Λένα Μαντά: Η σκληρή εξομολόγηση για τους γονείς της – “Αισθάνθηκα τόσο περιττή στη ζωή τους”

Διαβάζεται σε 2'
Λένα Μαντά: Η σκληρή εξομολόγηση για τους γονείς της – “Αισθάνθηκα τόσο περιττή στη ζωή τους”

Η Λένα Μαντά συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συγγραφική της πορεία αλλά και τη δύσκολη σχέση με τους γονείς της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (15/5) η συγγραφέας Λένα Μαντά, η οποία εκτός από την πορεία της στο χώρο του βιβλίου, μίλησε και για τον θάνατο των γονιών της και τις δυσκολίες που είχαν οι μεταξύ τους σχέσεις.

“Πέθανε πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Τότε άρχισε ένας τρομακτικός θυμός. Τους κατανόησα, αλλά δεν τους δικαιολόγησα. Για όλες τις απορρίψεις που είχα φάει σαν παιδί, όχι. Όμως, με έκαναν ό,τι είμαι σήμερα. Γιατί με χτύπησαν σαν χταπόδι και οι δύο και αισθάνθηκα τόσο περιττή στη ζωή τους, που είναι λογικό να ανέπτυξα άλλες ιδιότητες” ανέφερε αρχικά.

Ο πατέρας μου πέθανε με άνοια. Καθόλου δεν με ένοιαξε. Είχαμε επαφές. Βλεπόμασταν, πήγαινα μια φορά το μήνα να τον δω. Ήταν από τους ανθρώπους που έζησε χαζή ζωή. Δεν μίλησε ποτέ για τα συναισθήματά του, δεν έμαθα ποτέ αν με αγαπούσε. Είχε χοντρό τζάμι μπροστά του, αλεξίσφαιρο. Όταν πέθανε, δεν έχασα κάτι που είχα. Τίποτα”, πρόσθεσε.

“Όταν πέθανε η μάνα μου, θυμάμαι ότι τους έδιωξα όλους από το σπίτι. Καταρχάς ήταν ένα σοκ γιατί δεν είχε πεθάνει ποτέ άνθρωπος μπροστά μου και ήταν ένα πολύ ισχυρό σοκ. Αφού την ετοιμάσαμε για να μην την αγγίζει κανένας, κάθισα δίπλα της και έκανα ένα τσιγάρο μαζί της. Δεν της είπα τίποτα γιατί έχω μία λογική ότι δεν χτυπώ πεσμένο αντίπαλο. Δεν θα είχε νόημα” εξομολογήθηκε η Λένα Μαντά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα