Κάτι ψήνεται στον ALPHA

default image

Νέο ριάλιτι μαγειρικής στον Alpha. Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι πέντε παίκτες θα μαζεύονται στο σπίτι του ενός και του άλλου και θα... τρώνε

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το
Βήμα . Ελπίζουμε πάντως να μην είναι αυτή η επίσημη ονομασία του σχεδίου δράσης.

Να αναφέρουμε και τη σημερινή
Espresso όπου βέβαια δεν ξέρουμε ποιο θέμα να πρωτοδιαλέξουμε.

ALPHA
Το Κουτί της Πανδώρας σήμερα Τρίτη θα ανοίξει για μια παλιά ιστορία. Για τους διωγμούς των Ελλήνων της Πόλης το 1955 από Τούρκους εθνικιστές και το ρόλο των Άγγλων στην υπόθεση.

MEGA
Η έτερη σοβαρή εκπομπή της Τρίτης, η Έρευνα του Mega, σήμερα καταπιάνεται με τους Νίκο Κοεμτζή και ο Χρήστο Ρούσσο και τη ζωή τους μετά τη φυλακή.

Πεινάει κανείς;
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha όπως έχουμε ξαναγράψει, από τις 30 Μαρτίου θα μεταδίδεται στις 19.00. Στην θέση του στις 20.00 θα προβάλλεται το νέο ριάλιτι μαγειρικής ‘Κάτι ψήνεται’. Από Δευτέρα έως Παρασκευή οι πέντε παίκτες/ερασιτέχνες σεφ θα μαζεύονται στο σπίτι του ενός και του άλλου και θα τρώνε. Κατόπιν θα ψηφίζουν τη μαγειρική αλλά και τη φιλοξενία. Ο νικητής της εβδομάδας θα παίρνει 1.500 ευρώ. Σας ακούγεται “νόστιμο”; Ειδήσεις ή φαγητό (μην απαντήσεις Φρέντο);

S PORT 24

Τελείωσε η κανονική περίοδος του Δημοσιογραφικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ και η ομάδα του SPORT 24 τερμάτισε 5η με 9 νίκες και 4 ήττες. Ακολουθούν τα πλέι-οφ. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες.

Boston
Άλλη μια καταπληκτική συλλογή φωτογραφιών, αυτή τη φορά με τους πειρατές της Σομαλίας.

iPhone
Σήμερα είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για την έκδοση 3.0 του iPhone . Οι φήμες πολλές αλλά το μόνο σίγουρο φαίνεται να είναι το copy/paste. Ελπίζουμε βέβαια σε πολύ περισσότερα, όπως για παράδειγμα το ελληνικό πληκτρολόγιο (δείτε εδώ μια wish list).
Πιθανολογείτε δε η διάθεση του iPhone στη χώρα μας και μέσω Cosmote.

Σινεμά
Μια χαρά άνοιγμα έκανε στις ΗΠΑ το νέο φιλμ του Ντένη Ηλιάδη, The Last House on the Left με τις εισπράξεις των 14,1 εκατ. δολαρίων.

Μουσική
Ανακοινώθηκαν 2 ακόμα ενδιαφέρουσες συναυλίες για το Terra Vibe. Στις 3 Ιουνίου οι Franz Ferdinand και στις 21 Ιουλίου οι Linkin Park.

Kosmix
Η νέα μηχανή αναζήτησης Kosmix.com είναι διαφορετική από τις υπάρχουσες και άλλωστε μόνο έτσι θα μπορούσε να επιβιώσει κάτι καινούργιο σε αυτό τον τομέα απέναντι σε Google και Yahoo!. Βάζοντας λοιπόν κανείς μια λέξη ή φράση για ψάξιμο δεν θα βρίσκει απλά διευθύνσεις που αναφέρεται (η συγκεκριμένη λέξη ή φράση) αλλά θα παρουσιάζει στην ίδια σελίδα πληθώρα πληροφοριών και θα είναι κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια πολυμέσων. Δείτε για παράδειγμα το kermit the frog , το feta και το watchmen .

Φωτό της ημέρας
Οι Ιάπωνες το έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα με τα ρομπότ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα