kiss me ηλιοβασιλεμα (στο) hollywood, despoina vandi

default image

Μπράβο στον Λάλα! Στο 10 τεύχος της free-press FAQ, κάνει την έκπληξη και δεν είναι στο εξώφυλλο

FAQ

Μπράβο στον Λάλα! Στο 10 τεύχος της free-press
FAQ , κάνει την έκπληξη και δεν είναι στο εξώφυλλο. Το μόνο που βλέπουμε είναι ο Γούντι Άλεν και τα γυαλιά του εκδότη στο πάτωμα. Ψάξαμε πίσω από τις κουρτίνες αλλά δεν τον βρήκαμε. Λέει μάλιστα ότι είναι στις σελίδες 32 και 44, αλλά εκεί είναι απλά οι δύο συνεντεύξεις που πήρε, χωρίς φωτογραφίες του. Μας λείπει ήδη.

SuperSport
Το Μάιο ως γνωστό σταματούν όλα τα “μεγάλα” πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Αν παθαίνετε σύνδρομο στέρησης και δεν σας αρκεί το Euro, μπορείτε να ανακουφιστείτε παρακολουθώντας τα πρωταθλήματα Φινλανδίας, Σουηδίας και Νορβηγίας από το SuperSport. Από αύριο 16 Μαΐου.

EURO
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Euro 2008, διαρκεί από τις 7 ως τις 29 Ιουνίου. Για να μπούμε στο κλίμα, από τη Δευτέρα 26 Μαΐου η ΝΕΤ θα προβάλλει καθημερινά 19.00 – 21.00 την εκπομπή EURONET 2008 την οποία θα παρουσιάζουν οι Κώστας Ντάλτας και Παντελής Βλαχόπουλος. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει αφιερώματα στο Euro 2004, συνεντεύξεις με τους Έλληνες διεθνείς, καθημερινές συνδέσεις με την Φρανκφούρτη, όπου ο Γιάννης Δάρας θα μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας της ομάδας, αφιερώματα και συνεντεύξεις από τις υπόλοιπες 15 ομάδες του Γιούρο. Παράλληλα, η εκπομπή θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προετοιμασία των αντιπάλων της Εθνικής μας, με αποστολές και συνεντεύξεις για τα τελευταία νέα της Σουηδίας, της Ρωσίας και της Ισπανίας.
Και όλα αυτά χωρίς συνδρομή!

Rockwave Festival
Η Didi Music και οι Εκδόσεις ΟΞΥ μας δίνουν την ευκαιρία να πούμε τη δικιά μας ‘Rockwave ιστορία’ από τις εμπειρίες μας σε παλιότερα φεστιβάλ, μέσα σε 150 λέξεις. Οι καλύτερες ιστορίες θα δημοσιευτούν στο βιβλίο ‘Το δικό μου Rockwave’. Στείλτε τα κείμενα σας στο [email protected] .

Σειρές
Κρατείστε αυτό το λίνκ ( http://www.imdb.com/news/flash/) και να το επισκέπτεστε καθημερινά τουλάχιστον δυο φορές τη μέρα. Αυτό βέβαια αν σας ενδιαφέρει ποιες αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές θα συνεχίσουν να προβάλλονται την επόμενη σεζόν στα ελεύθερα κανάλια, ποιες κόπηκαν και τι καινούργιο έρχεται. Προς το παρόν ξεχωρίζουμε πως θα συνεχίσουν οι Heroes, The Office, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Lost, Prison Break.

google.gr

Ιδού το τοπ-15 των αναζητήσεων μας στο Google τον Απρίλιο:
OSE
kiss me
STAR WARS
protoporia
puzzle bobble
3 doors down
UPS
levis
hollywood
χαρτης θεσσαλονικης
despoina vandi
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ
edward norton
ηλιοβασιλεμα
ALFA ROMEO

Κούλογλου
Οι υπογραφές για τον Στέλιο Κούλογλου στο petitiononline έχουν ξεπεράσει τις 4.500, ενώ το γκρουπ στο Facebook που υποστηρίζει τον Έλληνα δημοσιογράφο έχει σχεδόν 4.000 μέλη.
Σήμερα πάντως στην ΕΤ1 στις 22.00, θα προβληθεί κανονικά η εκπομπή Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα με το ντοκιμαντέρ ‘Τα δικά μας ‘60′ σε επανάληψη. Η νέα δουλειά του δημοσιογράφου με τίτλο ‘Επιβιώνοντας στην Ελλάδα με 700 ευρώ’ είναι προγραμματισμένη να προβληθεί την άλλη Πέμπτη.

Google
Στους χάρτες Google Maps μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει (μόνο στις ΗΠΑ) την λειτουργία Street View όπου βλέπει φωτογραφίες δρόμων με ανθρώπους, αυτοκίνητα, μαγαζιά κλπ. Ασφαλώς υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες γιατί φαινόντουσαν καθαρά τα πρόσωπα των ανθρώπων και επιτέλους η Google Inc. προχωρά στο θόλωμα των προσώπων. Ο σκοπός της υπηρεσίας είναι να βλέπει ένας τουρίστας πως είναι ένα μέρος πριν το επισκεφτεί, αλλά το να βλέπει κανείς ανθρώπους να μπαίνουν σε οίκους ανοχής, να πέφτουν από ποδήλατα, να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και άλλες προσωπικές στιγμές, δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.

ΑΝΤ1

Τη Δευτέρα 26 Μαΐου στις 21.00 είναι ο 19ος Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 (βλ. Καλλιστεία) και στην παρουσίαση είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Για τους τίτλους Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ, διαγωνίζονται 28 κοπέλες.

Maxim

Δείτε εδώ τις 100 πιο καυτές γυναίκες για το 2008, σύμφωνα με το αμερικανικό Maxim. Εδώ μπορείτε να δείτε το τοπ-10. Στο νούμερο ένα η Μαρίσα Μίλερ;! Λόγω της κατάφωρης αδικίας για δεκάδες άλλες πολύ πιο καυτές, δεν ασχολούμαστε άλλο με τη συγκεκριμένη λίστα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για το άρθρο ‘ Ατομική βόμβα φωτογραφικής απάτης ‘.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
An American Crime – Δραματικό θρίλερ, εμπνευσμένο απί μια αληθινή ιστορία. Με την Έλεν Πέιτζ.
What Happens in Vegas – Κομεντί με τους Κάμερον Ντίαζ και Άστον Κάτσερ.
Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα παντρεύονται – Κωμωδία με έρωτα και ποδόσφαιρο από τη Βραζιλία.
Day Night Day Night – Πολυβραβευμένη σινεφίλ από τις ΗΠΑ.
Jar City – Θρίλερ από την Ισλανδία.
Δεσμοί Αγάπης – Κοινωνική από τη Ν. Κορέα.
Δέκα και μισή καλοκαίρι βράδυ – Του Ζιλ Ντασέν με τις Μελίνα Μερκούρη, Ρόμι Σνάιντερ (1966).

MEGA
Μέχρι 34,1% έκανε χθες ο τελικός του Κυπέλλου Ουέφα. Μια χαρά.

MEGA2

Τα μεσάνυχτα προβάλλεται το θριλεράκι Wild Things . Αν ήταν το unrated πάντως θα άξιζε το ξενύχτι (βλ. Ντενίζ Ρίτσαρντς), δυστυχώς όμως στο πρόγραμμα του Mega βλέπουμε πως δεν είναι (108 λεπτά αντί για 115).

Φωτό της ημέρας

Ο πίνακας ‘Benefits Supervisor Sleeping’ του Lucian Freud, είναι το ακριβότερο έργο εν ζωή ζωγράφου, μια και πωλήθηκε για 33,6 εκατ. δολάρια. Εδώ μπορείτε να δείτε τον πίνακα, το μοντέλο και το ζωγράφο.

Πέμπτη 16.00 – 18.00

Το πάρτι του Φρέντου στα μικρόφωνα του RADIO 24 την περασμένη Τρίτη διακόπτεται απότομα καθώς τα Media* επέστρεψαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα