Με μέτρο το internet socializing

default image

Ο βιολόγος Dr Aric Sigman υποστηρίζει ότι η υπερβολική ενασχόληση με κοινωνικά δίκτυα βλάπτει, με πιθανή εμφάνιση προβλημάτων υγείας

Wikipedia

Η ελληνική έκδοση της online εγκυκλοπαίδειας
Wikipedia έχει πλέον πάνω από 40 χιλ. άρθρα. Η αγγλική έκδοση αριθμεί 2,7 εκατ.

Social
Το πολύ το Social Networking βλάπτει την υγεία. Ο βιολόγος Dr Aric Sigman υποστηρίζει πως η υπερβολική ενασχόληση με δίκτυα σαν το Facebook και MySpace αυξάνουν τις πιθανότητες για καρδιακή προσβολή, καρκίνο, παραφροσύνη κλπ. Όλα αυτά γιατί οι χρήστες των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην ουσία μειώνουν την φυσική επαφή με τους άλλους ανθρώπους και κάνουν κακό στην πραγματική κοινωνική τους ζωή. Διαβάστε εδώ περισσότερα. Εμείς απλά θα πούμε ‘Παν Μέτρον Άριστον’.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 9 με 15 Φεβρουαρίου το MEGA με ποσοστό 20,2% βρέθηκε στην κορυφή. Με 15,4% ο ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση, 12,7% για τον ALPHA. ALTER και STAR είχαν 11,5% και 10,4% αντίστοιχα, ενώ η ΝΕΤ 8,8%. Σταθερά στο 3,8% ο ΣΚΑΪ, 3,4% η ΕΤ3, 3% για την ΕΤ1.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για τις εκλογές του Παραλύτου.

Λέμε να δούμε

Το Νησί τη Δευτέρα στις 21.00 στο STAR.

TV Vs Hulu
Στις ΗΠΑ φαίνεται πως ξεσπά βιντεοπόλεμος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Κυριακάτικες
Στις 210 χιλ. φύλλα το Βήμα την περασμένη Κυριακή, στις 178 το Πρώτο Θέμα. Τρίτη η Καθημερινή με 135, τέταρτο το Έθνος με 127. Ακολούθησαν Ελευθεροτυπία με 122, Real News με 81, Ελεύθερος Τύπος με 76 χιλ. φύλλα. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 97 χιλ.

K
Πολύ καλό το κείμενο στο ένθετο της Καθημερινής για τους πειρατές του ίντερνετ. Μέχρι και τον axxo αναφέρει.

Γυναικεία περιοδικά

Το Elle είναι το γυναικείο περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2008 (μέση κυκλοφορία 55 χιλ. τεμάχια). Να μιλάμε για τα γυναικεία περιοδικά που είναι ένθετα σε κυριακάτικες εφημερίδες δεν έχει νόημα καθώς έχουν τα νούμερα που έχουν οι εφημερίδες που τα φιλοξενούν.

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 μετά τις αστοχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια με τις ξένες σειρές, φαίνεται πως πλέον τις έχει πάρει στα σοβαρά. Από τ Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 23.00, ο 3ος κύκλος του Prison Break.

Σινεμά
Ποιός λέει πως μια υποψηφιότητα για όσκαρ καλύτερης ταινίας κάνει καλό στις εισπράξεις; Όλοι και έχουν δίκιο. Δείτε πιο κάτω τη μεταβολή που σημειώθηκε στα εισιτήρια των 5 υποψηφίων ταινιών.
Frost/Nixon – άνοδος των εισιτηρίων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας 618%!
Milk – 253%
The Reader – 173%
Slumdog Millionaire – 143%
The Curious Case of Benjamin Button – 2%

Ευχαριστούμε θερμά για την υπερδιπλάσια συμμετοχή, σε σχέση με πέρυσι, στο διαγωνισμό μας για τα Όσκαρ. Οι κάλπες κλείνουν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail. Καλή τύχη.

Φωτό της ημέρας
Η τέχνη τουLi Wei. Περισσότερα εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα