεται να πάει στα 58,7 δισ. Όσο για το 2010 το νούμερο αναμένεται να γίνει 71,2 δισ. δολάρια.

Free-Press
Athens Voice . Athens Guide θα βγάλει τις επόμενες μέρες, ενώ και το Lookmag γιορτάζει τα τρία του χρόνια.
LifO . ‘Δεν Υπάρχω’ λέει ο Άγιος Βασίλης στο εξώφυλλο. Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το ετήσιο Winter Lifo.
FAQ . Ωραίο αντι-editorial σήμερα με τους στίχους του τραγουδιού των Radiohead, ‘Exit music’.

MAD
Για 7η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η Δημοπρασία Αγάπης του Mad, με μία όμως αλλαγή. Πλέον οι καλλιτέχνες δεν προσφέρουν προς δημοπρασία αγαπημένα τους αντικείμενα, αλλά χειροποίητα λευκώματα (Mad Books) τα οποία επιμελήθηκαν ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Στις ΗΠΑ
Το μήνα Νοέμβριο επισκέφθηκαν αθλητικές ιστοσελίδες περισσότεροι από 78 εκατομμύρια Αμερικανοί. Η συνολικά αύξηση επισκεψιμότητας από πέρυσι την ίδια εποχή είναι της τάξης του 5%. Συγκεκριμένα, το Yahoo!Sports είχε 22,8 εκατ. επισκέπτες, το ESPN (το οποίο αλλάζει ) λίγο πιο κάτω στα 22,2 εκατ., το NFL 14 εκατ., το Fox Sports 13,7 εκατ. και το CBS Sports 12,9.

Στην Τουλούζ
Δεν είναι δύσκολο να ομορφύνει μια πόλη.

Φωτό της ημέρας
Ο εικονιζόμενος σκύλος μασούσε εδώ και χρόνια δέκα τσιγάρα την ημέρα. Ζούσε στο Γκρατζ της Αυστρίας και έχασε τη ζωή του στα 22(!) του χρόνια (ανθρώπινα, όχι σκυλίσια), όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Πήγαινε στο καπνοπωλείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα