Καλή ανάσταση…εφημερίδων

default image

Το ένθετο κυριακάτικο περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου συμπλήρωσε 100 τεύχη. Του ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά

Έπεσαν -σχεδόν- όλες
Την προηγούμενη Κυριακή οι εφημερίδες κατρακύλησαν. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ελευθεροτυπία (180.590) που τον τελευταίο μήνα έχει ανεβάσει τις πωλήσεις της. Δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 179.840, τρίτο το Βήμα και με μεγάλη πτώση (153.860), στην τέταρτη θέση η Καθημερινή με 135.820, πέμπτο το Έθνος με 115.400, ακολουθεί η Real News με άνοδο και 110.740 και ο Ελεύθερος Τύπος επίσης με άνοδο (για δέυτερη συνεχόμενη εβδομάδα) και 92.750.

100 τεύχη ET weekly
Το ένθετο κυριακάτικο περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου συμπλήρωσε 100 τεύχη. Του ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά.

To Facebook κοντράρει πλησιάζει το MySpace
Διεθνώς το Facebook είναι το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στις ΗΠΑ το MySpace παραμένει στην πρώτη θέση. Ωστόσο, το Facebook θέλει 9.000.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα το κάνει το καλοκαίρι.

Έρχονται μετά το Πάσχα
Η ελληνική τηλεόραση υποδέχεται: τη Βίκυ Καγιά στον Πρωινό Καφέ (Τρίτη του Πάσχα), το Εφιάλτης στην Κουζίνα (ριάλιτι μαγειρικής στον Alpha, Πέμπτη 23 Απριλίου), το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο (Παρασκευή 24 Απριλίου στον ΑΝΤ1) και τη σειρά Terminator the Series στο Star το Σάββατο 25 Απριλίου.

Πειρατές πίσω από τα σίδερα
Οι τέσσσερις συνιδρυτές του The Pirate Bay, του site που κατεβάζεις torrents, κρίθηκαν ένοχοι από σουηδικό δικαστήριο και θα βρεθεί ο καθένας τους για ένα χρόνο στη φυλακή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.6 εκατομμύρια δολάρια. Ωραία. Πάμε βίντεο κλαμπ…

Το Twilight έρχεται και πάλι…

Δείτε εδώ τα 15 νέα πρόσωπα της Νέας Σελήνης, της συνέχειας του Twilight που έχει προκαλέσει μανία σε όλο τον κόσμο και έκανε τη συγγραφέα Στέφανι Μέιερ τη νέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Το ένα από αυτά είναι η Ντακότα Φάνινγκ.

Τα σπάει η Blizzard
Τα Guitar Hero, Warcraft και Call of Duty, είναι στην κορυφή των πωλήσεων και η Activision Blizzard δεν προλαβαίνει την κατανάλωση. Η μετοχή της εταιρίας εκτοξεύτηκε πριν από δύο ημέρες και συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Το πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για το “Ανάσταση Νεκρών… προσδοκά η κυβέρνηση”.

Η φωτό της ημέρας
Άλλος έχει όνομα (αρνί) και άλλος τη χάρη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα