Κι άλλη αθλητική

default image

Η FAN News είναι μια ακόμη (αθλητική) εφημερίδα που κυκλοφορεί από την Κυριακή, ενώ η Ελένη Μενεγάλη επιστρέφει ...στη δουλειά, έστω και λεχώνα

Στην Κίνα

Η φωτογραφία που βλέπετε εδώ με τις αντιλόπες να τρέχουν ανενόχλητες από ένα τρένο που περνά από πάνω τους, είναι πολυβραβευμένη στην Κίνα και συμβολίζει την αρμονία της φύσης με την τεχνολογία (τουλάχιστον έτσι πίστευαν οι Κινέζοι). Δυστυχώς όμως για το φωτογράφο, αποδείχτηκε πως η φωτογραφία είναι προϊόν Photoshop με αποτέλεσμα μάλιστα να απολυθεί και από την εφημερίδα που δούλευε. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είναι αληθινά και το τραίνο και τα ζώα που τρέχουν και απλά τα “πάντρεψε” σε μία εικόνα.

Σινεμά
Δείτε εδώ το φρεσκότατο τρέιλερ της ταινίας ‘ Iron Man‘, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Γκουΐνεθ Πάλτροου, που βγαίνει στους κινηματογράφους το Μάιο (στη μουσική ακούμε Κρις Κορνέλ!).

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 18 με 24 Φεβρουαρίου, το MEGA σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 17,9% και ήταν και πάλι πρώτο. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 15,4% (έχασε μια μονάδα), στην τρίτη ο ALPHA με 14,6%. Για το ALTER 11,9%, για τη ΝΕΤ 10,3%. Πολύ κοντά και το STAR με 10,2%.

ALPHA

Παρότι η Ελένη Μενεγάκη γέννησε πολύ πρόσφατα, τη Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 10.00 επιστρέφει στην εκπομπή της, ‘Καφές με την Ελένη’. Δυστυχώς η τέχνη απαιτεί θυσίες.

Fan News
Νέα καθημερινή αθλητική εφημερίδα με ειδήσεις για τους φίλους όλων των σπορ και από τους συνδέσμους όλων των ομάδων. Ξεκίνησε τη λειτουργία της από σήμερα (Κυριακή 02 Μαρτίου). Μοναδική φρεσκάδα που διαπιστώσαμε το καθημερινό (πλην Δευτέρας) ένθετο με τα συνδεσμιακά νέα.

Καθημερινή
Από το Σάββατο 15 Μαρτίου και κάθε μήνα η Καθημερινή της Κυριακής θα προσφέρει στους αναγνώστες της ένα ένθετο περιοδικό 180 σελίδων (!) για το αυτοκίνητο. Διευθυντής ο Πάνος Φιλιππακόπουλος.

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα επανήλθε στην κορυφή με 205 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση το Βήμα με 194, στην τρίτη η Ελευθεροτυπία με 166. Στις 161 χιλ. η Καθημερινή, στις 112 το Έθνος, πάλι 86 ο Ελεύθερος Τύπος.

Ανάποδος Τύπος
Στο ντεμπούτο της το περασμένο Σάββατο, η εβδομαδιαία εφημερίδα Ανάποδος Τύπος, είχε 9.070 φύλλα. Δεν είναι κακή αρχή αλλά μη ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο φύλλο, της περιέργειας. Στο 2ο και 3ο θα φανεί πιο καλά η απήχηση και το εκτόπισμά της.

Λέμε να δούμε
Το υπέροχο “ Η παραλία ” με τον Leonardo Di Caprio είναι σήμερα το βράδυ στις 21:00 από τον ΑΝΤ1. Όσοι δεν το προλάβετε, απολαύστε το απρόσμενο” Wild Things ” την Πέμπτη στις 00:00 από το Mega.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Παρά το “Relationship status: Single” που δηλώνει η Εύα Καϊλή μέσω Facebook στην Εspresso , το βραβείο πάει στο όμορφο -επιτέλους- πρωτοσέλιδο της Απογευματινής η οποία κάνει την έκπληξη προβάλοντας τη νομιμοποίηση των ζευγαριών που δεν επιθυμούν να παντρευτούν.

Μουσική
Και για το τέλος ένα τραγουδάκι μόνο με ήχους από Windows.

Φωτό της ημέρας
Έτοιμο (και αυτό) το νέο τέρμιναλ του Διεθνούς Αερολιμένα στο Πεκίνο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Από προγραμματισμό καλά πάνε. Από ελευθερίες…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα