Καλοκαίρι χωρίς Ρετιρέ γίνεται;

default image

Οχι, φυσικά! Γι αυτό θα το δούμε για (έχασα το μέτρημα) φορά, από το Mega. Προτιμήστε το απίθανο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ...

007
Δείτε εδώ το απίθανο νέο τρέιλερ, αλλά και όλα τα νέα της 22ης ταινίας με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. Τίτλος της ‘Quantum of Solace’. Να σημειώσουμε βέβαια πως έχει το πιο ωραίο domain name (  007.com ).

Ρετιρέ
Ξεκίνησε χθες το πρωί στο MEGA η προβολή της σειράς Ρετιρέ. Αρχικά να ζητήσουμε συγγνώμη που δεν σας το αναφέραμε πιο πριν και έτσι ίσως έχετε χάσει τα πρώτα επεισόδια, αλλά δεν πειράζει θα προβληθεί και του χρόνου. Δείτε εδώ τι γράφει η Φρικηπαιδεία για τη σειρά.

Γκρο Πλαν
Έχει πάρει φόρα ο Νίκος Αλιάγας. Εκεί που είχε εξαφανιστεί, τώρα έχουμε τη μια συνέντευξη μετά την άλλη στην εκπομπή του στον ALPHA. Σειρά λοιπόν έχει η Νάνα Μούσχουρη, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια καριέρας και ολοκληρώνει την μακρά αποχαιρετιστήρια περιοδεία της που ξεκίνησε το 2004, με μια μεγάλη συναυλία στις 23 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η εκπομπή είναι στις 11 Ιουλίου τα μεσάνυχτα.

eBay

Δείτε εδώ και εδώ δύο ωραιότατες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τις online δημοπρασίες του eBay.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για τα ανεπανάληπτα ‘ο τσαχπίνης Αλέξανδρος και η γλυκιά “μουτρού” Αλίκη, αναφερόμενη στα παιδιά του Πρωθυπουργού.

Ελεύθερος Τύπος
Και εκεί που νομίζαμε πως αυτά τα κάνει μόνο ο Θανάσης Λάλας στην FAQ, είδαμε το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου

ΑΝΤ1
Ξεκινά σήμερα η σειρά Ugly Betty στον ΑΝΤ1. Θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00.

Έθνος
Εδώ μπορείτε να δείτε ποιοι πήραν τα τηλεοπτικά βραβεία ‘Πρόσωπα 2008′ που διοργάνωσε το TV Έθνος και προβλήθηκαν από το STAR.

Καλημέρα Ελλάδα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η πρωινή εκπομπή ‘Καλημέρα Ελλάδα’ με τον Γιώργο Παπαδάκη, κέρδισε για ακόμα μια χρονιά την προτίμηση του κοινού με ποσοστό 23,5%, ενώ ανανεώνει το ραντεβού της για για 17η φορά, τον Σεπτέμβριο.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από Gay Parade στο Ν. Δελχί. Διαβάζουμε ‘I pay my tax, I give my vote, I should have the right to choose my life partner. Yes I’m gay’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα