Καλή σειρά αγνοείται

default image

"Χαρά Αγνοείται" ονομάζεται η νέα δραματική σειρά του MEGA και ξεκινά την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 22.00

Χρυσές Σφαίρες

Η απονομή έγινε χθες το βράδυ και
εδώ μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές. Θριάμβευσε το φιλμ
Slumdog Millionaire και η Κέιτ Γουΐνσλετ. Στις σειρές ξεχώρισαν το Mad Men (το δείχνει το Alter, αλλά εσείς μάλλον περιμένετε να το δείξει ο ΑΝΤ1…) και το John Adams.

Είμαστε στην αναμονή για τις υποψηφιότητες (22 Ιανουαρίου) των βραβείων Όσκαρ και ασφαλώς του διαγωνισμού των Media*.

Είσαι Μέσα;
Όχι και το έχουμε δηλώσει από το πρώτο επεισόδιο.
Τέλος λοιπόν απ’ ότι φαίνεται για το κακό σόου του Alpha με τη Βίκυ Καγιά. Στη θέση του το ‘Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ και από την επόμενη Κυριακή και μια μίνι σειρά με τίτλο Tribe.

Φρέντος
Δείτε εδώ τα 10 πιο δημοφιλή βίντεο που έχει ανεβάσει ο γείτονας. Εκτός από το Νο.1 με το Νίκο Αναστόπουλο ξεχωρίζει και το απόσπασμα από το έκτακτο δελτίο ειδήσεων του Channel 9 στο No. 6.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία για το ‘Η πλατεία είχε γλέντια’ κάτω δεξιά. Διαβάστε γι’ αυτό περισσότερα εδώ .

Φωτογραφία
Ο νέος φωτογραφικός διαγωνισμός του DPGR έχει τίτλο ‘Τα ζώα σαν άνθρωποι’. Πιστεύουμε πως είναι από τα πιο ωραία θέματα και θα θέλαμε στο μέλλον να δούμε και το ανάποδο. Ρίξτε μια ματιά εδώ .

Στις ΗΠΑ
Το Δεκέμβριο το Twitter είχε 4,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες. Το Δεκέμβριο του 2007 είχε μόλις 500 χιλ. άρα μιλάμε για μια αύξηση της τάξης του 750% (δεν πάει και άσχημα). Όσο αφορά τα MySpace και Facebook, τον τελευταίο μήνα του 2008 είχαν αμφότερα 60 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

Μπέικον
Ώστε σας αρέσει το μπέικον . Δοκιμάστε να διαβάζετε το μπλογκ μας έτσι .

MEGA
Χαρά Αγνοείται ‘ ονομάζεται η νέα δραματική σειρά του MEGA (εμπνευσμένη από ισπανική σειρά) και ξεκινά την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 22.00. Στο καστ ξεχωρίζουν οι Μαρία Καβογιάννη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Λέτε να κάνει τη διαφορά;

ΑΝΤ1
Τα τελευταία 6 επεισόδια του 4ου κύκλου του Grey’s Anatomy θα έχουν προβληθεί μέχρι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου. Την επόμενη μέρα ξεκινά ο 2ος κύκλος του Lost. Μπορεί με το Lost να έχει μείνει πολύ πίσω ο ΑΝΤ1 αλλά όσο αφορά την ιατρική σειρά, στις ΗΠΑ είναι στο 11ο επεισόδιο του 5ου κύκλου άρα εκεί τα πήγε μια χαρά το ελληνικό κανάλι.

Πόσο αστείο
Το MSNBC ανακοίνωσε πως το βίντεο με τις περισσότερες θεάσεις το 2008 στο δίκτυό του είναι αυτό εδώ . Το βίντεο είναι του YouTube!

Φωτό της ημέρας

Η Καιτούλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα