Λάκη, φέρε πίσω την Αυγουστάκη

default image

Θλίψη στα γραφεία μας μετά τον αποκλεισμό της τραγουδίστριας Κατερίνας Αυγουστάκη από τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Super Bowl

O πρόεδρος Ομπάμα ήταν ένας από τους 106.500.000 τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη
νίκη των Νιου Όρλεανς Σέιντς επί των Ιντιανάπολις Κολτς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση πρόγραμμα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Ξεπέρασε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “
M*A*S*H “, το οποίο είχαν παρακολουθήσει 105.790.000 τηλεθεατές.



Alpha


Ο Λάκης Λαζόπουλος ξαναχτυπά απόψε (21.00) με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”.

ΕΡΤ
Θλίψη στα γραφεία μας μετά τον αποκλεισμό της τραγουδίστριας Κατερίνας Αυγουστάκη από τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Το τραγούδι με το οποίο επρόκειτο να διαγωνιστεί, το “enjoy the day” διέρρευσε στο διαδίκτυο και μεταδόθηκε βλακωδώς από ορισμένες εκπομπές. Η κυρία Αυγουστάκη εκπροσωπείται από δισκογραφική ελληνικών συμφερόντων;

ΕΡΤ 2
Ο Κώστας Αρβανίτης και η Ρίτσα Μπιζόγλη (δελτία Alpha) είναι οι αντικαταστάτες των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου. Η Μαρία Σαράφογλου είναι η διάδοχος της Πόπης Τσαπανίδου. Την ερχόμενη Τρίτη (16/02) θα πουν την πρώτη καλημέρα. Καλή επιτυχία από εμάς.

Ιστοσελίδα Σκάι
Από την Παρασκευή (12/02) θα ξεκινήσει η μετάδοση του Ράλι Σουηδίας, του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC). Θα είναι live οι ειδικές; Θα μάθουμε. Επίσης, το ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων με enduro μοτοσικλέτες.

Σκάι
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Μπατής θα κάνει την περιγραφή των εντός έδρας αγώνων των πρωταθλητών Ευρώπης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο δημοσιογράφος δεν ανήκει στο αθλητικό τμήμα του σταθμού.

ΕΣΗΕΑ
Οι δημοσιογράφοι των αθηναϊκών ΜΜΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία στις 24 Φεβρουαρίου. Για την ίδια μέρα έχει προκηρύξει απεργία η ΓΣΕΕ. Αποφύγετε το κέντρο.

Σινεμά

Διαβάσαμε ότι ο σκηνοθέτης Κρις Νόλαν που έδωσε ξανά ζωή στο Μπάτμαν, ετοιμάζεται για την τρίτη ταινία. Ενδέχεται δε να αναλάβει να κάνει δημοφιλή ξανά και το Σούπερμαν μετά το μέτριο προς κακό “Superman Returns” . Νομίζω ότι ανήκουμε όλοι στη λίστα των θαυμαστών της οικογένειας Νόλαν και περιμένουμε το “Ιnception” το καλοκαίρι .

Sports Illustrated
To διαδίκτυο γέμισε με όμορφα κορμιά χάρη στο ετήσιο τεύχος με μαγιό του αμερικάνικου περιοδικού.

Αφίσες
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Βανκούβερ, κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Ιαπωνία

Γίνε συγγραφέας στο κινητό σου. Απίστευτη ιστορία .

Πρόκληση

Δέκα εμπειρίες για τολμηρούς ταξιδιώτες. Το Νο6 το έχoυμε δει με τα μάτια μας. Είναι και βλακώδες, ερχόμαστε να προσθέσουμε.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Επίκαιρα . Εμείς στραβοκατάπιαμε.

Φωτό της ημέρας

Υπάρχουν και χειρότερα. Δεν είναι πλαστικός ο σκορπιός στο στόμα του Αμερικάνου πεζοναύτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα