Καθημερινές Ανθρώπινες Ιστορίες

default image

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα κάνει ένα μικρό πέρασμα γύρω στο 70ο επεισόδιο, από τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, "Λόλα"

Facebook

Λίγο καιρό μετά τις αλλαγές που έγιναν στο Facebook, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως τις είδαν οι χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της εταιρίας, από τα 100 εκατ. των χρηστών, το 40% γύρισε στη νέα μορφή της σελίδας και το 75% από αυτούς συνέχισε να τη χρησιμοποιεί. Σε λίγο καιρό πάντως όλοι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δουν τη νέα έκδοση (καθώς έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το rollout) και να αποφασίσουν ποια τους αρέσει πιο πολύ.

ANT1
‘Για τρίτη συνεχή σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται να αποδείξει ότι οι καθημερινές, ανθρώπινες ιστορίες είναι οι πιο συγκλονιστικές.’
Έτσι ξεκινά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, σχετικά με την έναρξη της εκπομπής ‘Αξίζει να το δεις’, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 15.45. Τα σχόλια δικά σας.

007
Δείτε εδώ το απίθανο νέο τρέιλερ του Quantum of Solace.

ALTER
Τη Δευτέρα στις 21.00 αρχίζει και ο νέος κύκλος της εκπομπής του N. Χατζηνικολάου, ‘Πρόσωπο με πρόσωπο’.

Νομάρχης
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα κάνει ένα μικρό πέρασμα γύρω στο 70ο επεισόδιο, από τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ‘Λόλα’, όπου μάλιστα θα υποδυθεί τον εαυτό του. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το γεγονός πως δεν το είχε κάνει ήδη, εδώ και χρόνια σε άλλες σειρές.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Δεν τον ακούει κανείς’.
Να ξεβουλώσουν τα αυτιά τους…

ALTER 2
Για να περάσουμε σε κάτι πιο ελαφρύ, το LifeStyle έχει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και όπως έχουμε ξαναπεί δίπλα στον Νίκο Παπαδάκη θα είναι η Δούκισσα Νομικού.

STAR

Εκτός του Gossip Girl που γράφαμε χθες, το STAR έχει και άλλες σειρές που ξεκινάνε μέσα στον Σεπτέμβριο.
Chuck . Περιπετειώδης σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007 που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια. Ξεκινά την Κυριακή 21/9 στις 17.45 και είναι εβδομαδιαία.
One Tree Hill με νέα επεισόδια. Επίσης εβδομαδιαία, αρχίζει το Σάββατο 20/9 στις 17.45.
House M.D , επίσης νέα επεισόδια. Από τις 20/9 και κάθε Σάββατο στις 18.45.
Smallville , ο 7ος κύκλος. Παραγωγής 2007, 20 επεισόδια, κάθε Κυριακή στις 16.45, ξεκινά στις 21.
Monk , ο 7ος κύκλος. Από τις 21 και κάθε Κυριακή στις 18.45, συνολικά 16 επεισόδια.

Στη Νέα Υόρκη
Διαβάζουμε στο Reuters πως το αστυνομικό τμήμα της Ν. Υόρκης εκτός των τηλεφωνημάτων στο 911 που δέχεται από πολίτες που θέλουν να καταγγείλουν ένα έγκλημα, ή από αναφορές για λακούβες στους δρόμους, γκράφιτι σε τοίχους και χαλασμένα φανάρια της τροχαίας που λαμβάνει στο 311, πλέον θα δέχεται φωτογραφίες και βίντεο τα οποία και θα αξιοποιούνται ανάλογα. Να τονίσουμε πως το 911 δέχεται 11 εκατ. κλήσεις το χρόνο και το 311, 15 εκατ.

Στην Κίνα
Οι πολλές ελευθερίες να κόβονται σιγά σιγά. ‘Οι Ολυμπιακοί τελείωσαν, οι Παραολυμπιακοί κοντεύουν, οι ξένοι δημοσιογράφοι θα πάνε σπίτια τους, οπότε τι την χρειαζόμαστε άλλο την ελεύθερη, μη λογοκριμένη και μη ελεγχόμενη δημοσιογραφία;’ πρέπει να σκέφτονται οι Κινέζοι αξιωματούχοι. Στις 17 Οκτωβρίου λήγει λοιπόν η “ανοχή” των Κινέζων και επιστρέφουν στα παλιά.

Ημερησία
Από το Σάββατο η Ημερησία θα προσφέρει στους αναγνώστες της ένα λεύκωμα με φωτογραφίες των πιο διάσημων φωτογράφων. Η αρχή θα γίνει με τη δεκαετία του ‘60.

Στις 23 Ιουλίου γράφαμε:
‘Esquire
Το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Esquire στις ΗΠΑ θα έχει κάτι ξεχωριστό που δεν έχει ξανασυμβεί στον Τύπο. Το εξώφυλλό του θα είναι φωτεινό και θα αναβοσβήνει! Θα έχει κρυμμένη μια μπαταριούλα και στο εξώφυλλο θα διαβάζουμε, ‘The 21st Century Begins’. Από τα 700 χιλ. τεύχη που κάνει τιράζ κάθε μήνα, μόνο τα 100 χιλ. θα έχουν το πρωτοποριακό παρουσιαστικό, ενώ η μπαταρία θα έχει ζωή για 90 ημέρες.’
Εδώ μπορείτε να δείτε το τεύχος. Το εξώφυλλο χρησιμοποιεί την τεχνολογία E-Ink και εδώ μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στα έντυπα.

Cern
Εκτός από την σύγκρουση σωματιδίων, έχουμε και σύγκρουση επιστημόνων για το σωματίδιο του Θεού. Διαβάστε εδώ το πολύ καλό άρθρο του NEWS 24|7.

Φωτό της ημέρας
Προχθές ο Σκάι είχε ένα ντοκιμαντέρ για την 11η Σεπτεμβρίου και ειδικότερα για τον ‘Άντρα που πέφτει’. Η φωτογραφία του Richard Drew, ‘ Falling Man ‘ είναι σίγουρα πολύ δυνατή και αποτυπώνει το δράμα των Αμερικανών με ένα όμως ιδιαίτερο τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα