Μαμά τελείωσε η Βέρα

default image

Με 42.5% τηλεθέαση, παρακαλώ. Μπορούμε, λοιπόν, να πάμε για μπάνια, αφού δούμε, όμως τα "πρόσωπα 2007" από τη ΝΕΤ με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη

MEGA

42,5% τηλεθέαση έκανε το τελευταίο δίωρο επεισόδιο της ‘Βέρας στο δεξί’ την Κυριακή και τώρα επιτέλους οι μαμάδες μας μπορούν να πάνε διακοπές.

Πρόσωπα 2007
Σήμερα Τρίτη στις 22.00, θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων ‘Πρόσωπα 2007′. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Ελένη Μενεγάκη, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Cine Κεραμεικός. Είναι η 11η συνεχή χρονιά των βραβείων και διοργανώνεται από το TV ΈΘΝΟΣ της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής. Τα βραβεία χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: της κριτικής επιτροπής, 27 τον αριθμό και του κοινού, 13 τον αριθμό.

Ε.Ε.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγαπά και προωθεί το ευρωπαϊκό σινεμά. Δείτε εδώ βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι που έφτιαξαν στο YouTube. Πρόκειται για ένα βίντεο με μονταρισμένες ερωτικές σκηνές από διάφορες ευρωπαϊκές ταινίες. Μπορεί το YouTube να κόβει οτιδήποτε έχει υποψία σεξ, στην Ε.Ε. όμως το βλέπουν από άλλη οπτική γωνία το πράγμα. Εύγε.

STAR
Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Έμυ Λιβανίου θα έχει παρέα στην πρωινή εκπομπή ‘Κάθε μέρα καλημέρα’, τον Αντώνη Κοκορίκο, ο οποίος υπέγραψε με το Star για ένα χρόνο.

ΕΡΤ
Σήμερα Τρίτη από τις 7 το πρωί μέχρι το απόγευμα στις 7, η ΠΟΣΠΕΡΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης) πραγματοποιεί στάση εργασίας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία θυγατρικής εταιρείας για τη ψηφιακή τηλεόραση όπου προβλέπεται η συμμετοχή ιδιωτών. Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιήσει 14ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας δεν θα μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Beach Volley
Μετά τη Μύκονο, επόμενος σταθμός ο Σχινιάς. Το SPORT 24 είναι χορηγός επικοινωνίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, ‘ Beach Volleyball Masters 2007‘ και την Κυριακή θα είναι στο Σχινιά για το 3o Open. Στην τηλεοπτική κάλυψη είναι ο Σκάι (ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε μαγνητοσκόπηση).

Σινεμά
Στις ΗΠΑ θυμήθηκαν πάλι τον πόλεμο του Βιετνάμ και έκαναν άλλη μια ταινία ηρωισμού και αυταπάρνησης. Πρωταγωνιστής ο Κρίστιαν Μπέιλ. Δείτε εδώ το τρέιλερ του Rescue Dawn.

Ω ναι!
Μόνικα Μπελούτσι, Κλάιβ Όουεν, Πολ Τζιαμάτι. Ταινία δράσης με τίτλο ‘ Shoot ‘Em Up‘. Εδώ το τρέιλερ.

STAR
Την Κυριακή στις 16.45 το Star ξεκινά να προβάλλει τη μίνι σειρά ‘ South Beach‘ του 2006.

ΑΝΤ1
‘Τα κορίτσια του μπαμπά’ ονομάζεται μία από τις κωμικές σειρές του ΑΝΤ1 που θα προβληθούν τη νέα σεζόν και πρωταγωνιστούν οι Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Καστάνη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ράνια Σχίζα.

Φωτό της ημέρας
Λόγω της επικείμενης πρεμιέρας της ταινίας ‘ The Simpsons Movie’ στις ΗΠΑ, 12 μίνι μάρκετ άλλαξαν όνομα για ένα μήνα και πλέον λέγονται Kwik-E-Mart (όπως λέγεται το μπακάλικο του Apu Nahasapeemapetilon στη σειρά) με σκοπό να προμοτάρουν το φιλμ. Μεταξύ άλλων πωλούνται αναψυκτικά ‘Buzz Cola’ και δημητριακά ‘KrustyO’s’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα