Καλά τα έλεγε ο Ισοκράτης

default image

Η παρουσία του Κώστα Φρατζέσκου (δίπλα στον Μανώλη Δράκο) στην χθεσινή μετάδοση του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση ήταν μια ευχάριστη αλλαγή

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο
Ελεύθερος Τύπος για το αισθητικά πολύ καλό πρωτοσέλιδο. Τα 
σοφά λόγια του Ισοκράτη έχουν φτάσει από χθες σε όλα τα inblox και μας αρέσει που μια εφημερίδα εμπνέεται από τον παλμό του κόσμου.

ΕΣΡ
Μοιράστηκαν τα νέα πρόστιμα. Ο ΑΝΤ1 καλείται να πληρώσει 50 χιλ. για προσβολή της προσωπικότητας του Ι. Κούβελου, ενώ ο ΣΚΑΪ 15 χιλ. για την ίδια αιτία κατά του Μ. Κυριακού (λόγος η Ελληνοφρένεια και η αναφορά της διαφοράς ηλικίας του προέδρου του ΑΝΤ1 με τη σύζυγό του). Το Nitro Radio πρέπει να καταβάλει 5 χιλ. για υποβάθμιση προγράμματος λόγω των βωμολοχιών του Πέτρου Κωστόπουλου (δεν βαριέσαι, τα ίδια έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός και τώρα είναι βουλευτής).

Πρωταγωνιστές
Ο οποίος Ψαριανός χθες στην εκπομπή του Θεοδωράκη μας είπε πως το πλιάτσικο που γίνεται στα καταστήματα της χώρας είναι όπως αυτό που έκαναν οι αγωνιστές του 1821 και οι αντάρτες του 1940, ενώ το MEGA του είχε βάλει ταμπέλα ‘Ραδιοφωνικός Παραγωγός’.

News 24|7
Διαβάστε εδώ το χρονικό της καταστροφής.

Πάολο Κοέλιο
Ο διάσημος συγγραφέας από τη Βραζιλία δήλωσε πως γι’ αυτόν το MySpace είναι η σύζυγος του και το Facebook η ερωμένη του. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

novasports1
Η παρουσία του Κώστα Φρατζέσκου (δίπλα στον Μανώλη Δράκο) στην χθεσινή μετάδοση του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση ήταν μια ευχάριστη αλλαγή μπροστά στα σχόλια τύπου ‘Μπράβο Γιώργο, μπράβο Γιάννη κλπ.’ , ‘Έτσι, έτσι’, που μας έχουν φλομώσει τελευταία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε σοβαρά ποδοσφαιρικά σχόλια όταν χρειαζόταν και ελπίζουμε να τον ακούμε συχνότερα.

ΣΚΑΪ
Εξαιρετική δουλειά τις τελευταίες μέρες με δημοσιογράφους ακροβολισμένους σε όλη την Αθήνα να δίνουν συνέχεια φρέσκα πλάνα και όχι το βαρετό λουπ από ένα-δυο περιστατικά που βλέπαμε στα περισσότερα κανάλια.

Βιβλίο
Διαβάστε στο λινκ της Ναυτεμπορικής για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2008. Καλύτερο διήγημα το ‘Φιλοδοξίες κήπου’ της Ευγενίας Φακίνου και καλύτερο μυθιστόρημα το ‘Ο τελευταίος Παλαιολόγος’ του Γιώργου Λεονάρδου.

ALPHA
Με ανακοίνωσή του ALPHA επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών σχετικά με το νέο Δ. Σύμβουλο και με το ποσοστό του Ομίλου που καταλήγει στο RTL. O Rick Spinner λοιπόν είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ μετά και από την έγκριση της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού ο Όμιλος RTL έχει πλέον το πλειοψηφικό μερίδιο 66,6% του Ομίλου Alpha.

Βίντεο
Τον περασμένο Οκτώβριο και σύμφωνα με την comScore, το YouTube κατέγραψε το ρεκόρ των 99,5 εκατ. επισκεπτών από τις ΗΠΑ. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που είδαν βίντεο το συγκεκριμένο μήνα στην Αμερική ήταν 147 εκατ., το συμπέρασμα είναι πως περισσότεροι από 2 στους 3 είναι χρήστες του YouTube.

Στην Ευρώπη
Φταίμε εμείς μετά που ευλογούμε την Google; Η ψηφιακή βιβλιοθήκη της Ε.Ε, Europeana , θα μείνει κάτω μέχρι τον Ιανουάριο. Θα θυμόσαστε το λανσάρισμά της τον περασμένο μήνα και το κρασάρισμα μετά από μερικές ώρες λόγω μεγάλου αριθμού επισκεπτών.

Μίντια
BBC , Sky news , New York Times , CNN , Yahoo! . Τιμή μας…

Φωτό της ημέρας
Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του περίφημου ζευγαριού Τζολί – Πιτ. Το βλέπετε το μουστάκι έτσι; Γι’ αυτό ποτέ να μην κοροϊδεύετε (βλ. Ντέμη Νικολαΐδη). Σε λίγο μπορεί να έχετε και εσείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα