Καλλίγραμμη απάντηση στο… σπρέι πιπεριού

default image

Εικόνες που φέρνουν την γυναίκα στην κυρίαρχη θέση μεταφέροντας ένα πολιτικό και ιδεολογικό μήνυμα, περιλαμβάνονται σε έκθεση διάσημου φωτογράφου. Η αφορμή δόθηκε από μια επίθεση αστυνομικού σε φοιτητές (Pics)

Με αφορμή το περιστατικό του αστυνομικού στην Αμερική που ψέκασε φοιτητές στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού , ο διάσημος φωτογράφος Tyler Shields αποφάσισε να οργανώσει μία θεματική φωτογράφηση ως απάντηση στην άκρατη βία.

Καθώς καλλίγραμμα μοντέλα εμφανίζονται να ψεκάζουν αστυνομικούς που βρίσκονται στο έδαφος και ακόμη ξανθές καλλονές να ακινητοποιούν άλλους υπηρέτες του νόμου, η ευάλωτη θέση της γυναίκας μετατρέπεται σε κυρίαρχο του παιχνιδιού.

 

Μπορεί το

να είναι ως ένα βαθμό πολιτικά φορτισμένο, ωστόσο ο φωτογράφος ήθελε μέσα από αυτές τις εικόνες να σχολιάσει την βία στα σχολεία και να πείσει τους ανθρώπους να μάχονται για τα πιστεύω τους.

 

“Είναι εύκολο να είσαι νταής, αλλά δεν έχει τόση πλάκα, όταν είσαι το θύμα του νταή. Ύψωσε το ανάστημά σου και πάλεψε για αυτά που πιστεύεις, γιατί το όνειρο πεθαίνει μόνο αν το αφήσεις…”, δήλωσε ο Shields.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα