Κίνδυνος – θάνατος οι εφημερίδες

default image

‘Κίνδυνος - θάνατος το διαδίκτυο’ λέει σήμερα έτσι απλοϊκά και αβασάνιστα (sic) o Αδέσμευτος Τύπος. Κλείστε όλοι τα PC και τρέξτε στα περίπτερα

Overdose

Αν δεν σας φτάνει η εκπομπή ΟΛΑ 10 στον ΑΝΤ1, το Πρώτο Θέμα η εφημερίδα, το
σάιτ  και το Radio Θέμα 989, λίγο υπομονή και σε λίγο θα βγει και το
olatv.net .

e-tetRadio
Μεγειές, μεγειές, ωραίες αλλαγές .

Euroleague
Σήμερα Τετάρτη στις 17.45, Μαρούσι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (novasports1). Ακόμα, στις 19.00 Ολυμπιακός – Ορλεάν (ΣΚΑΪ), ενώ αύριο Πέμπτη στις 21.30, Αρμάνι Τζινς – Παναθηναϊκός (novasports1).

Περιοδικά
Οι πληροφορίες μας λένε πως τα Jolie και L’ Officiel Hommes που ήταν να επανακυκλοφορήσουν, τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Ελπίζουμε πως τα υπόλοιπα περιοδικά του ομίλου Λαυρεντιάδη που δεν είναι και λίγα (L’ Officiel, Free, Jolie, Olive, Parents, Top Scorer, Μπομπ ο Σφουγγαράκης κ.α) να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παναγίτσα μου
‘Κίνδυνος – θάνατος το διαδίκτυο’ λέει σήμερα έτσι απλοϊκά και αβασάνιστα (sic) o Αδέσμευτος Τύπος. Κλείστε όλοι τα PC και τρέξτε στα περίπτερα για περαιτέρω ενημέρωση.
Με τη λογική που κάποιος πολύ απλά μπορεί να πει ‘Σκοτώνει το διαδίκτυο, αυτοκτόνησαν 30 άτομα σε ένα μήνα’ μπορεί ακόμα να πει πως σκοτώνει και το αυτοκίνητο (γίνονται θανατηφόρα δυστυχήματα) και τα αεροπλάνα (πέφτουν καμιά φορά), και το κρασί (αν πιεις 10 λίτρα σε μια ώρα μπορεί να τα τινάξεις), οι εφημερίδες (λένε πως αν φας μια εφημερίδα μπορεί να πεθάνεις) και οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο μας.
Μεσαίωνας.
Υπάρχει πάντως και η θεωρία πως το διαδίκτυο μπορεί να μας κάνει πιο έξυπνους.
Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής και σωστής χρήσης.

Τηλεθέαση
Μέχρι 44,4% έκανε το χθεσινοβραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης στο MEGA, ενώ το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στον ALPHA έκανε μέχρι 54,6%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Το Βήμα και το χαμόγελο του Αλμούνια που μας έπιασε στα πράσα.

Τα καλύτερα εξώφυλλα
Εδώ μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα που κέρδισαν στη ψηφοφορία των χρηστών του Amazon (όχι στo New York δεν είναι ο Μητσοτάκης), σε 10 κατηγορίες.
Εδώ είναι ο μεγάλος νικητής.

Πρεμιέρες
Στις 21.00 στο MEGA η σειρά ‘ Η Οικογένεια Βλάπτει ‘ και στις 22.00 στο ΣΚΑΪ το, από ότι δείχνει εκπληκτικό, ντοκιμαντέρ LIFE .

Τέχνη

Που σοκάρει .

U2 – YouTube
H συναυλία των U2 που θα λάβει χώρα στο Rose Bowl στην Καλιφόρνια την Κυριακή, με 96 χιλ. θεατές, θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube. Περισσότερα εδώ και εδώ .

Φωτό της ημέρας
Rolling Stone και Barack Obama.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα