Μα είναι να γελάει κανείς

default image

Η χθεσινή μετάδοση που ακούσαμε από τη ΝΕΤ, ήταν από το κυπριακό κανάλι Σίγμα. Το ότι ήταν κωμικοτραγική όμως δεν βαρύνει κυρίως τους υπεύθυνους τη...

Ματς

Η χθεσινή μετάδοση που ακούσαμε από τη ΝΕΤ, ελέω απεργίας, ήταν από το κυπριακό κανάλι Σίγμα. Το ότι ήταν κωμικοτραγική όμως δεν βαρύνει τόσο το κυπριακό κανάλι, όσο τους υπεύθυνους της ΕΡΤ που αποφάσισαν να την αναμεταδώσουν στους Έλληνες τηλεθεατές. Καλύτερα φυσικό ήχο από το γήπεδο παρά αυτό το πράγμα που γίναμε “μάρτυρες”. Να μην επεκταθούμε στον οδοντιατρικό τροχό και τα γέλια των σχολιαστών. Διαβάστε το
live του Φρέντου, τα έχει όλα μέσα.

ALPHA
Ποσοστό 59,1% έκανε τελικά η πρώτη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου για τη σεζόν που διανύουμε και την παρακολούθησαν περίπου 3 εκατ. τηλεθεατές. Όχι ότι είναι μικρό το νούμερο, αλλά για να συνεχίσει έτσι και καλύτερα θα πρέπει να βρει τρόπο να ανανεωθεί.

Nova
Πλέον εκτός των Jetix και Cartoon Network, η Nova από χθες 1η Οκτωβρίου προσφέρει στους συνδρομητές της άλλο ένα παιδικό κανάλι, το φημισμένο Boomerang (θέση 503).

MEGA
Το Σάββατο στις 16.50 και τη Δευτέρα στις 12.50 το MEGA θα προβάλλει στους τηλεθεατές του μια εκπομπή για το πρόγραμμα του σταθμού τη σεζόν 2008/2009.

ΑΝΤ1

Αντίστοιχα ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα την Κυριακή στις 17.10.

Στις ΗΠΑ
Για το αντίτιμο του ενός δολαρίου και 75 σεντς, μια γυναίκα από το Σικάγο απόκτησε σε δημοπρασία στο eBay ένα σπίτι στο Μίσιγκαν. Εντάξει δεν είναι ακριβώς σπίτι και έχει και να πληρώσει 850 δολάρια σε φόρους, αλλά και πάλι τι παίρνεις με 1,26 ευρώ;

Περιοδικά

Αυτό με τις καταχωρίσεις εφημερίδων που παινεύονται για το πόσο καλά πάνε τα ένθετα περιοδικά τους και πόσο μεγάλη αναγνωσιμότητα και πωλήσεις καταγράφουν είναι τουλάχιστον αστείο. Έχουν και συγκριτικούς πίνακες με τα περιοδικά των άλλων εφημερίδων! Αναφερόμαστε στα γυναικεία περιοδικά και σε αυτά για τη διακόσμηση σπιτιού που τα βρίσκουμε ένθετα στις κυριακάτικες εφημερίδες. Σου λέει λοιπόν, έχω το νο1 γυναικείο περιοδικό στην Ελλάδα. Όχι δεν το έχεις. Αν η εφημερίδα σου πουλάει τα περισσότερα φύλλα από όλες, τότε είναι αυτονόητο πως το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε ένθετο κουβαλάει μαζί της. Βγάλε το στο περίπτερο μόνο του με 5 ευρώ να δούμε.

TV
Την ερχόμενη Τετάρτη πραγματοποιείται από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου (Πειραιώς 254), ημερίδα με θέμα την Ψηφιακή Τηλεόραση. Η χώρα μας υποτίθεται περνά στη νέα τεχνολογία εκπομπής τηλεοπτικού σήματος το 2012.

MTV
Σε τρεις μέρες θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο του MTV με τους R.E.M., Kaiser Chiefs, Gabriella Cilmi. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30 και ούτε θέλουμε να φανταστούμε πόσο πολύ κόσμο θα έχει.

Φωτό της ημέρας
Κάτοικοι της Μαδρίτης παρακολουθούν μια από τις πολλές ‘εκδηλώσεις γέλιου’ που έχουν λανσαριστεί τον τελευταίο καιρό για να ανακουφίζονται οι άνθρωποι από την οικονομική ύφεση. Χα. Αυτά είναι μέτρα κατά της φτώχειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα