Κορμάρα ο πρόεδρος

default image

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και αυτό είναι κάτι που ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μοιάζει να το ξέρει καλά

Toronto Film Festival 2007

Το
32ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο διαρκεί από τις 6 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει 349 φιλμ από 55 χώρες.

Μπάλα
Στη Netmed έκλεισε τελικά η ΠΑΕ Βέροια και έτσι το παιχνίδι της πρεμιέρας Βέροια – ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το Supersport1.

Σκάι
Έχει και ο Σκάι αθλητικές μεταδόσεις:
Τετάρτη 29/8 στις 21.30, Σλάβια Πράγας – Άγιαξ, προκριματικός αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέμπτη 30/8 στις 17.30, Ιταλία – Ελλάδα, φιλικός αγώνας μπάσκετ.

Yahoo!
Η Yahoo ανακοίνωσε πως κλείνει την υπηρεσία Yahoo! Photos με σκοπό να επικεντρωθεί στο δικό της Flickr . Λογικό. Όπως η Google κλείνει το “βίντεο κλαμπ” της και οσονούπω και το Google Video για να ασχοληθεί μόνο με το YouTube.

BBC
Στην εποχή της πληροφορίας (sic) ακόμα και το BBC χρησιμοποιεί στα άρθρα του το περίφημο social bookmarking . Διαβάζοντας πλέον ένα άρθρο του BBC που σας αρέσει μπορείτε κάτω κάτω να πατήσετε κάποιο από τα bookmarks Delicious, Digg, reddit, Facebook, StumbleUpon και να προτείνετε τη συγκεκριμένη είδηση και σε άλλους χρήστες.

Nova
Καταπληκτική η διαφήμιση της Nova για τα παιχνίδια της Superleague που θα μεταδώσει. Σου λέει έχουμε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο κλπ., έχουμε και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (τις σπουδαιότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους). Δεν λέει ψέματα.

Google
Το Google Earth πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Sky και είναι στην ουσία για τους χρήστες ένα εικονικό τηλεσκόπιο στην οθόνη τους. Κατεβάστε την έκδοση 4.2 του Google Earth, μπείτε στο πρόγραμμα, πατήστε ‘view’, ’switch to sky’ και περιπλανηθείτε σε περισσότερα από 100 εκατ. αστέρια και 200 εκατ. γαλαξίες. Το δοκιμάσαμε και αξίζει.

Σκάι
Ο Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά στο Σκάι, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 10.45 το πρωί.

Σινεμά
Το πολυπαιγμένο Helloween επιστρέφει στις 31 Αυγούστου στους κινηματογράφους. Αυτή τη φορά στη σκηνοθεσία είναι ο Rob Zombie και από το τρέιλερ φαίνεται ιδιαίτερα τρομακτικό.

Το νέο της ημέρας
Ο αγαπημένος ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ “κατάφερε” να συλληφθεί από τη σουηδική αστυνομία, γιατί οδηγούσε μεθυσμένος, ξημερώματα στους δρόμους της Στοκχόλμης, ένα golf cart (τα αυτοκινητάκια που μετακινούνται οι παίκτες στα γήπεδα γκολφ)!

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Για τον Χάρι Πότερ τα είπαμε προχθές.
Περιμένω κάποιον – Γαλλική κοινωνική.
Σκηνές από ένα γάμο – Του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν (1973).
The Condemned – Ριάλιτι με θανατοποινίτες, όπου στο τέλος θα επιζήσει μόνο ένας. Παίζει ο γνωστός από το ρέστλινγκ Στιβ Όστιν και ο Βίνι Τζόουνς.
Evening – Αμερικανική δραματική ταινία με εξαιρετικό καστ.

Φωτό της ημέρας
Η εικόνα έχει μεγάλη δύναμη. Έχει βουίξει ο τόπος στη Ρωσία με τα πλάνα και τις φωτογραφίες του Πούτιν να ψαρεύει γυμνός από τη μέση και πάνω, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο του σώμα. Επίδειξη δύναμης στους Ρώσους πολίτες, ή απλά έτυχε; Ρώσοι “ειδικοί” ήδη συμβουλεύουν τους ανόητους πως να αποκτήσουν παρόμοιο σώμα με του προέδρου τους… Ανυπομονούμε να δούμε και τους δικούς μας προέδρους σε παρόμοιες εμφανίσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα