Μας κακομαθαίνει το STAR

default image

dawson_b.jpg
It’s a boy

H στήλη καλωσορίζει τον Βελαχουτάκο τζούνιορ. Ο πατέρας των Media, Πάνος Βελαχουτάκος και η σύζυγος του, Ελένη κράτησαν συγκινημένοι στην αγκαλιά τους, πριν από περίπου δύο ώρες το μωρό τους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και αναμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες φωτογραφίες του μπέμπη.

Μακάρτνεϊ

Το 21ο solo album του σερ Πολ κυκλοφορεί τον Ιούνιο με τίτλο “Memory Almost Full” από τη νέα (Starbucks) δισκογραφική εταιρεία, Hear Music. H ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν πρωταγωνιστεί ως φάντασμα στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Dance Tonight”. Σε συνέντευξη του πάντως στο BBC ο Μακάρτνεϊ αποκάλυψε ότι o Tζον Λένον τον “κακόμαθε” και δεν χάρηκε καμία συνεργασία με άλλο μουσικό, μετά τον θάνατο του έτερου “σκαθαριού”.

Nip/Tuck

Μπράβο στο Star που επιμένει στις καλές σειρές. Τον Ιούλιο το κανάλι του Ταύρου θα ξεκινήσει την προβολή του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς, που ασχολείται με τον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής και έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Τελικός

Την τρίτη του σερί συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος Τύπου δίνει ο δικός μας μπαλαδόρος, Σωκράτης Μόσχος (βλέπε ρεπορτάζ ΠΑΟ) το Σάββατο (26/05, 18:00, Sport+), στην αναμέτρηση της EΡΤ United με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), που διεξάγεται στο γήπεδο της Ριζούπολης.

ΑLPHA

Κόσμος πάει κι έρχεται στην Κάντζα. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον παρουσιαστή του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Γιάννη Παπαδόπουλου, όπως ανακοίνωσε ο σταθμός.

ALPHA 2

Η Μάρα Ζαχαρέα δεν θα μείνει μόνη της, μιας και αντικαταστάτης θα είναι ο Χρίστος Βασιλόπουλος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Η Μηχανή του χρόνου” επιστρέφει στα δελτία. Ειρήσθω εν παρόδω η επιτυχημένη εκπομπή του (24/05, 14:30) φιλοξενεί αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη.

Snoop Dog


Στις 10 Ιουλίου ο ράπερ έρχεται για μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα. Ο Snoop Dog θα συναντήσει τους πολυάριθμους Έλληνες fans του για πρώτη φορά στο γήπεδο μπέιζμπολ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΑΝΤ1

Η Τατιάνα ξανά στο ΕΣΡ; Η κυρία Ευαγγελάτου ανέλυσε το θέμα “εθισμός στα ναρκωτικά” και είπε για την καλεσμένη της ότι έχει κάνει πριν από λίγη ώρα χρήση ναρκωτικών για να ανταπεξέλθει στην εκπομπή”! Έλεος πια.

Ριάλιτι

Ο ALPHA μας καλεί να κάνουμε αίτηση συμμετοχής στο νέο του τηλεριάλιτι το “TV STAR”. Εκεί πάνε όσοι θέλουν να γίνουν παρουσιαστές και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου “να κάνει καριέρα στην τηλεόραση”.

Bράβευση

Θερμά συγχαρητήρια στον κριτικό κινηματογράφου της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία”, Νίνο Φενέκ Μικελίδη, στον οποίο απονεμήθηκε το μετάλλιο των 60 χρόνων του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών για τη συμβολή του στη διάδοση του φεστιβάλ. Συνολικά τιμήθηκαν 25 κριτικοί από ισάριθμες χώρες σε ειδική τελετή, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Les Ambassadeurs.

Mαντόνα

Αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο η ποπ τραγουδίστρια σκηνοθετεί τη μικρού μήκους ταινία (διάρκειας 30 λεπτών) Filth And Wisdom, με ήρωες έναν Ινδό ιδιοκτήτη χημείου, έναν Εβραίο επιχειρηματία και μία αποτυχήμενη μπαλαρίνα που κάνει στροφή στον “αισθησιακό” χορό. Τι άλλο μας μένει να δούμε.

Ταινίες και βιβλία του σαββατοκύριακου

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Βιβλίο “Οδηγός Ανθοκομίας” και σακουλάκι με σπόρους λουλουδιών

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – Η μικρή γοργόνα (παιδικό βιβλία και DVD)

Ελεύθερος Τύπου (Σάββατο) – Υγεία και Ευεξία (το 1ο βιβλίο της σειράς)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Λεξικό Μπαμπινιώτη (1ος τόμος)

Καθημερινή (Σάββατο) – Μουσεία του κόσμου (Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, Βιέννη)

Καθημερινή (Σάββατο) – Το βασίλειο των δράκων (νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, 1ο VCD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ντοκιμαντέρ του BBC, Life in the undergrowth (3ο από 3 DVD)

Έθνος (Κυριακή) – Συλλογή με όλες τις ταινίες James Bond. No 13: Moonraker (Ρότζερ Μουρ)

Βήμα (Κυριακής) – Νέα συλλογή με βιβλία (Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, του Μίλαν Κούντερα)

Βήμα (Κυριακή) – Memento (Γκάι Πιρς, Κάρι Αν Μος)

Βήμα (Κυριακή) – Ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο ‘Τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου’ (Το 6ο DVD από 6)

Ημερησία (Σάββατο) – Παραδοσιακοί Οικισμοί (Mάνη, Μονεμβασιά, 3ος από 22 οδηγούς)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Resident Evil (Μίλα Γιόβοβιτς)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Αιώνιοι Εραστές (Ράσελ Κρόου)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Η Παιδική Εγκυκλοπαίδεια της Disney (11ος τόμος)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Σειρά ντοκιμαντέρ με τον Ζακ Ιβ Κουστό (12ο VCD)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Lucky Luke (παιδικό)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Οι γνώσεις του 21ου αιώνα (Κλωνοποίηση, 5ος τόμος)

Τα Νέα (Σαββατοκύριακο) – Οι θησαυροί της Ελλάδας (Το Άγιο Όρος, 5ο λεύκωμα από 12)

Τα Νέα (Σαββατοκύριακο) – Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο (DVD)

Φωτό της ημέρας

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης Τόμπι Ντόουσον κουβαλάει τη γυναίκα του, Λία Χάλμι στην πλάτη κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού γάμου τους στην πόλη Μπουσάν της Κορέας. Ο Ντόουσον είχε χαθεί σε εμπορικό της Σεούλ όταν ήταν μικρός, μεγάλωσε με Αμερικάνους γονείς και ξαναβρήκε τους βιολογικούς γονείς του, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο, όταν έγινε γνωστή η ιστορία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα