Κουράγιο…

default image

Αρχίσανε τα όργανα, πάνω από τις στάχτες. Οι πολιτικοί μας το χαβά τους. Ακόμα δεν έχουν σβήσει οι φωτιές και αυτοί έβγαλαν τα ξίφη της αντιπαράθεσης

Εκλογές

Αρχίσανε τα όργανα, πάνω από τις στάχτες. Οι πολιτικοί μας το χαβά τους. Ακόμα δεν έχουν σβήσει οι φωτιές και αυτοί έβγαλαν τα ξίφη της αντιπαράθεσης με φόντο, τους νεκρούς, τα καμμένα δάση, τα καμμένα σπίτια, τις κατεστραμμένες ζωές. Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

100
Σε μια μέρα μαζεύτηκαν από επώνυμους φιλάνθρωπους 100 εκατ. ευρώ για να ανακουφιστούν όσο το δυνατό οι πυροπαθείς. Τις επόμενες μέρες θα μαζευτούν και άλλα πολλά. Ευχή όλων, τα χρήματα να καταλήξουν εκεί που πρέπει (μαζί με τα 4 δισ. ευρώ, που από ότι διαβάζουμε στον Ελεύθερο Τύπο, θα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στης πληγείσες περιοχές).

10 – 12
Δέκα εκατ. η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Θόδωρος, δώδεκα οι Αγγελόπουλοι της Χαλυβουργικής. Κανονικά δεν πρέπει να πλειοδοτήσουν οι πρώτοι;

Ατάκα

Διαβάσαμε στο Βήμα (Κοσμάς Βίδος) πως ο Νίκος Αλιάγας ταξίδευε με αεροπλάνο πάνω από την Ελλάδα και έβλεπε κάτω τις φωτιές. Δήλωσε λοιπόν ‘Ήταν ένα φρικαλέο θέαμα που μέσα στην φρίκη του είχε μια ομορφιά περίεργη’. Να πούμε και εμείς πως αν εκείνη τη στιγμή ανατιναζόταν το αεροπλάνο, θα ήταν φρικτό, αλλά με μια άγρια ομορφιά.

Τηλεμαραθώνιοι
Δεν θα γίνουν και λίγοι. Ο τηλεμαραθώνιος του ALPHA θα κορυφωθεί την Παρασκευή, με τον Νίκο Αλιάγα στην παρουσίαση.

Τα ξένα μέσα
‘Δεν είναι και κολακευτικά αυτά που λένε τα ξένα ΜΜΕ για τις φωτιές στη χώρα μας’, ακούσαμε την κυρία Τρέμη να λέει χθες. Μα γιατί;

AGB
Τα μοναδικά προγράμματα που μπήκαν στο τοπ-10 της AGB το Σαββατοκύριακο, πλην ειδήσεων, ήταν τα ‘Φιλαράκια’ (STAR) το Σάββατο, στην 8η θέση και το ‘Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες’ (STAR) την Κυριακή, στην 6η θέση. Οι άλλες εννιά θέσεις καλύφθηκαν από τους μαραθώνιους για τη φωτιά, των MEGA, ANT1 και ALPHA.

Ολυμπία
Πολλοί αναγνώστες της στήλης εξέφρασαν τη δυσφορία τους για το χθεσινό μου ατόπημα, ‘το γκαζόν κάηκε και τα δέντρα στους γύρω λόφους’. Για την Αρχαία Ολυμπία μιλάμε και δεν ήταν στην πρόθεσή μου να ακουστεί υποτιμητικά, οπότε ζητώ συγγνώμη από όσους ενοχλήθηκαν. Το γεγονός βέβαια είναι πως δεν κάηκε το μουσείο όπως πολλοί στην τηλεόραση βιάστηκαν να πουν, όμως ο αρχαιολογικός χώρος υπέστη μεγάλη καταστροφή (κάτι που ελπίζουμε πως είναι αναστρέψιμο).

Sportblog 2007
Δημοσιεύτηκαν και οι τελευταίες συμμετοχές. Μπορείτε πλέον να τις διαβάσετε όλες , να τις κρίνετε και να αφήσετε κατά το δοκούν σχόλια.

Terra Vibe Festival
Ακυρώθηκε λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που έχει ο χώρος της Μαλακάσας, το προγραμματισμένο για αύριο φεστιβάλ, με τους Smashing Pumpkins, Manic Street Preachers, Kasabian.

ΕΡΤ
Μπορεί ο διαγωνισμός χορού της Eurovision να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, η ΕΡΤ πάντως δεν θα τον αναμεταδώσει (λόγω της εθνικής τραγωδίας).

Στη Γερμανία

Το Συμβούλιο των Εβραίων στη Γερμανία σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση στο YouTube, γιατί το τελευταίο φιλοξενεί αντισημιτικά βίντεο μίσους και ρατσισμού, από νεοναζιστικές οργανώσεις.

Μπάλα

Κανονικά θα γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη. Σήμερα στις 21.45, στο MEGA.
Αύριο στις 23.00, ο ALPHA θα μεταδώσει τον φιλικό αγώνα Μπαρτσελόνα – Ίντερ.

Torrent
Το για πολλούς αγαπημένο σάιτ, TorrentSpy.Com , με το βάρος των μηνύσεων των στούντιο του Χόλιγουντ για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αποφάσισε να κλείσει την πρόσβαση στους χρήστες που ζουν στις ΗΠΑ. Το πρόβλημα σύμφωνα με την εταιρεία είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζητηθεί από δικαστή να δοθούν τα στοιχεία όλων των χρηστών που μέσω του TorrentSpy κατεβάζουν πειρατικές ταινίες και γι’ αυτό αποφάσισαν να προστατέψουν τους χρήστες, κλείνοντας την πρόσβαση. Πάντως ήδη βρέθηκε η λύση για τους Αμερικανούς χρήστες, ενώ στην Ευρώπη, τουλάχιστον για τώρα, δεν έχουμε πρόβλημα.

102,5
Χθες Δευτέρα, ξεκίνησε έκτακτα η πρωινή εκπομπή (07.00 – 10.00) του σταθμού, των Βαγγέλη Χαρισόπουλου, Μίνα Μπιράκου, Μαριλού Ρεπαπή, εξαιτίας βέβαια της εθνικής καταστροφής από τις πυρκαγιές. Χρειαζόταν μια και οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας μοιάζουν γυμνοί το πρωί με την απουσία των παραγωγών τους.

YouTube
Μετά από 2,5 χρόνια ύπαρξης του δημοφιλούς σάιτ, YouTube, το δημοφιλέστερο βίντεο παραμένει αυτό εδώ .

ALTER
Δείτε πιο κάτω τις πρεμιέρες του Alter, από τις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του σταθμού. Σάββατο 8/9 στις 14.00: TV Weekend, με τη Βάσια Λόη
Δευτέρα 10/9 στις 10.00: Η Ελλάδα παίζει, με τη Μαριέττα Χρουσαλά
Δευτέρα 10/9 στις 12.45: Πολύ Μπλα Μπλα, με τη Φαίη Σκορδά
Δευτέρα 10/9 στις 16.10: Showbiz News, με τον Βασίλη Δρυμούση
Δευτέρα 10/9 στις 17.10: Κοιτάω μπροστά, με τη Ράνια Θρασκιά
Ένα κι ένα και άχαστα…

Φωτό της ημέρας
Μέχρι και σεισμό τους έκανε στην Ηλεία…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα