Κάρλα Μπρούνι, Ζιζέλ, Κέιτ Μος (γυμνές)

default image

Τώρα που έχουμε την προσοχή σας, περνάμε στην είδηση: Έχει βουίξει ο κόσμος για μια φωτογραφία της Κάρλα Μπρούνι που δημοπρατεί ο οίκος Christie’s

Δημοπρασίες

Τώρα που έχουμε την προσοχή σας, χάρη στον τίτλο που βάλαμε, περνάμε στην είδηση: Έχει βουίξει ο κόσμος για μια φωτογραφία της Κάρλα Μπρούνι του 1993 που δημοπρατεί ο οίκος Christie’s. Υπολογίζεται πως θα πιάσει 3-4 χιλ. δολάρια, αλλά
εδώ μπορείτε να τη δείτε δωρεάν. Επίσης στο σφυρί βγήκαν και φωτογραφίες των
Ζιζέλ και
Κέιτ Μος και μάλιστα για πολύ περισσότερα χρήματα (τι κάνουμε για μερικά κλικ παραπάνω).

ALPHA
Για ακόμα μια φορά μας κούρασε αφάνταστα η μεγάλη διάρκεια της εκπομπής του Λαζόπουλου, ενώ μας εκνεύρισε και η ακύρωση της προβολής του νέου επεισοδίου της σειράς ‘Υπέροχα Πλάσματα’. Αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει στον ALPHA είναι τα νούμερα που κάνει ο Λαζόπουλος, ας του δώσουν καθημερινή 4ωρη εκπομπή… Το μόνο καλό από τη χθεσινή βραδιά ήταν ότι αμέσως μετά είχε την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα του Βαξεβάνη για το CERN.

Τηλεθέαση

Όσο αφορά τα νούμερα που έκανε χθες το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’, το πεντάλεπτο 22.10 με 22.14 σημείωσε τηλεθέαση 69,2% και αυτό το ποσοστό ήταν και το υψηλότερο της βραδιάς. Από τις 23.00 πάντως ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει κανάλι.

Στο ίντερνετ
Το Press-GR είναι από τα πρωτοπόρα παραπολιτικά μπλογκς στην Ελλάδα (σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι) και πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι συνελήφθησαν μερικοί από τους συντάκτες του. Το ‘Press-GR’ ήταν στο στόμα όλων και η δημοσιότητα που πήρε από όλα τα ΜΜΕ εκτίναξε τα στατιστικά του. Δείτε εδώ τι έγινε στο μπλογκ τέλη Φεβρουαρίου.

Μπάλα

Σήμερα Τετάρτη στις 21.30 στο MEGA, θα παρακολουθήσουμε το φιλικό αγώνα της Ελλάδας με την Πορτογαλία. Τα μεσάνυχτα θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το ματς Γαλλία – Αγγλία.

Μπάσκετ
Επίσης σήμερα στις 18.30, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Marvel
Αν δεν σας πολυάρεσε το Hulk του 2003 με τον Έρικ Μπάνα, ίσως σας αρέσει καλύτερα το The Incredible Hulk με τον Έντουαρντ Νόρτον. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Ελεύθερος Τύπος για τις φωτιές που άρχισαν νωρίς.

BBC

Σύμφωνα με το BBC, οι χρήστες του διαδικτύου από την Κίνα πλέον έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα του BBC, μετά από πολλά χρόνια σκληρής λογοκρισίας όπου οι κινεζικές αρχές επέτρεπαν να διαβαστούν από μερικά νέα έως τίποτα. Ασφαλώς παραμένει αδύνατη η πρόσβαση στην κινεζική έκδοση του BBC και οι πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν από το έγκυρο σάιτ θα πρέπει να μιλούν αγγλικά ή κάποια άλλη ξένη γλώσσα.

ΗΠΑ

Τέτοιες ειδήσεις είναι η αδυναμία μας.

Το ραδιόφωνο του ίντερνετ
Αύριο Πέμπτη στις 12.00, στην εκπομπή του Κωστή Λυμπερόπουλου στο RADIO 24, είναι καλεσμένη η Δόμνα Κουντούρη.

Στο διαδίκτυο
Οι χρήστες του ίντερνετ που ψάχνουν πληροφορίες για μουσικά θέματα, συγκροτήματα, τραγούδια κλπ., προτιμούν τη Wikipedia από το κατεξοχήν μουσικό σάιτ MySpace. Μάλιστα με αναλογία 2 προς 1. Δεν είναι παράλογο. Δείτε για παράδειγμα τη σελίδα για τους REM στο ένα και το άλλο . Ποιό είναι πιο εμπεριστατωμένο και πλήρες;

MySpace

Μιλώντας πάντως για MySpace, η πανκ ροκ μπάντα από την Καλιφόρνια, Pennywise, θα προσφέρει το νέο της άλμπουμ δωρεάν από τη σελίδα τους στο MySpace για το διάστημα 25/3 με 8/4. Μετά λοιπόν από τους Radiohead και τους Nine Inch Nails, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες δίνουν τη μουσική τους δωρεάν στο διαδίκτυο.

Φωτό της ημέρας
Θα μας λείψει o μπαγάσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα