Καύσωνας και…Playmate

default image

Ωραία! Με το θερμόμετρο στο +40 να βλέπουμε (από το Star)τον διαγωνισμό Playmate 2007. Καλά, αν δεν σας αρέσει ακούστε 96.6 (καλή μουσική)

Playmate 2007
Απόψε 26/6 στις 21.00, το STAR μεταδίδει το διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate 2007. Στην παρουσίαση είναι η Νίκη Κάρτσωνα και ο Ερρίκος Πετιλόν. Δεν μας φτάνει ο καύσωνας, το θερμόμετρο θα ανέβει κι άλλο με τις καυτές παρουσίες (το απαραίτητο κλισέ) των 12 διαγωνιζομένων οι οποίες είναι από 14(;) ως 24 ετών.

Kill Bill

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως ο Κουέντιν Ταραντίνο θα γυρίσει τη συνέχεια του Kill Bill, σε 2 μάλιστα ταινίες. Πάμε για Vol. 3 και Vol. 4 λοιπόν, με γυρίσματα κατά πάσα πιθανότητα στην Κίνα.

96,6
Τον παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό και διαπιστώσαμε πως παίζει την καλύτερη ροκ μουσική στην πόλη της Αθήνας. Με τραγούδια αυτής της χιλιετίας και όχι Pink Floyd, Dire Straits, Phil Collins. Μπόνους το ότι μετά από κάθε τραγούδι μας λένε και πιο ήταν. Είχαμε επιφύλαξη λόγω ονόματος αλλά τελικά πρέπει να πούμε μπράβο στον Captain Jack.

Σινεμά
Στη Γερμανία απαγόρεψαν στους παραγωγούς της ταινίας ‘ Valkyrie‘ να κάνουν γυρίσματα σε στρατιωτικές βάσεις της χώρας, λόγω της θρησκείας (Σαϊεντολογία) που πρεσβεύει ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ. Το φιλμ έχει να κάνει με την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από τον Claus von Stauffenberg.

10η Εντολή
Αύριο στις 22.15 ρίχνει, μετά από τρεις σεζόν, αυλαία και η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, ‘10η Εντολή’, με ένα, όπως αναμένεται, “διαφορετικό” επεισόδιο.

Οι 100 στιγμές του κινηματογράφου
Πέρυσι το Σεπτέμβριο η βρετανική εφημερίδα ‘Observer’ ρώτησε τους αναγνώστες της ποιες είναι κατά τη γνώμη τους οι καλύτερες σκηνές κινηματογραφικών ταινιών. Πήραν 15.000 απαντήσεις (2.500 διαφορετικές). Ιδού το Top-100.

ΑΝΤ1
Μετά από 2 χρόνια, η σειρά του ΑΝΤ1, ‘Θα βρεις το δάσκαλό σου’, ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη στις 21.00.

ALPHA
Σήμερα στις 23.30, ο Κώστα Βαξεβάνης ανοίγει το ‘Κουτί της Πανδώρας’ για τον νέο φαρμακερό Κ.Ο.Κ.

MEGA

Στη σημερινή εκπομπή ‘Εμπόλεμη Ζώνη’ ο Σωτήρης Δανέζης παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ ‘Επιχείρηση: Το πρώτο θύμα’ και έχει να κάνει με τον πόλεμο του Ιράκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Αλλάζει ο χάρτης των ΜΜΕ
Με την κατάθεση του νομοσχεδίου από τον Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο, για τη συγκέντρωση των ΜΜΕ, για τις αδειοδοτήσεις σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και για την απελευθέρωση της ψηφιακής τηλεόρασης, όλα φαίνεται πως αλλάζουν. Πλέον θα παίζει ρόλο τι είδους είναι τα ΜΜΕ που έχει ένας επιχειρηματίας και όχι πόσα, θα δούμε και άλλους ψηφιακούς σταθμούς πλην των ‘+’ της ΕΡΤ, ενώ οι αδειοδοτήσεις για ρ/τ σταθμούς θα έχουν πιο αυστηρά κριτήρια.

Φωτό της ημέρας
Ο Elwοod κέρδισε (δικαίως) τον διαγωνισμό του πιο άσχημου σκυλιού στην Καλιφόρνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα