Μάικλ Τζάκσον και Ελεύθερος Τύπος

default image

Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιείται μια από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού. Οι Antony and the Johnsons παίζουν στο θέατρο Badminton

Antony and the Johnsons

Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιείται μια από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού. Οι Antony and the Johnsons εμφανίζονται στη σκηνή του θεάτρου Badminton για μία μόνο συναυλία, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ (49 όργανα συν ο μαέστρος).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και η συναυλία ξεκινάει αυστηρά στις 21.30.
Όσοι τον είχατε δει πριν 3 χρόνια στο Θέατρο Βράχων, φανταστείτε πόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα με όλα αυτά τα όργανα να τον συνοδεύουν.

Στο Χόλιγουντ
Ως γνωστό έχουν στερέψει από ιδέες και τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αφήσει μυθιστόρημα για μυθιστόρημα και κόμικ για κόμικ. Το πολύ καλό κόμικ, The Losers  (κυκλοφορεί και στη χώρα μας-πέντε τόμοι), των Andy Diggle και Jock λοιπόν, γίνεται ταινία .

ΑLPHA
Μπράβο στο κανάλι της Κάντζας για τα αντανακλαστικά του. Την Παρασκευή το βράδυ μας έδειξε αφιέρωμα για τον Μάικλ Τζάκσον, κάτι που έκαναν με τον τρόπο τους και τα MAD, MTV, βέβαια αυτών είναι η δουλειά τους, μουσικά κανάλια είναι.
Οι υπόλοιποι σταθμοί δεν έδειξαν να καταλαβαίνουν το μέγεθος της είδησης. Όταν παγκοσμίως όλα τα δίκτυα έχουν το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον πρώτη είδηση με άφθονο ρεπορτάζ και στην Ελλάδα περνά σχεδόν στο ντούκου, συνειδητοποιείς πόσο βαθιά είμαστε ριζωμένοι στο μικρόκοσμό μας.

Παρόν
Μπράβο και στις Τυπολογίες της κυριακάτικης εφημερίδας, Παρόν, για το πλούσιο ρεπορτάζ (3 γεμάτες σελίδες) χωρίς κενοτυπίες και χιλιοειπωμένες απόψεις για τον Ελεύθερο Τύπο.

Εν Λευκώ

Το πρωί της Δευτέρας, η ψυχή του γκρουπ, Antony Hegarty, θα δώσει συνέντευξη στο στούντιο του Εν Λευκώ 87.7, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Τζούμα στις 11.00. 

Κυριακάτικες
Μόλις 49 χιλ. φύλλα πούλησε ο τελευταίος Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής. Αρνητικό ρεκόρ. Βέβαια οι αποφάσεις είχαν παρθεί από την Παρασκευή. Το τελευταίο φύλλο (Δευτέρα) πούλησε 23.450 φύλλα.
Κατά τα άλλα, 188 χιλ. φύλλα για το Βήμα, 174 για το Πρώτο Θέμα, 153 για την Ελευθεροτυπία. Καθημερινή και Έθνος είχαν 125 και 106 αντίστοιχα, ενώ η Real News 80. Το Σάββατο τα Νέα πούλησαν 94 χιλ.

Τηλεθέαση
Σύμφωνα με την AGB, την εβδομάδα 15 με 21 Ιουνίου το MEGA είχε 20,5% και ήταν πρώτο (έχει καταντήσει βαρετό). Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,9%, από κοντά ο ALPHA με 14,6%. Στο 10,4% το ALTER, 9,6% το STAR, 9% η NET.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Βήμα και Μετρολαγνεία.

ALPHA
Τη Δευτέρα στις 23.00 ο Γιώργος Μητσικώστας και η εκπομπή ‘Ο Γιώργος σφύριξε’ μας εύχονται καλό καλοκαίρι. Θα είναι ιδιαίτερο επεισόδιο μια και πρόσωπα που σατιρίστηκαν μέσα από την εκπομπή, έχουν τώρα το λόγο. Ο Νίκος Αλέφαντος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Γιώργος Γεωργίου, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και άλλοι πολλοί “τα λένε” με τη σειρά τους στον Γιώργο Μητσικώστα. Πολλά ακόμη ρεπορτάζ με τα καλύτερα αλλά και χειρότερα σκετς της σεζόν, φάρσες που δεν παίχτηκαν, παρασκήνια και γκάφες των γυρισμάτων.

Στο Ιράν
Περίπου 40 είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν συλληφθεί από τις 12 Ιουνίου και είναι ακόμα μέσα. Μεταξύ τους είναι και ο Iason Athanasiadis-Fowden. Διαβάστε περισσότερα.

ΝΕΤ
Σήμερα Κυριακή στις 19.00 το κρατικό κανάλι προβάλλει σε επανάληψη τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Φωτό της ημέρας
Τις 100 νίκες έφτασε ο ζωντανός θρύλος του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι.

Υ.Γ
Δεν τους πάει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα