Καλά πάει ο Real FM

default image

Πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη ‘ζωνιανά‘ στη μηχανή αναζήτησης της Google; Μόλις 503.000! Δείτε το επίσημο σάιτ του χωριού

Εδώ Πολυτεχνείο

Όπως γράφαμε και χθες είναι αρκετές οι εφημερίδες που θα προσφέρουν στους αναγνώστες τους κάποιο λεύκωμα ή CD για την επέτειο του Πολυτεχνείου το Σάββατο, ενώ πολλές είναι και οι εκπομπές σε όλα τα κανάλια που θα ασχοληθούν με το θέμα. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε την Μικρούτσικη προσέγγιση στο ‘Αυτός μας έλειπε’ το Σάββατο το πρωί.

Best of the Blogs
Στις 4/11 γράφαμε για τις υποψήφια μπλογκς που διεκδικούσαν το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού ‘Deutsche Welle International Weblog Awards’. Η επιτροπή του διαγωνισμού απένειμε τελικά το πρώτο βραβείο σε ένα blog από τη Λευκορωσία. Η 23χρονη κοπέλα που το διατηρεί είναι δημοσιογράφος και τα ποστ που κάνει στο μπλογκ της είναι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη χώρα της. Δείτε εδώ όλους τους νικητές. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 7.000 blogs.

Ζωνιανά
Πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη ‘ ζωνιανά ‘ στη μηχανή αναζήτησης της Google; Μόλις 503.000! Ιδού και το επίσημο σάιτ του χωριού.

Green Team
Έτσι ονομάζεται η νέα οικολογική εκπομπή της ΝΕΤ και στην παρουσίαση είναι η Ρίκα Βαγιάννη. Από τις 4 Δεκεμβρίου στη ΝΕΤ.

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για την ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 15 Οκτωβρίου με 10 Νοεμβρίου πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός ήταν ο Σκάι με 11,2%. Ακολούθησαν, οι Super Σπορ FM με 9,4%, Λάμψη με 9,3%, Derti με 9,1%, Ρυθμός με 8,6%. Καθόλου άσχημα για τον Real FM που με τόσο μικρό χρονικό διάστημα που είναι στο αέρα, κατάφερε να κάνει 3,4%. Παρεμπιπτόντως ανοίγει και “υποκατάστημα” στη Θεσσαλονίκη.

Real FM
Μιλώντας για Real FM να δώσουμε τα εύσημα στο νέο σταθμό που από την αρχή της λειτουργίας του προσφέρει στο κοινό όλες τις συνεντεύξεις που έχουν πάρει οι δημοσιογράφοι του (δεν γνωρίζουμε άλλο σταθμό που κάνει κάτι παρόμοιο). Δείτε εδώ το αρχείο .

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Σάββατο) – Μαρτυρίες, του Νίκου Καβουκίδη (DVD)

Έθνος (Κυριακή) – American Outlaws (Κόλιν Φάρελ)

Έθνος (Κυριακή) – Edison (Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Σπέισι)

Βήμα (Σάββατο) – Πρόγευμα στο Τίφανις, του Τρούμαν Καπότε (βιβλίο)

Βήμα (Κυριακή) – The Human Stain (Άντονι Χόπκινς, Νικόλ Κίντμαν)

Βήμα (Κυριακή) – Σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο ‘Είναι αληθινό;’ (Φαντάσματα)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το ημερολόγιο των άγριων ζώων (ντοκιμαντέρ του BBC, 2o από 6)

Καθημερινή (Κυριακή) – Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος Η Συλλογή (το 8ο DVD από τα 12 του ντοκιμαντέρ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – The Last Samurai (Τομ Κρουζ)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Live! (Εύα Μέντες)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Λίλο και Στιτς)

Νέα (Σάββατο) – Εδώ Πολυτεχνείο (Λεύκωμα και CD)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Οι τελευταίες μέρες του πλανήτη Γη, Β’ μέρος (Ντάριλ Χάνα)

Ε
Αφιερωμένο στον άνδρα θα είναι το Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και ελπίζουμε σε κάτι πιο κάζουαλ από άλλα “βαριά” ανδρικά περιοδικά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Status αν και διαφωνούμε κατά πόσο είναι cool το μουστάκι και το μπορντό βελούδινο σακάκι.

ΕΤ1
Από αυτή τη Δευτέρα το κρατικό κανάλι θα προβάλλει κάθε Δευτέρα στις 21.00 μια κινηματογραφική ταινία. Η αρχή θα γίνει με το φιλμ ‘Οι Εντιμότατοι Φίλοι μου, Νο 3′.

CNN
Στις 31 Αυγούστου γράφαμε…
‘Μετά από 27 χρόνια συνεργασίας, το CNN αποφάσισε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το δημοσιογραφικό υλικό του Reuters και να στηριχθεί στα δικά του μέσα.’

Φαίνεται πως 2 μήνες μετά ήρθε η ώρα να το πράξει. Το CNN λοιπόν σχεδιάζει να επενδύσει 10 εκατ. δολάρια και να αυξήσει τους ανταποκριτές του ανά τον κόσμο, κατά 15 με 16 δημοσιογράφους, φτάνοντας τους 150. Ακόμα θα γίνει επέκταση του Γραφείου του CNN στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ θα προσληφθεί και άλλο προσωπικό στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Μεξικό.

Στις ΗΠΑ
Με την απεργία των σεναριογράφων να συνεχίζεται, πλέον εκτός των σόου και των σειρών, πρόβλημα υπάρχει και με τις απονομές βραβείων. Δεν είναι λοιπόν καθόλου σίγουρο πως θα πραγματοποιηθούν οι τελετές των Γκράμι, Χρυσών Σφαιρών, ακόμα και των Όσκαρ, αν οι σεναριογράφοι δεν μαλακώσουν τη στάση τους.

WWF
Ευχάριστο παιχνιδάκι (με δυσάρεστη κατάληξη) της WWF που μας δείχνει το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί ο καθένας μας στο περιβάλλον, με το διοξείδιο του άνθρακα που εκλύει με τις καθημερινές του συνήθειες. Το είδαμε στο satleo.gr.

Φωτό της ημέρας
Από το μπλογκ της νικήτριας των Bobs. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα