Μαύρη Δευτέρα

default image

Άγνωστοι τα ξημερώματα Δευτέρας, σκότωσαν έξω από το σπίτι του τον συνάδελφο Σωκράτη Γκιόλια, διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 9.89

Δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια
Άγνωστοι τα ξημερώματα Δευτέρας, σκότωσαν έξω από το σπίτι του τον συνάδελφο Σωκράτη Γκιόλια, διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 9.89.

Βράδυ Δευτέρας
Δύο καλά εργάκια έχει απόψε STAR και ALPHA. Πρόκειται για το Swordfish   και το Rules of Engagement 
αντίστοιχα. Προτιμώ το δεύτερο

Προσοχή
Τρώτε ελαφρά, πίνεται πολλά υγρά, μην εκτίθεστε αρκετή ώρα στον ήλιο και γενικά προσέξτε λίγο για τις επόμενες 5 μέρες γιατί οι γιατροί ανακοίνωσαν πενθήμερη απεργία.

Συγχαρητήρια και ντροπή
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων στο μπάσκετ για την κατάκτηση  της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ντροπή στην δημόσια τηλεόραση που δεν πήρε τα δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής μας. Και εμείς πληρώνουμε…

Great balls of fire
Απογοήτευση για τους φίλους του μεγάλου Τζέρι Λι Λιούις, καθώς η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού ακυρώθηκε, όπως επίσης και ολόκληρη η καλοκαιρινή περιοδεία στην Ευρώπη. Ο λόγος, είναι η εισαγωγή του Λιούις στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Προσοχή, όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο, θα πρέπει να πάνε να πάρουν τα λεφτά τους μέχρι και το τέλος Ιουλίου.

Sport24.gr
Σσσσστττττ… έρχεται!

Live το φιλικό
Ζωντανά το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ επί Αυστριακού εδάφους σήμερα με την Χαποέλ Μπερ Σαβά. Ώρα και κανάλι εδώ

PAO conn-x
Τα φιλικά του Παναθηναϊκού βρήκαν στέγη στο conn-x tv. Αύριο το πρώτο φιλικό με Βόλφσμπουργκ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για την μαύρη λίστα

Φωτό της ημέρας
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα