Κάλλιο πέντε και στο χέρι

default image

Κι αν έπαιζε ο Μπραντ Πιτ στο Matrix; Μετά το "Παρα Πέντε" που ολοκληρώθηκε με ρεκόρ τηλεθέασης, ολοκληρώνεται και το 50-50 και άλλα σίριαλ της TV

Τι θα γινόταν αν;

Θα είχε παρόμοια επιτυχία το ‘Matrix’ αν το ρόλο του Neo τον είχε υποδυθεί ο Μπραντ Πιτ ή ο Γουΐλ Σμιθ; Θα ήταν το ίδιο πειστικός ο Μάικλ Κορλεόνε στο ‘The Godfather’ αν αντί του Αλ Πατσίνο τον είχε παίξει ο Γουόρεν Μπίτι, ο Αλέν Ντελόν ή ο Μπαρτ Ρέινολντς; Πως θα ήταν το ‘Pretty Woman’ αν αντί της Τζούλια Ρόμπερτς είχε πρωταγωνιστήσει η Ντάριλ Χάνα; Το ‘Lord of the rings’ θα μας άρεσε το ίδιο αν ο Σον Κόνερι δεν είχε απορρίψει τον ρόλο του Γκάνταλφ που έπαιξε τελικά ο Σερ Ίαν Μακ Κέλεν; Παρόμοιες ερωτήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

50 -50
Την Παρασκευή στις 21.00, ολοκληρώνεται και η έτερη πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA, ‘50 – 50′ με διπλό επεισόδιο.

Γουέστερν
Έχουμε πεθυμήσει ένα καλό γουέστερν. Ελπίζουμε το ‘ Seraphim Falls‘ να αξίζει. Με τους Λίαμ Νίσον και Πιρς Μπρόσναν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, φαίνεται ελπιδοφόρο.

Pixar
Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε την χαρά να δούμε ακόμα μια παραγωγή της Pixar, με τίτλο ‘WALL E’. Δείτε εδώ το teaser trailer, με πρωταγωνιστή ένα ρομπότ το έτος 2700.

Θλίψη
Θερμά συλλυπητήρια για τον δημοσιογράφο Περικλή Κουσουνιά που απεβίωσε μόλις στα 37 του.

Η ώρα η καλή
Η σειρά του MEGA με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ολοκληρώνεται την Πέμπτη με διπλό επεισόδιο.

Της αγάπης μαχαιριά
Βάζουν τα μαύρα (όχι ότι έχουν χρωματιστά) ρούχα, παίρνουν τα τουφέκια και δώσ’ του μπάπα μπούπα. Θα μείνει κανείς όρθιος σ’ αυτή σειρά; Τρία επεισόδια πριν το τέλος και σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1, λίγοι είναι αυτοί που θα τη βγάλουν καθαρή.

Τηλεθέαση
Το τελευταίο επεισόδιο του ‘Παρά Πέντε’ και η ‘Ανατροπή’ με καλεσμένους το καστ της δημοφιλούς σειράς, εκτόξευσαν χθες το MEGA στο ημερήσιο ποσοστό 30,94% (συνήθως έχει 20 – 22). Η σειρά του Mega έφτασε μέχρι 68%, η δε εκπομπή του Πρετεντέρη, 50%.

ALPHA
Αίμα που δεν ελέγχεται σωστά, μεταγγίσεις που στοιχίζουν ζωές. Ο Κώστα Βαξεβάνης ανοίγει σήμερα 19/6 στις 23.30, το ‘Κουτί της Πανδώρας’ για τον κύκλο του ακριβού αίματος.

Μπάσκετ
Αύριο η ΝΕΤ θα τα δώσει όλα για τον 5ο τελικό των play off της Α1 μπάσκετ. Θα ξεκινήσει από τις 16.00 με τη ‘Μπασκετούπολη’, θα συνεχίσει με το pre-game στις 18.20, με τον αγώνα στις 18.45 και θα κλείσει με το 2ο μέρος της Μπασκετούπολης στις 22.00.

Yahoo
Αλλαγή προσώπων στο τιμόνι της Yahoo. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, στη θέση του Τέρι Σέμελ, είναι πλέον ο συνιδρυτής Τζέρι Γιανγκ. Η πίεση του ανταγωνισμού (βλ. Google) είναι αφόρητη, τα κέρδη μειώνονται και κρίθηκε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει.

YouTube
Σύμφωνα με ανακοίνωση των εκπροσώπων του YouTube σε λίγο καιρό η πιο διάσημη video-sharing ιστοσελίδα θα επεκταθεί και σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, δημιουργώντας εκδόσεις σε Βραζιλία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Μ. Βρετανία.

Google Earth
Η φυλή Surui στη Βραζιλία, άρχισε να χρησιμοποιεί το earth.google.com για να εντοπίσει και να σταματήσει την αποψίλωση της ζούγκλας από υλοτόμους και το σκάψιμο για χρυσάφι από τυχοδιώκτες, σε περιοχές του Αμαζονίου. Εκπρόσωποι της φυλής συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Google και από αυτό και μόνο, οι καταστροφείς του περιβάλλοντος του Αμαζονίου γνωρίζουν πλέον πως παρακολουθούνται από ψηλά και θα το σκεφτούν καλύτερα όταν θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την απαράδεκτη δράση τους. Καμιά φορά ακούμε και κάτι καλό.

Στο Παρά Πέντε

Η καλύτερη ελληνική τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων έριξε αυλαία χθες το βράδυ και παρότι δακρύβρεχτο και προβλεπόμενο το φινάλε, πρέπει να ικανοποίησε τους φίλους της. Και μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη και η Ζέτα Μακρυπούλια να είναι δύο πολύ ωραίες γυναίκες, μπορεί να έχει πλάκα να βλέπεις σούπερ γιαγιάδες να παίζουν ντραμς και πινγκ πονγκ, μπορεί να γελάς πολύ εύκολα ακούγοντας το ‘ιιιιιιι’, μπορεί συνολικά το καστ να ήταν εξαιρετικό, όμως χωρίς την πένα του Καπουτζίδη θα ήταν μια σειρά του σωρού. Κάλλιο πέντε και στο χέρι λοιπόν. Εύγε και αναμένουμε συνέχεια.

Υ.Γ.

Το να είναι κάτι εμπορικό και να αρέσει σε όλους, δεν είναι πάντα επιλήψιμο και κατακριτέο. Χαλαρώστε και παραδεχτείτε πως σας άρεσε το ‘Παρά Πέντε’.

Φωτό της ημέρας
Ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο, μία βόμβα, ένα τέμενος, 75 νεκροί, 130 τραυματίες. Καθημερινότητα στο Ιράκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα