Καλομοίρα! Καλομοίρα! Καλομοίρα!

default image

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη shortlist υποψηφίων για το διαγωνισμό της Eurovision. Κώστας Μαρτάκης, Καλομοίρα Σαράντη και Χρύσπα

Breaking News


Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη shortlist υποψηφίων για το διαγωνισμό της Eurovision. Κώστας Μαρτάκης, Καλομοίρα Σαράντη και Χρύσπα. Οι καλλιτέχνες (έτσι τους αποκαλεί το Δ.Τ) θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου τα τραγούδια τους στις αρχές του Φεβρουαρίου και στο τέλος του ίδιου μήνα σε ειδική τηλεοπτική βραδιά, θα πραγματοποιηθεί η επιλογή του καλλιτέχνη που θα στείλουμε στο διαγωνισμό. Εννοείται πως στηρίζουμε Καλομοίρα.

Στο ίντερνετ

Τουλάχιστον οι μισοί από εμάς, έχουμε ψάξει τους εαυτούς μας ή κάποιους γνωστούς μας στο ίντερνετ (βλ. Google, αλλά και YouTube, Flickr, Facebook, MySpace). Σύμφωνα με έρευνα στις ΗΠΑ, το 36% ψάχνει πληροφορίες στο διαδίκτυο για κάποιον που έχει χάσει επαφή, ενώ το 9% για αυτόν που βγαίνει μαζί του. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως το 60% των ερωτηθέντων δεν έχουν πρόβλημα για το πλήθος των πληροφοριών που υπάρχουν στο διαδίκτυο γι’ αυτούς.

Video Games
Το IGN έχει βγάλει μια λίστα με τα 100 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Βέβαια βάζοντας στο Νο 1 το Super Mario Bros. σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Πάντως αν θέλετε να δείτε τη λίστα πατήστε εδώ .

Παιχνίδια
Όσο αφορά το 2007, το δημοφιλές Gamespot έβγαλε τη δικιά του λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια. Δείτε εδώ τη λίστα με τα καλύτερα σε PC. Διαφωνούμε κάθετα βέβαια με την τοποθέτηση του Call of Duty 4 στην 6η θέση, καθώς δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από την κορυφή.

ΑΝΤ1
Στις 2 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη, στις 23.00, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να μεταδίδει τη σειρά Prison Break . Θα ακολουθήσουν τα επεισόδια 2 και 3 τις επόμενες μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) πάλι στις 23.00. Να ευχηθούμε καλή τύχη στους τηλεθεατές που θα την παρακολουθήσουν, καθώς σίγουρα όλοι θυμόμαστε τι έγινε με την προβολή του 24 από τον ΑΝΤ1.

Εξάντας

Η πολύ επιτυχημένη σειρά της ΝΕΤ, Εξάντας , απέσπασε το βραβείο της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς της Μεσογείου, ‘Faro D’ Oro’. Η σειρά ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου είναι η πρώτη ελληνική σειρά που παίρνει τη διάκριση αυτή στα 13 χρόνια λειτουργίας του International Prize for Mediterranean Documentary and Reportage και στα 12 από τη θέσπιση του βραβείου. 

Lost
Η αγαπημένη σειρά Lost επανέρχεται στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, με την 4η σεζόν. Δείτε εδώ ένα τρέιλερ που όμως δεν λέει και πολλά.

Βιβλίο
Διαβάστε εδώ για τα 100 καλύτερα βιβλία του 2007, σύμφωνα με τους New York Times.

ALPHA
Εντάξει η Μάρα έφυγε. Η Έλλη πότε θα ‘ρθει; Μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Ούτε Persona Grata δεν θα κάνει σήμερα (στη θέση της εκπομπής, το θρίλερ ‘Το Χέρι στην Κούνια’).

ΑΝΤΙπαραθέσεις

Η σημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου θα ασχοληθεί με την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Σου λέει, με τον Μαγγίνα, την Πετραλιά και τους εφοριακούς θα ασχολούμαστε ή με το Λούα Λούα, τον Γκαλέτι και τον Πάντο; Τί νούμερα θα φέρουν οι πρώτοι, τί οι δεύτεροι; Λάθος χωράφι βέβαια.

Derby
Με το νέο έτος, η εφημερίδα Derby Sports θα έχει και σάιτ ( http://www.derby-sports.gr/ ) . Με το καλό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Αυριανή για τα αυθαίρετα των άλλων.

Τα Νέα

Γιορτές έρχονται, άρχισαν τα δωράκια. Η εφημερίδα ‘Τα Νέα’ θα προσφέρει το άλλο Σάββατο στους αναγνώστες της ένα ημερολόγιο του 2008 με φωτογραφίες του Τάκη Τλούπα.

Φωτό της ημέρας
Βουδιστές μοναχοί (που ξέρουν Κουνγκ Φου) συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στην Καμπότζη. Μαντέψτε ποιοι τις έφαγαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα