Καλή TV, κλειστή TV;

default image

Θα γράφαμε κάτι για το ξύλο που έφαγε ο Κούγιας (και το πόσο στεναχωρηθήκαμε), αλλά οι μηνύσεις πέφτουν βροχή τον τελευταίο καιρό

MAD

Στο σάιτ του μουσικού καναλιού Mad μπορείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας στις ξένες τηλεοπτικές σειρές με ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Κάντε κλικ
εδώ .

Πολιτικός 2.0
Είχαμε δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά υποψήφιο αρχηγό κράτους δεν είχαμε ξαναδεί. Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, Τάσος Παπαδόπουλος , διαφημίζει την ιστοσελίδα του στα google ads. Ακόμα έχει προφίλ στο Facebook και κανάλι στο YouTube . Γιατί όχι;

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, το Βήμα βρέθηκε στην κορυφή με 211 χιλ. φύλλα. Ακολούθησε το Πρώτο Θέμα με 207 χιλ. φύλλα (ξεθυμαίνει το πράγμα). Στην τρίτη θέση η Ελευθεροτυπία με 201. Στις 151 χιλ. το Έθνος, στις 137 η Καθημερινή. Σε κάθετη πτώση ο Ελεύθερος Τύπος με 75. Στις 36 χιλ. το Goal News λόγω του αφιερώματος στα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου το MEGA ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι με 19,3%. Στην δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 15,8% (άνοιξε η ψαλίδα). Ακολούθησαν, ALPHA με 13%, ALTER με 11,2%, ΝΕΤ με 10,4%, STAR με 10%. Στο 3,8% ο ΣΚΑΪ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για το ‘Τελικά ο μόνος ένοχος είναι ο δικηγόρος’.

Λέμε να δούμε
French Connection . Ο ορισμός της αστυνομικής περιπέτειας με τον Τζιν Χάκμαν. Δευτέρα στις 21.00 στην ΕΤ1.
25th Hour . Του Σπάικ Λι με τον Έντουαρντ Νόρτον. Την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στο MEGA.

TV
‘Κλείστε την τηλεόραση τη Δευτέρα’ προτρέπουν οι “μπλόγκερς”. Εμείς ούτως ή άλλως κλειστή την έχουμε. Ειδικά τις Δευτέρες.

So you think you can dance
Χρειάζεται η Βίκυ Καγιά το φίλτρο που βάζουν στη Σεμίνα Διγενή και φαίνεται σαν θολό όνειρο; Νέο κορίτσι είναι.

Microsoft – Yahoo!
Φαίνεται πως η Yahoo! αντιστέκεται και προσπαθεί να απορρίψει την επιθετική προσφορά εξαγοράς της Microsoft. Δείτε εδώ πως βλέπουν πολλοί χρήστες του Flickr (ανήκει στη Yahoo!) το όλο θέμα.

ΑΝΤ1
‘Τελεία και Παύλα’ τέλος. Δεν πειράζει κάτι θα βρει να κάνει η Ντέσσυ.

Ελευθεροτυπία

Ωραιότατο το περιοδικό για το σπίτι ‘Casa Viva’ που κυκλοφόρησε σήμερα για πρώτη φορά με την Κυριακάτικη. Εντάξει δεν είναι και σαν το Maison Decoration (Καθημερινή).

Radio 24

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, η αρχισυντακτική ομάδα του SPORT 24 θα βγει στον αέρα του RADIO 24, λίγο μετά τις 21.00. Συντονιστείτε .

Bafta Awards

Σήμερα γίνεται η απονομή των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων στο Λονδίνο. Δείτε εδώ τις υποψηφιότητες.

Grammy

Σήμερα είναι και η 50η απονομή των μουσικών βραβείων Γκράμι. Κάντε κλικ για τις υποψηφιότητες.

Διαγωνισμός
Όσοι δεν έχετε ήδη πάρει μέρος στο διαγωνισμό μας για τα Όσκαρ, κάντε κλικ εδώ .

Ξύλο
Θα γράφαμε κάτι για το ξύλο που έφαγε ο Κούγιας (και το πόσο στεναχωρηθήκαμε), αλλά οι μηνύσεις πέφτουν βροχή τον τελευταίο καιρό.

Φωτό της ημέρας
Ένας άντρας στην Τζακάρτα της Ινδονησίας μαζεύει πλαστικά για να τα πάει για ανακύκλωση (όχι γιατί είναι οικολόγος, αλλά για να ζήσει).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα