Λάκης είσαι και φαίνεσαι!

default image

Πόσο “Λάκης” είσαι; Αυτό μας ρωτάει το Mega σε σχετικό ερωτηματολόγιο. Δεν θα κάνουμε το τεστ μια και βρίσκουμε ολίγον προσβλητική την ερώτηση

X-Factor Live

Όταν βλέπεις στην ίδια σκηνή το Ρουβά (θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας) και την Πολυξένη (την έπεσες στη φίλη μου στο πάρτι μου, θέλω όλους τους φίλους σου για πάρτη μου – παρ’ τα στο κεφάλι, παρ’ τα και άντε γεια), το σόου παίρνει μια αίγλη και δεν έχεις άλλη επιλογή από να συμφωνήσεις με τα λεγόμενα του πρώτου πως όλοι οι διαγωνιζόμενοι του X-Factor είναι συγκλονιστικοί τραγουδιστές με φωνάρες. Όλοι όμως.

Καθημερινή
Ξεκινώντας από την επόμενη Κυριακή, η Kαθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της μια σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ (6 DVD), με τίτλο Μεγάλοι Στρατηλάτες. Πρόκειται για παραγωγή του BBC και αναφέρεται στους Σπάρτακο, Αττίλα, Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο, Ναπολέοντα, Σογκούν και Κορτές.

ALPHA
Με αυτά που γίνανε στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο, δεν χάνουμε με τίποτα το ‘Ο Γιώργος σφύριξε’ σήμερα Δευτέρα στις 23.15.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το ‘Μαχαίρι 50% σε όλα τα δάνεια’. Και πως θα πάρουμε τρίτο αυτοκίνητο;

Kindle
Ο Τζεφ Μπέζος δεν σταματά να προμοτάρει το ηλεκτρονικό διαβαστήρι της Amazon ούτε στιγμή. Μέχρι την Όπρα Γουΐνφρι επιστράτευσε να πει καλά λόγια γι’ αυτό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τα βιβλία δεν πέθαναν, απλά έγιναν ψηφιακά. Έχει ενδιαφέρον πάντως να ανακοινώσει επιτέλους τι πωλήσεις κάνει το Kindle. Δεν μας φτάνει όλη μέρα μπροστά στους υπολογιστές θα διαβάζουμε και τα βιβλία μας ψηφιακά; Ποτέ μη λες ποτέ αλλά θα θέλαμε να το αποφύγουμε.

MTV
Το κανονικό πρόγραμμα του MTV έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και μπορείτε να πληροφορείστε γι’ αυτό από το επίσημο σάιτ του μουσικού σταθμού (πατήστε Tv Schedule).

MEGA

Πόσο “Λάκης” είσαι; Αυτό μας ρωτάει το Mega με αυτό εδώ το ερωτηματολόγιο. Δεν θα κάνουμε το τεστ μια και βρίσκουμε ολίγον προσβλητική την ερώτηση (εντάξει το κάναμε κρυφά και βγήκαμε πως μοιάζουμε με τον Λάκη-αν είναι δυνατόν;!).

Εκλογές
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Τετάρτη θα γίνουμε Αμερική, μια και όλα τα κανάλια (εντάξει όχι και το STAR) θα ασχολούνται εκτενώς με τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Twitter
Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, το δημοφιλές Twitter μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους τρομοκράτες, για να μπορούν να διευθύνουν μέσω αυτού τις επιθέσεις τους. Η αμεσότητα της micro-blogging υπηρεσίας σε συνδυασμό μάλιστα με τη χρήση των Google Maps, μπορεί να αποβεί καταστροφική. Ακούς Φρέντο ;

Φωτό της ημέρας
Πήραμε το χρηματιστήριο στο χέρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα