iPhone, Αγρότης και Πρωταγωνιστές

default image

Ανακοινώθηκε το νέο iPhone. Ζωντανή η σημερινή εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Η Σίσσυ Χρηστίδου θα παρουσιάσει το "Αγρότης μόνος ψάχνει"

Πρόταση

Αν μέχρι σήμερα δεν έχετε καταφέρει να πάτε μέχρι το
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο , κάντε το! Εκπληκτική εμπειρία. Ζώα που είχαμε δει μόνο σε ντοκιμαντέρ, πολύ καλές εγκαταστάσεις και συνθήκες, καθαριότητα. Ένα πάρκο που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως είναι στην Αττική.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Πολυκατοικία και Ρετιρέ. Ο Ελεύθερος Τύπος .

iPhone

Ανακοινώθηκε το νέο iPhone. Ονομάζεται iPhone 3GS , είναι πιο γρήγορο, έχει 3 Mp κάμερα, τραβάει βίντεο, έχει MMS, copy/paste. Αναμένεται στα καταστήματα των ΗΠΑ (και μερικών άλλων χωρών) στις 19 Ιουνίου, λίγο αργότερα και στην Ελλάδα. Διαβάστε εδώ τη λεπτομερή παρουσίαση.
Μην ξεχνάμε πάντως και την αναβάθμιση 3.0 για το 3G που θα είναι διαθέσιμη στις 17 Ιουνίου.

Wiki
Διαγωνισμός φωτογραφίας Wikimedia. Δείτε εδώ , μερικές είναι απίθανες.

ALPHA
Η Σίσσυ Χρηστίδου θα παρουσιάσει το ριάλιτι ‘Αγρότης μόνος ψάχνει’. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Ιουνίου.

MEGA
Ζωντανή θα είναι η σημερινή εκπομπή ‘Πρωταγωνιστές’ του Σταύρου Θεοδωράκη και θα έχει να κάνει με την επόμενη μέρα από τις Ευρωεκλογές. Στο στούντιο μεταξύ άλλων θα είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Στέλιος Μάϊνας και ο Τάσος Τέλλογλου.

Της Κορέας
Έγινε .

Φωτό της ημέρας
Στο ζωολογικό κήπο της Βιέννης τοποθέτησαν ένα παλιό αυτοκίνητο στη λιμνούλα που φιλοξενείται ο ρινόκερος για να καταδείξουν το τεράστιο πρόβλημα της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Ο ρινόκερος είναι πολύ θυμωμένος με το αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα