Και στη Nova το FOXlife

default image

Από τις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOX International Channels, FOXlife, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova

ALTER


Το Δ.Τ του σταθμού για την επίθεση που δέχτηκε έχει ως εξής:
‘Οι σφαίρες των τρομοκρατών δεν έπληξαν, ούτε μπορούν να πλήξουν τον ελεύθερο δημοσιογραφικό λόγο του ALTER. Έπληξαν για άλλη μια φορά την οικονομία, τον τουρισμό και την εικόνα της χώρας μας στη διεθνή κοινότητα.

Περιμένουμε οι αρμόδιες αρχές να κάνουν το καθήκον τους’.



Pirate Bay


Για την υπόθεση με τα παιδιά από τη Σουηδία που λέγαμε προχθές, φαίνεται πως όλα βαίνουν καλά, μια και από τη δεύτερη μέρα της δίκης έχουν ήδη απορριφθεί οι μισές κατηγορίες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
Πλάκα έχει και ο χάρτης όπου φαίνεται από που είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Pirate Bay. Το σχεδόν 1% της Ελλάδας και οι 145 χιλ. χρήστες την ημέρα δεν είναι και μικρά μεγέθη.


Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Αυριανή βεβαίως.

Time

Στο Time ως γνωστό αρέσουν οι λίστες. Δείτε εδώ τα 25 καλύτερα μπλογκ και εδώ τα 5 πιο υπερεκτιμημένα για το 2009.
Στα 25 βρίσκουμε τα Huffington Post, Mashable, Lifehacker, BoingBoing, Google Blog και στα 5 τα TechCrunch, Gawker και PerezHilton.

Facebook
Μετά τις αντιδράσεις, οι του Facebook υποχρεώθηκαν να αλλάξουν και πάλι τους όρους χρήσης και να τους κάνουν όπως πριν. Ή οι χρήστες του Facebook έχουν κάποια δύναμη ή τους χαϊδεύουν τα αυτιά. Όπως και να ‘χει καλή εξέλιξη. Εδώ λεπτομέρειες.

On Telecoms
Η τηλεόραση της On Telecoms φαίνεται πως αποχωρεί από το πακέτο αγώνων Champions League που ήταν να προβάλλει (2009 – 2012 για περίπου 20 εκατ. ευρώ), αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό της πρόβλημα. Η Nova φέρνει το Μάρτιο το FOXLIfe, το δυνατό χαρτί δηλαδή της On TV.

FOXlife
Από τις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOX International Channels, FOXlife, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, στη θέση 205. Το πρόγραμμά του θα είναι διαθέσιμο και στα 4 πακέτα συνδρομής και μεταξύ άλλων θα προβάλλει τους τελευταίους κύκλους των σειρών Desperate Housewives και Grey’s Anatomy.
Ακόμα, Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis, Kevin Hill.

Διαγωνισμός
Λίγος χρόνος έμεινε μέχρι την εκπνοή συμμετοχής στο διαγωνισμό μας και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι προτιμήσεις όσων έχουν πάρει μέχρι στιγμής μέρος.
Καλύτερη ταινία – Το 45% ποντάρει στο Slumdog Millionaire και το 44% στο The Curious Case of Benjamin Button.
Σκηνοθεσία – 50% για τον Ντάνι Μπόιλ, 39% για τον Ντέιβιντ Φίντσερ.
Α’ Ανδρικός – Με 40% προηγείται ο Μίκι Ρουρκ, ακολουθεί ο Σον Πεν με 33%.
Α’ Γυναικείος – Στο 62% είναι το μεγάλο φαβορί Κέιτ Γουΐνσλετ, στο 15% η Μέριλ Στριπ.
Β’ Ανδρικός – Δεν έχει αντίπαλο ο Χιθ Λέτζερ με το 86% που έχει συγκεντρώσει.
Β’ Γυναικείος – Πρώτη η Πινέλοπι Κρουζ με 55%, δεύτερη η Τάρα Χένσον με 14%.
Αυτά βέβαια είναι ενδεικτικά, δεν επιβεβαιώνονται πάντα οι προβλέψεις.


Yahoo!
Εδώ μπορείτε να δείτε τις προβλέψεις των χρηστών του Yahoo! και εδώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (με πάνω από 700 χιλ. ψήφους) για το ποια είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών, βάσει του ότι πήρε όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Διάστημα
Δείτε εδώ τις καταπληκτικές φωτογραφίες του  Boston.com σχετικές με την πρόοδο του ανθρώπου στην εξερεύνηση του διαστήματος.
Εδώ κολλάει και η αυτή η απίθανη ιστορία για τα άλογα, τα τραίνα και το διάστημα (ευχαριστώ τον φίλο που μου την έκανε γνωστή).

X-Men: Origins
Δείτε εδώ το φρέσκο τρέιλερ.

Μπάσκετ
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του SPORT 24 που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Eurovision
Σήμερα Τετάρτη στις 22.00 είναι η επιλογή του τραγουδιού που ο Sakis θα τραγουδήσει στη Μόσχα (και όχι μόνο). Μετάδοση από τη ΝΕΤ .
Βαρετό.

Φωτό της ημέρας
Δεν άλλαξε και πολύ η ζωή των μικρών πρωταγωνιστών του φιλμ Slumdog Millionaire, υπάρχει όμως ελπίδα για το μέλλον τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα