Κορίτσια με μαγιό

default image

Δυστυχώς η Λένα Αρώνη δεν θα μας έχει στην παρέα της απόψε (22.00) στη μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών για την Eurovision

Νησί
45,8% έκανε το χθεσινό επεισόδιο.Το highlight ήταν όταν έμαθε ο Δημητράκης (που μεγάλωσε) ότι δεν είχε ποτέ λέπρα, αλλά ψωρίαση! Κάπου το έχουν χάσει λίγο οι σεναριογράφοι.

Μπάλα
Champions League
Mίλαν-Τότεναμ (21.45, Mega)
Bαλένθια-Σάλκε (21.45, Novasports1)
Εuropa League
Άρης-Μάντσεστερ Σίτι (19.00, ANT1)

Κυριακάτικες
Η “Ρωμιοσύνη” και το περιοδικό “Γαστρονόμος” επανέφεραν την Καθημερινή της Κυριακής στην κορυφή των πωλήσεων με 170.000 φύλλα. Ακολούθησαν το Πρώτο Θέμα με 144.000 και το Βήμα της Κυριακής με 124.000. Ακολούθησαν το Έθνος με 110.000, η Ελευθεροτυπία με 88.000 και η Real News με 86.000 (πολύ έχει πέσει).

Βιβλίο
Η Κική Δημουλά ήταν η αποδέκτης του μεγάλου βραβείου λογοτεχνίας.

Βιβλίο της ημέρας (ή της εβδομάδας)
Manhattan Transfer του Τζον Ντος Πάσος. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι βιβλία διαβάζετε.

Sports Illustrated
Πιθανότατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα βρεθεί ποτέ στο εξώφυλλο του περιοδικού, όχι όμως και η σύντροφος του . Eδώ οι τελευταίες τάσεις στη μόδα των μαγιό (λέμε τώρα). Το τεύχος με τα μαγιό θα κυκλοφορήσει… κατασφαγμένο σε λίγο καιρό με ελληνικό περιοδικό.

Σινεμά
The adjustment bureau. Ματ Ντέιμον, Νέα Υόρκη και η ωραιοτάτη Έμιλι Μπλαντ. Το τρέιλερ ξεκίνησε ωραία, εξελίχθηκε σε μελό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Eλευθεροτυπία . Ντροπή. Και δυστυχώς αυτό δεν θα συμβαίνει μόνο στα Λεχαινά.

ΝΕΤ
Δυστυχώς η Λένα Αρώνη δεν θα μας έχει στην παρέα της απόψε (22.00) στη μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών για την Eurovision.

Φωτό της ημέρας
Δάσος με καλαμιές στο Κιότο (φωτογράφος ο Τρέι Ράτκλιφ . Υπέροχες φωτογραφίες).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα