Lost στο Πορνό

default image

Τίποτα καλό δεν μένει κρυφό! Διέρρευσε στο ίντερνετ ο επίλογος διάρκειας 12 λεπτών της αγαπητής και στους Έλλληνες τηλεοπτικής σειράς

Lost
Τίποτα καλό δεν μένει κρυφό! Διέρρευσε στο ίντερνετ ο επίλογος διάρκειας 12 λεπτών της αγαπητής και στους Έλλληνες τηλεοπτικής σειράς. Σύμφωνα με τη φημολογία (σ.σ. σταμάτησα να βλέπω τη σειρά στον 1ο κύκλο οπότε δεν έχω άποψη), οι παραγωγοί δίνουν όλες τις απαντήσεις σε όσα ερωτήματα έμειναν αναπάντητα. Προσοχή: Ο επίλογος θα βρίσκεται στην… κασετίνα με τις έξι σεζόν όχι μόνο στα DVD της 6ης. Πάντως πρόκειται για επένδυση !

Συναυλίες

Ο Μπόνο έγιανε και οι U2 συνεχίζουν την περιοδεία τους. Πρώτος σταθμός ήταν το Τορίνο . Και η Lady Gaga διασκέδασε το κοινό στην Καλιφόρνια .

Πορνό

Διαβάσαμε ότι εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Χονγκ Χονγκ γυρίζει την πρώτη 3D ταινία στην ιστορία της συγκεκριμένης κατηγορίας φιλμ. Επίσης ο Τίντο Μπρας δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός του χορού.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Aυγή της Κυριακής. Εδώ σας θέλω. Κι αυτή την ερώτηση την έκαναν και οι γονείς μας για να μην πάμε πιο πίσω.

Machete
“Xθες ήταν ένας τίμιος άνθρωπος που ζούσε μία αξιοπρεπή ζωή. Σήμερα είναι ένα κτήνος που πρέπει να σφάξει για να μείνει ζωντανός”, είναι το motto της νέας ταινίας του Ρόμπερτ Ροντρίγκες (Grindhouse) με πρωταγωνιστή τον ξάδερφο του και μόνιμο στις ταινίες του, Ντάνι Τρέιχο. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, οι βετεράνοι (που τους θυμήθηκε;) Στίβεν Σιγκάλ και Ντον Τζόνσον είναι ορισμένοι από τους ηθοποιούς που εμφανίζονται. Εδώ το τρέιλερ.

Σέρλοκ Χολμς
Το BBC προβάλλει απόψε (8/8) το τελευταίο επεισόδιο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς. Σημείωση: Η εκτυλίσσεται στα χρόνια που ζούμε. Τα δύο πρώτα επεισόδια που είδα μου άρεσαν. Το BBC έχει ζητήσει ήδη νέα επεισόδια.

Το Κορίτσι με το Τατουάζ
Η Κάρεϊ Μίλιγκαν φάνηκε πολύ soft στον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ και δεν θα υποδυθεί τη Λίσμπεθ Σάλαντερ. Μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ (Μίκαελ Μπλόμκβιστ), έκλεισε και ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ για να υποδυθεί τον Μάρτιν Βάνιερ. Η Ρόμπιν Ράιτ (τέως Πεν) φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει την Έρικα Μπέργκερ.

Φωτό της ημέρας
Είσαι για μια βουτιά; Στο Πολινιάνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα