Κυνηγώντας τη Σκάρλετ

default image

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον (ή Γιόχανσον ελληνιστί) κέρδισε τον τίτλο του “babe of the year“.

Καλλικράτης
Οι Νεοέλληνες βρίζουν τον αρχιτέκτονα που μαζί με τον Ικτίνο μας έδωσε τον Παρθενώνα. Τον Σαντιάγκο Καταλάτραβα τον βρίζαμε και πριν δούμε τη δουλειά του. “ Από τον Καλλικράτη στον Καλατράβα ” ονομάζεται η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΤ1. Απόψε (21.00) το πρώτο επεισόδιο.

Oscar Buzz
Οι επιλογές του Variety θα είναι και οι επιλογές της Ακαδημίας; Το “Toy Story 3″ είναι σίγουρος νικητής. Είναι και παραγωγή της Pixar.

Winnie the Pooh

O Γουίνι και όλη η παλιοπαρέα επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη μετά από 35 χρόνια. Τον Ιούλιο του 2011.

Mega
Κυνηγώντας ανθρώπους ” είναι ο τίτλος της εκπομπής “Εμπόλεμης Ζώνη” τα μεσάνυχτα. Ο Σωτήρης Δανέζεης συνάντησε μια παρέα “κυνηγών κεφαλών”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Αθλητικά Νέα . Κακή εμφάνιση, αλλά άδικη ήττα με τυχερό γκολ! Άντε να βγάλεις άκρη.

GQ
Η Σκάρλετ Γιοχάνσον (ή Γιόχανσον ελληνιστί) κέρδισε τον τίτλο του “ babe of the year “.

Roxette
Το σουηδικό ντουέτο ένωσε ξανά τις δυνάμεις του και συμπεριέλαβε και την Αθήνα στην περιοδεία του. Στις 27 Μαΐου του 2011 στο TerraVibe.

Τhe Script
Το ιρλανδικό συγκρότημα έχει την ευλογία (και τη βοήθεια) του Μπόνο. Επέτρεψε στην κόρη του, Ίβι να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “ For the first time “, το οποίο επανακυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Φυσικά όλοι μιλούν για την κόρη του Μπόνο. Ταλαντούχοι γονείς, προνομιούχα παιδιά.

Τhe Great Gatsby
Η Κάρεϊ Μάλιγκαν συμπλήρωσε το τρίο των πρωταγωνιστών (Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ οι άλλοι) στο ριμέικ που θα σκηνοθετήσει ο Μπαζ Λούρμαν. Μέλι έχει αυτή η κοπέλα πια;

Φωτό ημέρας
Είναι η εποχή του χρόνου που η Βενετία δεν είναι και τόσο ρομαντική. Αυτό το ζευγάρι βρήκε τρόπο να πιει ρομαντικά ένα ποτήρι κρασί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα