Κινδυνεύεις με Μπραντ Πιτ και Μπιγιονσέ

default image

Σύμφωνα με έρευνα της McAfee Inc., το να ψάχνεις πληροφορίες στο ίντερνετ για τους Μπραντ Πιτ και Μπιγιονσέ, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για το PC σου

Breaking News – MTV

Από τις 27 Σεπτεμβρίου το ελληνικό MTV θα εκπέμπει πλέον σε Ελλάδα και  Κύπρο μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα της nova στη θέση 603,  και της nova Cyprus στη θέση 503, παίρνοντας τη θέση του ευρωπαϊκού MTV.
Δεν λύνεται το πρόβλημα όλων όσων δεν μπορούν να “πιάσουν” MTV στην τηλεόραση τους, αλλά τουλάχιστον όσοι έχουν Nova μπορούν σε δέκα μέρες να παρακολουθούν το μουσικό κανάλι.


Ρεκόρ Γκίνες

Σήμερα Τετάρτη βγαίνει στο εμπόριο, όπως κάθε χρόνο, το νέο βιβλίο Guiness World Records 2009. Ρίξτε μια ματιά και στο σάιτ (έχει και στα ελληνικά ). Δείτε για παράδειγμα εδώ ποια είναι η μακροβιότερη σειρά (όχι δεν είναι η Λάμψη).

STAR
Όσο ψάχνεις στο πρόγραμμα του STAR , βρίσκεις. Δοκιμάστε το. Πάρτε μέρα μέρα και κοιτάξτε ειδικά μετά τα μεσάνυχτα. Όταν οι άλλοι μεταδίδουν τηλεμάρκετιγκ και επαναλήψεις, στο STAR βρίσκεις διαμάντια. Τελευταία μας ανακάλυψη είναι το Carnivale . Το STAR προβάλλει την αμερικανική σειρά στις 4.30 ή 04.30(!), Τετάρτες και Πέμπτες, όπου φυσικά δεν την βλέπει άνθρωπος. Πρόκειται για σειρά της ΗΒΟ που δυστυχώς έκανε μόνο 2 σεζόν (24 επεισόδια) και μετά σταμάτησε λόγω μειωμένης τηλεθέασης. Όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα βγει 3ος κύκλος, 50 χιλ. φίλοι της σειράς στις ΗΠΑ έστειλαν e-mail διαμαρτυρίας.

Μάρα Ζαχαρέα
Εμείς τα λέγαμε και πριν λίγες μέρες. Το φάγατε το κορίτσι . Να δούμε με ποια θα ασχολείστε τώρα.

Βίντεο
Σύμφωνα με στοιχεία από την comScore και τη Nielsen Ratings, το YouTube σερβίρει 5 δισ. βίντεο το μήνα και έχει παρουσιάσει αύξηση 50% από πέρυσι! Όλα τα υπόλοιπα σάιτ που καταπιάνονται με βίντεο (Veoh, Viacom, τα υπόλοιπα της Google, Dailymotion, MySpace κλπ) έχουν μαζί 6,8 δισ. βίντεο. Τα στατιστικά λένε πως το 75% των χρηστών του διαδικτύου βλέπει 4 ώρες βίντεο το μήνα. Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα μια και το YouTube παίζει μόνο του. Δείτε πιο κάτω τι αύξηση ή μείωση έχουν σημειώσει μέσα σε ένα χρόνο:
DailyMotion: 45%
Fox Interactive: 11%
Disney: -2%
Viacom: -12%
ESPN: -12%
Yahoo: -31%
Veoh: -47%

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Μια κυρία φεύγει, λέει η Espresso .

Τηλεόραση
Ιδού τι έβλεπαν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ:
NFL
Deal or no Deal
60 Minutes
America’s Got Talent
Bones

Βενζίνη
Αυτά είναι, εκεί καταντήσαμε. Να μας προσφέρουν βενζίνη (όπως έκαναν τα πρωινάδικα με το πετρέλαιο θέρμανσης). Ο σταθμός καλά κάνει. Απλά μας ενοχλεί το γεγονός ότι μας χαρίζουν βενζίνη αντί για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάτι πιο… ρομαντικό. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον πλανήτη.
Ακολουθεί Δ.Τ:

Ο Alpha 98.9 και η ΕΚΟ Kinitron 95plus προσφέρουν στους ακροατές του Alpha 98.9 δωρεάν βενζίνη αξίας 6.000 ευρώ! Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώνεται σε μη προκαθορισμένη ώρα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς η διεύθυνση του πρατηρίου καυσίμων της ΕΚΟ από το οποίο θα γίνεται η διανομή των καυσίμων. Οι πρώτοι 20 ακροατές που θα φτάνουν στο συγκεκριμένο πρατήριο και θα λένε ότι είναι ακροατές του Alpha 98.9 θα κερδίζουν από 20 ευρώ βενζίνη kinitron 95plus.Το πρατήριο καυσίμων θα είναι καθημερινά διαφορετικό ώστε να καλυφθεί γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου. Τα πρατήρια της ΕΚΟ που θα υποδέχονται τους ακροατές του Alpha 98.9 θα έχουν ειδική σήμανση στην είσοδό τους ενώ οι ρεπόρτερ του σταθμού θα ενημερώνουν για τη ροή των τυχερών ακροατών.

ALTER
Η κλασσικότερη πλέον γλεντοεκπομπή της ελληνική τηλεόρασης, ‘Το Πάρτι της Ζωής σου’, ξεκινά την Κυριακή στις 21.00. Στην παρουσίαση είναι πάντα ο Άκης Παυλόπουλος, ενώ κατά τη διάρκεια του “σόου” θα γίνουν τα γνωστά (χοροί, τραγούδια και άφθονα γαρύφαλλα).

Στις ΗΠΑ
Το μήνα Αύγουστο, καθαρά λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που μεταδίδονταν στις ΗΠΑ από το NBC, εκτίναξε τα νούμερα της ιστοσελίδας του καναλιού και βρέθηκε στην κορυφή αφήνοντας δεύτερο το Yahoo News. Δείτε πιο κάτω το τοπ-10, όσο αφορά τους μοναδικούς χρήστες, των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων:
MSNBC Digital Network – 52 εκατ. μοναδικοί χρήστες
Yahoo! News – 40
CNN Digital Network – 38
AOL News – 23
NYTimes – 19
Tribune Newspapers – 17
Gannett Newspapers and Newspaper Division – 14
Fox News Digital Network – 13
ABCNEWS Digital Network – 13
Google News – 12

Στο ίντερνετ
Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας που ασχολείται με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, McAfee Inc., το να ψάχνεις πληροφορίες στο ίντερνετ για τους Μπραντ Πιτ και τη Μπιγιονσέ, είναι από τα πιο ριψοκίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου.

Οι κυβερνοκακοποιοί (sic) χρησιμοποιούν κατά κόρον ονόματα διασημοτήτων για να προσελκύσουν στα σάιτ τους ανυποψίαστες χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θέλουν να κατεβάσουν wallpapers ή screensavers και τελικά κολλάνε ιούς, spyware, ή μπαίνουν σε σπαμ λίστες. Στους άντρες λοιπόν οι πιο “επικίνδυνοι” είναι οι Μπραντ Πιτ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και στις γυναίκες οι Μπιγιονσέ και Χάιντι Μοντάγκ. Προσοχή επίσης με τους Μαράια Κάρει, Ριάνα, Αντζελίνα Τζολί, Τζέσικα Άλμπα, Τζορτζ Κλούνι, Λίντσεϊ Λόχαν.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από τη συναυλία της Μαντόνα στη Σεβίλη. Από πίσω βλέπουμε τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα