Κλείνει το Κουτί της Πανδώρας

default image

Βόλτα στο Πέραμα θα κάνει τα μεσάνυχτα η εκπομπή Πρωταγωνιστές και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Έχει την προσοχή μας διότι θα εμφανιστεί και η Σανταζίνια

ALPHA

Φαίνεται πως ο Alpha δεν θα κρατήσει και πολλούς από τους ‘ποιοτικούς’. Μετά το Χρίστο Βασιλόπουλο (Μηχανή του Χρόνου) κόβουν και τον Κώστα Βαξεβάνη (Κουτί της Πανδώρας) και η συγκεκριμένη
σελίδα με τις ενημερωτικές εκπομπές όλο και κονταίνει.
Αυτή με τις ψυχαγωγικές δεν έχει πάντως να φοβάται τίποτα, μια και το κανάλι ψυχαγωγικό προσανατολίζεται να γίνει.

Μπλογκ
Μετά και το Δ.Τ του ALPHA με τη διευκρίνηση πως το www.alphatv.blogspot.com δεν έχει σχέση με το σταθμό, το μπλογκ υποχρεώθηκε να κλείσει ή με άλλα λόγια ‘Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες’.

Κουτί της Πανδώρας
Μια από τις τελευταίες εκπομπές του Κώστα Βαξεβάνη, τουλάχιστον στον Alpha γιατί είναι σίγουρο πως θα βρεθεί κάποιος άλλος σταθμός να φιλοξενήσει την εκπομπή του, έχει να κάνει με τον πατριωτισμό και πως τον αντιλαμβανόμαστε στη χώρα μας.
Διαβάστε εδώ τη θέση του δημοσιογράφου, και το πλήθος σχολίων για το κόψιμο της εκπομπής του.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Εθνικός Κήρυκας και η καινούργια εποχή για την Ολυμπιακή Αεροπορία.

ALTER
Σε διάψευση δημοσιευμάτων προχώρησε το Alter για το θέμα με τα εικονικά τιμολόγια και το πρόστιμο των 50 εκατ.

ΙΕ8
Διαβάστε εδώ χρήσιμες πληροφορίες και δείτε επεξηγηματικά βίντεο για το νέο browser της Microsoft.

Μπάσκετ
Στο novasports1 και το ΣΚΑΪ θα δούμε τα playoffs της Euroleague. Συγκεκριμένα τους πρώτους αγώνες Παναθηναϊκός – Σιένα και Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης θα τους δούμε σήμερα Τρίτη στα novasports1 (20.45) και ΣΚΑΪ (21.45) αντίστοιχα. Την Πέμπτη θα δούμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού (21.45) στο ΣΚΑΪ και αυτό του Ολυμπιακού στο novasports1 (20.45).
Δείτε εδώ την ανάλυση του SPORT 24 με τα σούπερ γραφήματα.

MEGA
Βόλτα στο Πέραμα θα κάνει σήμερα τα μεσάνυχτα η εκπομπή Πρωταγωνιστές και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Έχει την προσοχή μας χάρη στο ότι θα εμφανιστεί και η Σανταζίνια.

Οι Ναυαγοί
Αυτός είναι ο τίτλος της νέας νεανικής σειράς ( Flight 29 Down ) του ALPHA και θα μεταδίδεται από τις 4 Απριλίου και κάθε σαββατοκύριακο στις 14.14. Είναι παραγωγής Discovery Kids, έχει γυριστεί στη Χαβάη και αποτελείται από 30 επεισόδια.

ΝΕΤ
Την Κυριακή στις 19.00 η κρατική τηλεόραση θα προβάλλει μια εκπομπή με τις καλύτερες στιγμές της Superleague για τη σεζόν.

Ήρθε η Άνοιξη
Λέει το boston.com .

Φωτό της ημέρας
Το κυνήγι ξεκλήρισμα της φώκιας έχει ξεκινήσει στον Καναδά, με το Υπουργείο για τα Ψάρια και τους Ωκεανούς να επιτρέπει μέχρι 280.000 “κομμάτια”.
Εντάξει όμως, θα κλείσουμε τα φώτα για μια ώρα το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί όλα θα είναι λίγο καλύτερα στον πλανήτη Γη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα