Καλύτερα μπάιλα-τσίκι-τσίκι

default image

Κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο έργο στη Eurovision και έχει καταντήσει αφόρητα ανιαρό. Μακάρι να κάναμε μια υπέρβαση...

Στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη Nielsen και όσο αφορά την ενασχόληση με τις παιχνιδομηχανές στις ΗΠΑ, το Wii είναι αυτό που προτιμούν οι γυναίκες ηλικίας 25-34 και τα αγόρια 6-11. Όσο αφορά το Xbox 360 οι φανατικότεροι φίλοι του είναι τα αγόρια 12-17, ενώ με το PS3 περισσότερο ασχολούνται οι άντρες 18-24. Το γκρουπ άντρες 25-34 απουσιάζει γιατί μάλλον είναι όλη μέρα στο PC.

Sports Illustrated
Όπως ήταν αναμενόμενο το σάιτ του Sports Illustrated αυτές τις μέρες αναστενάζει. Από τις 10 Φεβρουαρίου όπου και ανέβηκε το περίφημο τεύχος Swimsuit 2009 , οι σέρβερς που το φιλοξενούν έχουν γονατίσει (υπερβάλλουμε λίγο). Τις 2 πρώτες μέρες πάντως τα βίντεο των φωτογραφήσεων είχαν σχεδόν 6 εκατ. θεάσεις. Στο YouTube να δείτε τι γίνεται.

Τριλογίες
Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα αξιολόγηση.

Ελεύθερος Τύπος
Μετά το βραβείο της καλύτερα σχεδιασμένης ευρωπαϊκής εφημερίδας το 2007, ο Ελεύθερος Τύπος αυτή τη φορά κερδίζει μαζί με άλλες 4 εφημερίδες αντίστοιχο βραβείο αλλά αυτή τη φορά παγκόσμιο . Μεγάλη τιμή για την εφημερίδα (δείτε και το βίντεο ) που πλέον πρέπει να κοιτάξει λίγο καλύτερα το περιεχόμενό της ώστε εκτός από βραβεύσεις να φέρουν και μεγαλύτερη κυκλοφορία. Όπως και να ‘χει θεωρούμε πως είναι σαφώς η πιο καλά σχεδιασμένη και πιο μοντέρνα εφημερίδα στην Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
‘Είμαστε σε πόλεμο’ λέει ο Ελεύθερος Τύπος που μέχρι στιγμής δεν αναφέρει τίποτα στο σάιτ του για τη βράβευση.

Free-Press
Athens Voice
LifO ‘Σε 10 μέρες μπαίνει η Άνοιξη και εγκαινιάζεται το νέο σάιτ της LifO’ . Την 1η Μαρτίου λοιπόν.
FAQ

Όσκαρ

Οι προβλέψεις για τους νικητές των Όσκαρ από το ΜΕΝ 24 είναι εδώ .
Την προβολή της μεγάλης βραδιάς την έχει εξασφαλίσει όπως κάθε χρόνο η Nova . Ή ξενυχτάτε την Κυριακή (3.30) ή τη βλέπετε την Δευτέρα σε μαγνητοσκόπηση στις 20.20.
Ο διαγωνισμός μας λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής.




Eurovision
Με το τραγούδι που όλοι ήθελαν από την αρχή, This is our night , θα πάει ο Sakis στη Μόσχα. Το χθεσινοβραδινό σόου της ΝΕΤ έφτασε ποσοστό τηλεθέαση μέχρι 47,5% και έσπρωξε το κρατικό κανάλι στο 14,5%. Θεωρούμε πάντως πως κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο έργο και έχει καταντήσει αφόρητα ανιαρό. Μακάρι να κάναμε μια υπέρβαση και είτε να βγαίναμε από το χορό όπως η Ιταλία είτε να στέλναμε κάτι σαν τους Ισπανούς πέρυσι ή κάτι σαν το Ρακιντζή που είχαμε στείλει στο παρελθόν.

Μπάλα
Στο 7,4% ο μέσος όρος της ημέρας για το Σκάι χθες, χάρη στο ματς του Ολυμπιακού.

Pirate Bay
Σχετικά με τη δίκη και το μεγάλο θέμα file-sharing στο διαδίκτυο, μια ομάδα έφτιαξε αυτό εδώ το σάιτ όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του και να πει ‘Είμαι και εγώ εγκληματίας, κατεβάζω ταινίες’. Μέχρι στιγμής αριθμεί περίπου 1.000 “εγκληματίες”.

Στο κινητό
Διαλέξτε: Yahoo! Google .

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπα από το Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα