Κι όμως δεν κόπηκε η ‘Στιγμή της Αλήθειας’!

default image

Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 200 χιλ. ευρώ στον ΑΝΤ1 για το παιχνίδι ‘Η Στιγμή της Αλήθειας’, για προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και προσωπικότητας

Real News

Σε Αθήνα – Πειραιά – Αεροδρόμιο, την πρώτη Κυριακή της κυκλοφορίας της, η Real News πούλησε 48 χιλ. φύλλα. Ενδεικτικά, το Πρώτο Θέμα πούλησε 119 χιλ., το Βήμα 97 χιλ., ο Ελεύθερος Τύπος 44, η Χώρα 685 φύλλα.

Στο Ψάξιμο
Σύμφωνα με τη ComScore, τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ έγιναν 12,6 δισ. αναζητήσεις στις μηχανές των Google, Yahoo! κλπ. Αυτό σημαίνει 20% αύξηση από τον περσινό Οκτώβριο, ενώ η Google προηγείται όπως πάντα με μερίδιο 63,1%. Η Yahoo! ακολούθησε με το ποσοστό 20,5%, η Microsoft με 8,5% και το Ask με 4,2%.

ΑΝΤ1
Αρχίσανε τα όργανα. Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 200 χιλ. ευρώ στον ΑΝΤ1 για το παιχνίδι ‘Η Στιγμή της Αλήθειας’, για προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και προσωπικότητας. Δεν είναι λύση αυτή, ο ΑΝΤ1 έχει χρήμα. Για εμάς καλύτερα να σταματήσει να προβάλλεται, ενώ δεν πιστεύουμε πως είναι άξιο λόγου το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι παίζει χωρίς πρόβλημα σε δεκάδες άλλες χώρες. Πρέπει να κάνουμε ότι οι άλλοι; Ας φέρουμε τότε και Τζέρι Σπρίνγκερ να παίζουν ξύλο οικογένειες μέρα μεσημέρι για το φιλοθεάμων κοινό. Αν θέλουμε ήθος και μια σοβαρή ελληνική τηλεόραση, όλα τα μεσημεριανά και όλες αυτές οι εκπομπές που εκμεταλλεύονται διαφόρους ταλαίπωρους ή ψωνισμένους (π.χ. Παρατράγουδα, Αξίζει να το δεις, Μπορώ) πρέπει να κοπούν μαχαίρι.

MEGA
Ακούγεται πως το Exreme Makeover πάει για κόψιμο, γιατί κοστίζει πολλά και έχει μικρή τηλεθέαση. Μακάρι! Εμείς χαιρόμαστε όταν αποτυγχάνουν τέτοιου είδους σόου. Και όλους αυτούς που έχουν κάνει αίτηση στο MEGA για πλαστικές και επισκευές και δεν προλαβαίνουν στη μικρή διάρκεια που θα έχει ακόμα το ριάλιτι, ας τους τις κάνουν pro bono, όπως έκαναν καμιά φορά οι Mcnamara και Troy στο Nip/Tuck.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα . Ρίξτε τις τιμές, πόλεμος προσφορών στα Ι.Χ, 50% κάτω τα μεταχειρισμένα και από πάνω ‘42 τζιπ έως 50.000 ευρώ’…

PicClick
Κάνετε ψώνια από Amazon και eBay; Στο PicClick τα έχει και τα δύο και είναι πολύ βολικό.

Kindle
Το ηλεκτρονικό διαβαστήρι της Amazon, Kindle, εξαντλήθηκε και πολλοί Αμερικανοί που σκόπευαν να το πάρουν τα Χριστούγεννα, ατύχησαν. Ίσως βοήθησε η ώθηση που του έδωσε η Όπρα Γουΐνφρι, πάντως έγινε ανάρπαστο. Λογικά από του χρόνου πάλι. Πάντως είναι στα σκαριά η δεύτερη έκδοση, το Kindle 2.0.

Spock
Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του Star Trek. Εμφανίζεται και ο παλιός αυθεντικός Σποκ!

iPhone
Η αρμόδια αρχή έκοψε στη Μ. Βρετανία διαφήμιση της Apple για το iPhone γιατί το παρουσίαζε πιο γρήγορο, στο διαδίκτυο, από ότι είναι στην πραγματικότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Φρέντος
Ο άνθρωπος-καφές (και μάλιστα κρύος) επανέρχεται σήμερα με ένα από τα διάσημα live του. Συντονιστείτε , στείλτε μηνύματα, απολαύστε την κάλυψη του αγώνα και κερδίστε πλούσια δώρα. Πίτσες (Pizza Fun) και δώρο έκπληξη.

Φωτό της ημέρας
Εκπαίδευση Αγ. Βασιλίτσων στη Ν. Κορέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα