Love Bafta

default image

Ο συνεργάτης μας, η πρώτη πηγή ειδήσεων σε αθλητικές ειδήσεις, δημιούργησε ένα άλλο σάιτ, thepostgame.com με lifestyleδικα θέματα

ΕΡΤ
Αν σας ενοχλούν οι αθλητικές μεταδόσεις της ΕΡΤ, που να ακούσετε ποιοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του Βερνίκου, του Παπαδημητρίου κτλ.

Yahoo
Ο συνεργάτης μας, η πρώτη πηγή ειδήσεων σε αθλητικές ειδήσεις, δημιούργησε ένα άλλο σάιτ, thepostgame.com με lifestyleδικα θέματα. Το   Fanhouse.com παραμένει απλησίαστο τουλάχιστον για εμένα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Metro . Μετά το πούρο του Τσόρτσιλ, φανταζόμαστε ότι θα ακολουθήσει το καλτσάκι της Μπούτο.

Μπάλα
Kέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου (17.00). Στο Conn-X TV.

Αpple

Ο αντι-Στιβ Τζομπς . Ούτε “άδεια” μπορεί να πάρει κανείς.

Ταινία
Αν έχετε ώρα στις 16.00 η ΝΕΤ δείχνει το “ Ποιος έπνιξε τη Μόνα “. Eν τω μεταξύ η ΕΤ1 έχει την πρόθεση να προβάλλει τα μεσάνυχτα το “ Γόμορρα “. Όσες φορές έχω προγραμματίσει να γράψω την ταινία από την κρατική, ένα άλλο πρόγραμμα παίζει εκείνη την ώρα.

ET
Χαμόγελα ανάμεσα στους εργαζομένους μετά την ανάληψη της διεύθυνσης του Ελεύθερου Τύπου από τον εξαιρετικό σε οικονομικά θέματα, δημοσιογράφο Πάνο Αμυρά.

Αμερικάνικη TV
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ζήλεψε τον Μάρτιν Σκορτσέζε και την επιτυχία του “Boardwalk Empire” (αδικήθηκε στις “Σφαίρες”) και είπε και αυτός να αναλάβει την παραγωγή μιας νέας σειράς. Ονομάζεται “Terra Nova” και το θέμα της είναι μια οικογένεια που προσπαθεί να σώσει τη γη. Δεν με πείθει. Εδώ είναι το σάιτ της σειράς.

BAFTAs

Το “King’s Speech” με τον υπέροχο Κόλιν Φερθ οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων με 14. Οκτώ υποψηφιότητες για το “Inception”. Ευτυχώς οι Βρετανοί εκτίμησαν περισσότερο τη δουλειά του Κρίστοφερ Νόλαν.

LOVE
Η επόμενη δοκιμασία του NEXT Top Model . “Το έκανε η Κέιτ Μος, ποια είσαι εσύ που θα πεις όχι”, θα πει ένας από τους προχωρημένους κριτές (γελάει ο κόσμος) σε κανένα κοριτσάκι.

Φωτό της ημέρας
Ένας wannabe Ποπάι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα