Lost: Σειρά για σεμινάριο

default image

Από σήμερα στις 12.50 και κάθε μέρα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά "Βέρα στο Δεξί". Μην τρομάζετε, το "Ρετιρέ" συνεχίζεται κανονικά

Φωτογραφία

Έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιουλίου ένας νέος φωτογραφικός διαγωνισμός στο DPGR με θέμα, Έγχρωμη Φωτογραφία’. Τα δώρα είναι πολύ καλά και χορηγός είναι τα καταστήματα
Public . Διαβάστε περισσότερα
εδώ και στείλτε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Έθνος
Πλέον λόγω καλοκαιριού, το Έθνος προσφέρει στους αναγνώστες του κάθε μέρα, εκτός ΣΚ, DVD με καλές ταινίες.

Νέα
Και εκεί που όσοι μαζεύουμε τα ωραιότατα Disney κόμικς που προσφέρει, αυτόνομα, η εφημερίδα τα Νέα κάθε Σάββατο, νομίζαμε πως η σειρά ολοκληρώθηκε, προέκυψαν άλλα δέκα νέα τεύχη (συνολικά έγιναν 50!). Πλέον η παιδική βιβλιοθήκη αγκομαχάει από το βάρος.

Lost
Να πούμε απλά στους φίλους της σειράς και σε όσους δεν έχουν δει ακόμα το τέλος του 4ου κύκλου, η σειρά (όπως λέει η νεολαία σήμερα…) τα σπάει! Είναι μακράν η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών και μακάρι να μην τέλειωνε ποτέ. Ολοκληρώνεται πάντως το 2010.

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ
Σήμερα ο πρώτος αγώνας για την Εθνική απέναντι στο Λίβανο, στις 22.00, από τη ΝΕΤ. Online ενημερώνεστε εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η The Match για τις Αγάπες…

Διαφήμιση
Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε ο Ελληνικός Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας IAB Hellas, το 2007 δαπανήθηκαν στην Ελλάδα για διαφήμιση στο διαδίκτυο και μόνο για banner campaigns, 30,5 εκατ. ευρώ. Το νούμερο παγκοσμίως για το 2007, είναι 25 δισ. ευρώ.

Σκάι
Ξεκινά σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι μια σειρά του BBC με τίτλο ‘ Το κορίτσι των σπηλαίων ‘. Μοιάζει με ωραία ιδέα και είναι από αυτές που συνήθως αποκαλούμε ‘οικογενειακές σειρές’.

Τηλεόραση
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παρόν, μετά τα δικαιώματα για το ελληνικό MTV περνάνε στα χέρια του εφοπλιστή και αυτά του E! Entertainment.

ANT1
Μια από τις νέες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα με τη νέα σεζόν για τον ΑΝΤ1, ονομάζεται ‘Σαράντα Κύματα’. Πρωταγωνιστούν οι Λίνα Σακκά, Μιχάλης Μαρίνος και πρόκειται για ρομαντική κομεντί με στοιχεία παραμυθιού.

MEGA
Από σήμερα στις 12.50 και κάθε μέρα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά ‘Βέρα στο Δεξί’. Μην τρομάζετε, το ‘Ρετιρέ’, αλλά και το ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’, συνεχίζονται κανονικά στο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού.

Ο πλανήτης Άρης
Αυτό το αστείο με τον Άρη πότε θα σταματήσει; Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία: ‘Ο πλανήτης Άρης στις 30 Ιουλίου στις 3 τα ξημερώματα (ή όποια άλλη ημερομηνία και ώρα θέλετε) θα φαίνεται από τη Γη σαν ένα δεύτερο φεγγάρι. Το καταπληκτικό φαινόμενο θα επαναληφθεί το 3052 κλπ.’. Όχι δεν θα φαίνεται. Έλεος!

Εκπτώσεις
Αρχίζουν αύριο 15 Ιουλίου. Ψυχραιμία.
Ρίξτε μια ματιά και στις καλοκαιρινές προσφορές του Adartist .

Φωτό της ημέρας
Εθελοντές ξεδιπλώνουν στο Σινικό Τείχος ένα πανό μήκους 13 χλμ. με τις σημαίες των χωρών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα