MasterChef: Ανατροπή – Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο και ποιος αποχώρησε

MasterChef: Ανατροπή – Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο και ποιος αποχώρησε
MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Geece

Μια βαθμολογία που δεν περίμενε κανείς στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Ποιοι επέστρεψαν στο σπίτι και ποιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το MasterChef 4.

Μετά από την αλλαγή που είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες οικριτές του MasterChef 4, ότι δεν θα υπάρξει ψηφοφορία, οι Γιώργος, Κώστας, Σταύρος και Σταυρής, κλήθηκαν σε μια δυνατή αναμέτρηση, καθώς ήταν η χαμένη ομάδα της προηγούμενης δοκιμασίας.

Οι τέσσερις ισχυροί παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star “πάλεψαν” για την ασυλία τους, την οποία πήρε ο Σταύρος. Έτσι, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι προχώρησαν σε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου που θα έκρινε την αποχώρηση του ενός από τους τρεις.

Το πιάτο αντιγραφής ήταν ένα νόστιμο και πολύ δύσκολο γλυκό από τον Pastry Chef Θοδωρή Μωυσίδη, που ήταν ο καλεσμένος του MasterChef την Τετάρτη. Παρόλο που δεν ήθελαν και τόσο να έχει γλυκό η δοκιμασία, οι τρεις παίκτες “ρίχτηκαν” στη μάχη για την παραμονή τους.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον Chef, δοκίμασαν τα τρία πιάτα και φώναξαν τους παίκτες για να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Σταυρής, με τον Γιώργο και τον Κώστα, τους δυο φίλους, να μένουν πίσω για να μάθουν ποιος φέυγει από το σπίτι του MasterChef.

Ο Γιώργος είχε καλύτερο πιάτο από του Κώστα και, έτσι, ο δεύτερος ήταν εκείνος που έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Ο Γιώργος είχε αποχωρήσει την προηγούμενη βδομάδα (μετά από αναμέτρηση με τον Κώστα ξανά), γύρισε πάλι στο σπίτι και τώρα “έδιωξε” τον φίλο του.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ενώ οι περισσότεροι – τόσο οι τηλεθεατές όσο και παίκτες – πίστευαν πως ο Σταυρής θα είχε την καλύτερη αντιγραφή γλυκού, αλλά αποδείχτηκε πως την πιο υψηλή βαθμολογάι είχε ο Γιώργος, που πήρε τέσσερα 8άρια.

Τι θα δούμε την Κυριακή (03/5):

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα