Μάτια που δεν βλέπονται

default image

Κι ας είναι και της Έλλης Στάη, γρήγορα λησμονιούνται. Χωρίς Μενεγάκη ο καφές στον Alpha και οι Νύφες του Παντελή Βούλγαρη, αντί του Λαζόπουλου

Καφές χωρίς την Ελένη
Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε το τρίτο της παιδί (να της ζήσει) και θα λείπει από το πρωινάδικο του ALPHA για ένα μήνα. Στο πόδι της θα κάτσουν οι Ναταλία Γερμανού για 2 εβδομάδες και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου για τις άλλες δύο.

ALPHA
Στη θέση του ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το εξαιρετικό φιλμ του Παντελή Βούλγαρη, Νύφες.

Έλλη Στάη
Βγήκε τελικά. Όχι με την Persona Grata, αλλά στο δελτίο ειδήσεων (πριν 4 μήνες είχε εκφωνήσει τελευταία φορά ειδήσεις). Από τον Alpha πάντως μας είχαν πει πως θα μας έστελναν δελτίο Τύπου για το πότε θα γύριζε στη δράση και αιφνιδιαστήκαμε χθες… Περίεργα πράγματα πάντως. Δεν γυρίζει τόσο καιρό με την Ζαχοπουλειάδα και γυρνά με τον Αρχιεπίσκοπο. Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA πάντως τερμάτισε τελευταίο.

MEGA
Όσοι δεν διαβάσατε το άρθρο του Ε της Ελευθεροτυπίας την περασμένη Κυριακή για τα ‘παιδιά – μάγους’ του Κονγκό, έχετε την ευκαιρία να δείτε το σπουδαίο θέμα στην ‘Εμπόλεμη Ζώνη’ του Σωτήρη Δανέζη σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα. Περισσότερα εδώ.

Stunt
Ως καλύτεροι στάντμεν για το 2007, βραβεύτηκαν αυτοί που πήραν μέρος στο φιλμ ‘Bourne Ultimatum’ και αυτοί που συμμετέχουν στη σειρά ‘24′.

Δώσε Σύνθημα
Ο ΣΚΑΪ διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό και προσκαλεί όλους να δώσουν το δικό τους ‘Σύνθημα’ για το Περιβάλλον. Από χθες έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, το κοινό καλείται να δώσει τη δική του συμμετοχή και το πιο δυνατό σύνθημα για το περιβάλλον, με πέντε λέξεις, στο skai.gr. Οι νικητές θα ανταμειφθούν με πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων, χρηματικά ποσά, υβριδικό αυτοκίνητο, ταξίδια.
 
Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για την καλύτερη αισθητική από όλες τις εφημερίδες, όσο αφορά την κοίμηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Eurovision
Για τις αλλαγές στους κανόνες της Γιουροβίζιον τα έχουμε ξαναπεί. Σκοπός είναι απλά η διάσπαση των χωρών που συνεργάζονται στις ψήφους και αυτό θα γίνει στους 2 ημιτελικούς. Η Ελλάδα συγκεκριμένα χωρίστηκε από την Κύπρο και η χώρα μας θα διαγωνιστεί στον ημιτελικό της 20ης Μαΐου. Ο τελικός είναι στις 24 Μαΐου και θα πάρουν μέρος 25 χώρες.

Στο Ιράν
Μετά από 16 χρόνια ζωής, το μακροβιότερο γυναικείο περιοδικό του Ιράν, Zanan, αναγκάζεται να κλείσει. Στην ουσία κατηγορείται ‘ως φεμινιστικό περιοδικό που δίνει μια γκρίζα εικόνα για τη χώρα του Ιράν’.

Φωτό της ημέρας

Τα γνωστά. Άνθρωποι γδύνονται για να διαμαρτυρηθούν για κάτι. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι κατά της γούνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα