Instrumental για Eurovision

default image

Ο Σάκης τραγούδησε τα This is our night, Out of Control, Right on Time και εμείς προτείνουμε να στείλουμε κανένα instrumental στη Ρωσία

Χόλιγουντ


Να ποιοι ηθοποιοί βγάζουν τα λεφτά τους και οι παραγωγοί λατρεύουν να επενδύουν πάνω τους. Will Smith, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Brad Pitt οι πέντε πρώτοι.

Ο χαζός του μήνα
Την ιστορία με τον Φελπς να κάνει ναρκωτικά την ξέρετε ήδη . Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 8 άτομα, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών. Ο ένας από αυτούς θα πρέπει να καταδικαστεί και για ηλιθιότητα αφού έβγαλε στο e-Bay να πουλήσει το σκεύος (bong) που ο Φελπς χρησιμοποίησε και μάλιστα ζητούσε 100 χιλ. δολάρια. Φυσικά τον τσάκωσαν.

Στο ψάξιμο

Τον Ιανουάριο και σύμφωνα με τη Nielsen, στις ΗΠΑ έγιναν 9,5 δισ. αναζητήσεις στις μηχανές των Google, Yahoo! κλπ. Το νούμερο αυτό είναι αυξημένο κατά 27,5% από πέρυσι τον Ιανουάριο. Στην πρώτη θέση είναι το Google με 5,9 δισ. αναζητήσεις, ποσοστό δηλαδή 62,8% και αυξημένο κατά 40,8% από τον Ιανουάριο του 2008. Ακολούθησαν, Yahho! Με 1,5 δισ., MSN/Windows Live Search με 1 δισ., AOL με 380 εκατ., ASK με 181 εκατ.

Free-Press
Athens Voice
LifO
FAQ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία και το γύρω γύρω όλοι.

Το Ποντίκι
Για εννιά Πέμπτες το Ποντίκι θα προσφέρει στους αναγνώστες του αντίστοιχο αριθμό ταινιών του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Η αρχή γίνεται σήμερα με το φιλμ ‘Οι απέναντι’ του Γιώργου Πανουσόπουλου.

Ejekt
Duffy; Άκυρο! Δεν θα έρθει τελικά η Ουαλή τραγουδίστρια το καλοκαίρι στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Blogme
Σε έξι μέρες είναι η εκδίκαση της υπόθεσης Blogme – Τσιπρόπουλος – Λιακόπουλος. Διαβάστε εδώ την άποψη του Παναγιώτη Βρυώνη, με την αποία ταυτιζόμαστε απόλυτα.

The Big Picture
Δείτε εδώ πως η γιορτή για την αλλαγή του χρόνου στην Κίνα εξελίχθηκε στην τρομερή φωτιά που κατέστρεψε τον ουρανοξύστη.

Διαφήμιση
Άλλο Μπαχάμες και άλλο Κόστα Μπράβα. Διαβάστε εδώ τη διαφορά. Σαν να βάζεις φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και να λες πως έτσι είναι στη Λούτσα.

Μεγάλοι Έλληνες

Στις 23 Φεβρουαρίου υποτίθεται θα αποκαλυφθούν οι 10 πρώτοι από τους 100 Μεγάλους Έλληνες του Σκάι. Χθες πάντως πρόλαβε ο Ελεύθερος Τύπος και με το spoiler της στήλης ‘Μέχρι Κεραίας’, μάθαμε ποιοι είναι.

Eurovision
Ο Σάκης τραγούδησε τα This is our night , Out of Control , Right on Time και εμείς έχουμε να προτείνουμε να στείλουμε κανένα instrumental στη Ρωσία .

Δαρβίνος
Σήμερα 12 Φεβρουαρίου, κλείνουν 200 χρόνια από τη γέννηση του Κάρολου Δαρβίνου. Δείτε εδώ μερικές διαφορετικές θεωρίες εξέλιξης και εδώ πως θα είσασταν πριν εκατομμύρια χρόνια.

Φωτό της ημέρας
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο εξώφυλλο του αμερικανικού Vogue Μαρτίου. Οι πωλήσεις έχουν πέσει 11% τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε είναι μια καλή κίνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα