Λίτσα, Τσαντίρι και I love GR

default image

Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 έχει πρεμιέρα στο Σκάι η νέα εκπομπή ‘I Love GR’ που θα προβάλλει ωραία μέρη της χώρας μας

MTV

Οι
νικητές των Video Music Awards. Έσκισαν οι Green Day, Lady Gaga, Beyonce.

Έχει πλάκα το βίντεο με τον Kanye West να κάνει τα δικά του.

Biennale
Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές της 66ης απονομής των κινηματογραφικών βραβείων της Βενετίας. Το Lebanon το Χρυσό Λιοντάρι.

Superleague
Σε ανταλλαγή εξωδίκων επιδίδονται τις τελευταίες μέρες ΕΡΤ και Forthnet (nova) για τις ώρες που πρέπει να προβάλλονται τα στιγμιότυπα της κάθε αγωνιστικής της Superleague. Το έργο θα κρατήσει καιρό ακόμα κατά πως φαίνεται.

9/11
Εξαιρετικό αφιέρωμα του Big Picture για την 11η Σεπτεμβρίου. Περιέχεται και η πιο δυνατή φωτογραφία της τραγωδίας, στο Νο. 2.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Έθνος και το κορίτσι του σεισμού .

ΣΚΑΪ
Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 έχει πρεμιέρα στο Σκάι η νέα εκπομπή ‘I Love GR’ που θα προβάλλει ωραία μέρη της χώρας μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε το βίντεο.

ALPHA

Προεκλογική περίοδος γαρ, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επανέρχεται και μάλιστα όχι Τρίτη όπως πάντα, αλλά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν θα συνεχίσει εκτός απροόπτου τις Τρίτες.

ΑΝΤ1
Σύμφωνα με το διαφημιστικό του ΑΝΤ1, η επιμονή των τηλεθεατών και η πίεση των μπλογκ, υποχρέωσαν το κανάλι να επαναφέρουν τη σειρά Λίτσα.com. Μάλιστα φέτος θα είναι στην Αγγλία οπότε γίνεται Λίτσα.co.uk.

ALTER
Την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00 ξεκινά το Πάρτι της ζωής σου με τον Άκη Παυλόπουλο. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι οι Κονιτοπουλαίοι. Ερώτηση: Αν σας καλούσαν θα πηγαίνατε στο πάρτι;

Porn

Τη δεκαετία του ‘70.

ΑΝΤ1
Εδώ οι λεπτομέρειες για το τάλεντ σόου εξ Αμερικής, του ΑΝΤ1, Next Top Model. Στην παρουσίαση η Καγιά.

MEGA
Η ψηφοφορία για τα 20 χρόνια του MEGA ολοκληρώθηκε. Θα δούμε τι ψήφισε ο κόσμος στο ‘MEGA 20′ στην ειδική εκπομπή του καναλιού ‘The Twenty’.

Φωτό της ημέρας
Από τα MTV Video Music Awards. Η Beyonce είναι αυτή δεξιά, η άλλη δεν μας νοιάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα