Μάθατε και το Facebook…

default image

Δεν άργησε να συμβεί το πρώτο κρούσμα φίμωσης των ΜΜΕ στο Πεκίνο. Βρετανός δημοσιογράφος συνελήφθη γιατί κάλυπτε πορεία διαμαρτυρίας Θιβετιανών

Σπαμ

Είχαμε που είχαμε τόνους σπαμ e-mails για κάθε λογής πράγματα, τώρα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας έχουν τσακίσει το mailbox. Ειδικά αυτά που υποτίθεται πως είναι από το CNN και το πόσο ανησυχεί το αμερικανικό δίκτυο για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

ALPHA
Μια από τις νέες κωμικές σειρές του ALPHA έχει τίτλο ‘Οι Ατρόμητοι’ και βάσει του καστ μοιάζει πολλά υποσχόμενη. Στη νέα ανατρεπτική και φιλόδοξη σειρά του Alpha «Οι Ατρόμητοι», που δικαιολογημένα: Αντώνης Καφετζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Γιάννης Βούρος, Σόφη Ζαννίνου.

Μετάλλια
Εδώ μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό των μεταλλίων που κατακτά η κάθε χώρα στους Αγώνες του Πεκίνου. Τώρα που και η Ελλάδα έφυγε από τη ζώνη 0 0 0 έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο Πεκίνο
Δεν άργησε να συμβεί το πρώτο κρούσμα φίμωσης των ΜΜΕ στο Πεκίνο. Βρετανός δημοσιογράφος του Independent Television News συνελήφθη γιατί κάλυπτε μια πορεία διαμαρτυρίας Θιβετιανών λίγο έξω από την πόλη.

Δημοσιογράφος
Κάθεσαι εσύ και σπουδάζεις στην Αγγλία δημοσιογραφία και έρχεται ο κύριος και σου παίρνει τη δουλειά.

Heroes
Η δημοφιλής σειρά του NBC επιστρέφει το Σεπτέμβριο με την 3η σεζόν, μάλιστα με ένα 3ωρο πρώτο επεισόδιο. Δείτε εδώ  μια αρκετά αστεία παρωδία. Στο επίσημο σάιτ  μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εξέδρα για το μουστάκι (το γνωστό μουστάκι).

Κοινωνική Δικτύωση
Τα social networks σαν τα Facebook, MySpace, Bebo, Hi5, έχουν ως γνωστό στις μέρες μας, τεράστια απήχηση στον κόσμο. Σύμφωνα με το ComScore, παρότι όλα ιδρύθηκαν στις ΗΠΑ φαίνεται πως “πιάνουν ταβάνι” πλέον εκεί και η μεγαλύτερη ανάπτυξή τους γίνεται στην Ασία, τη Λατ. Αμερική και την Ευρώπη. Από τον Ιούνιο του 2007 στις ΗΠΑ έχει υπάρξει αύξηση χρηστών μόλις 9%, όταν στην Ασία το νούμερο είναι 23%, στη Λ. Αμεική 33% και στην Ευρώπη 35%! Όσο για την Μ. Ανατολή και την Αφρική εκεί μιλάμε για 66%.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή η πρώτη εφημερίδα σε πωλήσεις ήταν η Καθημερινή με 155 χιλ. φύλλα. Στις 151 χιλ. το Βήμα, στις 138 το Πρώτο Θέμα. Η Ελευθεροτυπία είχε 131 και το Έθνος 113. Μόλις 77 για τον Ελεύθερο Τύπο.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 4 με 10 Αυγούστου η ΝΕΤ και χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρώτευσε με ποσοστό 15,8%. Στη δεύτερη θέση το MEGA με 14,7%, από κοντά ο ΑΝΤ1 με 14%. Στο 10,6% ο ALPHA, 9,7% για το STAR. Το ALTER είχε 8,8%, ανεβασμένη και η ΕΤ1 χάρη στους Αγώνες, με 6,3%.

Φωτό της ημέρας
Ποιός θα το κατεβάσει τώρα αυτό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα