Και μη χειρότερα

default image

Δεν υπάρχουν λέξεις για την τραγωδία, που πλήττει την χώρα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγραφεί ο πόνος και ο θάνατος. Η Ελλάδα κλαίει...

Φωτιά

Χρειάζεται μια εθνική τραγωδία για να δεις να σοβαρεύουν τα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση; Και τι δελτία ειδήσεων; Εικοσιτετράωρα. Εκτός από λίγα ατοπήματα και λαϊκισμούς, γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την τηλεοπτική κάλυψη της συμφοράς που μας βρήκε. Στον Τύπο τα ίδια, εκτός βέβαια από μερικές προσπάθειες για πολιτική εκμετάλλευση της καταστροφής της χώρας μας.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα δεν ήταν πρώτο. Καιρό είχαμε να δούμε την εφημερίδα του Θέμου-Μάκη να πέφτει όχι στην 2η αλλά στην 3η θέση (174 χιλ. φύλλα). Στην 1η θέση βρέθηκε το Βήμα με 189 χιλ. και ακολούθησε η Καθημερινή με 179 (ας είναι καλά η μαύρη οχιά). Στη 4η θέση η Ελευθεροτυπία με 146, στην 5η το Έθνος με 119, στην 6η ο Ελεύθερος Τύπος με 107.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 13 με 19 Αυγούστου το MEGA είχε τηλεθέαση 15,2%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 14,8%, ALPHA με 12,8%, STAR με 12,1%, ΝΕΤ με 11,3%. Στο κλασσικό 8,1% το ALTER.

Eurovision
Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο 1ος διαγωνισμός χορού της Eurovision. Στις 22.00 από τη ΕΤ1.

Λέμε να δούμε
Πορφυρά Ποτάμια. Δευτέρα στις 00.30 από το MEGA.
Άνοιξε τα μάτια. Το αυθεντικό. Την Πέμπτη στη 01.15 από τον ALPHA.

ΣΚΑΪ

Την Τετάρτη κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από τον Σκάι, ένα λεύκωμα 80 σελίδων που περιλαμβάνει και 2 DVD, με τίτλο ‘Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο άνθρωπος που άλλαξε την Ελλάδα’.

Wikipedia
Η αγαπημένη online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia έχει φτάσει πλέον τα 1,976 εκατ. λήμματα (η βρετανική έκδοση) και σε λίγες μέρες θα σπάσει το φράγμα των 2 εκατ. Η ελληνική έκδοση έχει 26 χιλ. λήμματα.

The Spirit
Το διάσημο κόμικ του Will Eisner, The Spirit, πρωτοεμφανίστηκε το 1940, ενώ συνεχίζει να εκδίδεται από την DC Comics. Σε δύο χρόνια θα δούμε τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη με τον Φρανκ Μίλερ (δημιουργός του κόμικ Sin City) στη σκηνοθεσία και τις Σκάρλετ Γιοχάνσον και Εύα Μέντεζ στο καστ.

Φωτό της ημέρας
Και μη χειρότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα