Καλά Χριστούγεννα με κλειστές τηλεοράσεις

default image

Οι αποκλειστικότητες του Αλιάγα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο Ζαν Πωλ Γκοτιέ μας ενημέρωσε πόσο του αρέσουν τα μπουζούκια

Γκρο Πλαν

Οι αποκλειστικότητες του Αλιάγα συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο Ζαν Πωλ Γκοτιέ μας ενημέρωσε πόσο του αρέσουν τα μπουζούκια και μας ανέλυσε ότι αποτελούν τον ύψιστο φόρο τιμής στη γυναίκα ενώ μοιράστηκε με μας μια μοναδική στιγμή που ένας σήκωσε ένα τραπέζι και το πέταξε. Κατόπιν ο Αλιάγας τον ρώτησε:
‘Εξήγησέ μας πως αποκωδικοποίησες την ελληνική παράδοση και δη τη “φουστανέλα” στην υψηλή ραπτική σου;’ και κάπου εκεί αλλάξαμε κανάλι διότι μερικές φορές η γαλλική κουλτούρα παραείναι βαριά για τα γούστα μας.

Καζαμίας
Θα βρείτε πολλούς καζαμίες για το 2008. Του Πιτσιρίκου είναι όπως κάθε χρόνο απίθανος!

MEGA
Στις 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 ξεκινά το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, ‘Εισοδηματίας’. Πρόκειται για ακόμα ένα σόου όπου δίνονται χρήματα, σε μορφή σύνταξης αυτή τη φορά και στην παρουσίαση είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όπως έχουμε πει και για τις βαλίτσες του ΑΝΤ1, τέτοια παιχνίδια μας αφήνουν αδιάφορους, ενώ θεωρούμε πως είναι και λίγο λυπηρό να βλέπεις το πόσο άπληστος είναι ο άνθρωπος (Πω πω κέρδισα μόνο 500 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια, ενώ θα μπορούσα να κέρδιζα 700 για 15 χρόνια. Ατυχία!).

Απώλεια
Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρής. Έγραφε στην Espresso και έγινε ευρύτερα γνωστός σαν ένας από τους κειμενογράφους του Γιώργου Μητσικώστα. Θερμά συλλυπητήρια.

Ελεύθερος Τύπος
Την Παρασκευή ο Ελεύθερος Τύπος θα προσφέρει στους αναγνώστες του τρεις ταινίες: Την Eros των Μικελάντζελο Αντονιόν, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Καρ Γουάι Γουινγκ, τη The Best of Times με τους Κερτ Ράσελ και Ρόμπιν Γουΐλιαμς και την Astérix et la surprise de César .

ALPHA
Την ίδια ώρα και μέρα στον Alpha, το κοινό θα μάθει ποιος κέρδισε στο τάλεντ σόου, ‘TV Stars Παρουσιάστε’. Άλλο ένα κακό τηλεπαιχνίδι που μας έκανε να αναπολούμε τα ‘Τετράγωνα των Άστερων’ και το ‘Ρουκ Ζουκ’.

Νέοι Φάκελοι

Από τις 8 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη στι 23.00 οι Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου και Σοφία Παπαϊωάννου θα εξακολουθήσουν να δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές στο Σκάι και την εκπομπή ‘νέοι Φάκελοι’, μόνο που πλέον τα ρεπορτάζ της ομάδας θα παρουσιάζονται κάθε δεύτερη Τρίτη. Τις υπόλοιπες Τρίτες θα επιλέγουν μερικά από τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ της διεθνούς αγοράς και θα τα παρουσιάζουν σε μία νέα εκδοχή της εκπομπής που ονομάζεται “Οι Νέοι Φάκελοι παρουσιάζουν…”. Ανάμεσα στους τίτλους που επιλέγουν οι τρεις δημοσιογράφοι, θα προβληθούν μεγάλες παραγωγές ξένων δικτύων όπως το BBC, το CHANNEL 4, το Discovery Channel και το ΗΒO.

ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 έκλεισε συμφωνία με το E! Entertainment και με το νέο χρόνο θα εντάξει μια lifestyle τύπου εκπομπή στη μεσημεριανή του ζώνη.

Στο YouTube
Πρέπει να είναι το πιο βαρετό κανάλι στο YouTube. Ο λόγος για το κανάλι της Βασίλισσας Ελισάβετ που λανσαρίστηκε χθες. Δείτε το εδώ . Παραδεχόμαστε πάντως πως η Βασίλισσα είναι προχωρημένη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Απογευματινή . Αυτό μας έλειπε να γίνουν της μόδας οι αυτοκτονίες.

ΕΡΤ
Η αθλητική ανασκόπηση της χρονιάς από την κρατική τηλεόραση θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου στις 19.00 από τη ΝΕΤ. Θα την κάνει ο Παύλος Παπαδημητρίου, με καλεσμένους τους Φάνη Γκέκα και Γιώργο Δώνη.

Φωτό της ημέρας 
‘Καλά Χριστούγεννα χωρίς γούνες’
λένε οι διαδηλωτές. Δυστυχώς έχουν γίνει πάλι της μόδας.

Καλά Χριστούγεννα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα