Με τον φόβο των τηλεκανίβαλων

default image

Ένας από τους μεγαλύτερους torrent trackers στον κόσμο, το γνωστό σε όσους κατεβάζουν, Pirate Bay, έφτασε να έχει συγχρόνως 10 εκατ. χρήστες

Τομ Κρουζ

Δείτε
εδώ
και
εδώ 2 βιντεάκια με τον Τομ Κρουζ να μιλά για την Σαϊεντολογία. Απολαυστικά τα σχόλια που τον κράζουν.

The Pirate Bay

Ένας από τους μεγαλύτερους torrent trackers στον κόσμο, το γνωστό σε όλους όσους κατεβάζουν, Pirate Bay , έφτασε να έχει συγχρόνως 10 εκατ. χρήστες που ανέβαζαν ή κατέβαζαν αρχεία. Να σημειώσουμε δε ότι ήδη διαχειρίζεται πάνω από 1 εκατ. διαφορετικά torrents.

ΝΥΤ

Οι New York Times ανακοίνωσαν τη νέα υπηρεσία που δημιούργησαν για τους αναγνώστες τους, με την οποία στέλνοντας ένα SMS σε συγκεκριμένο αριθμό που θα δώσει η εφημερίδα, οι χρήστες θα λαμβάνουν δωρεάν μηνύματα με τις κυριότερες ειδήσεις.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 15 Οκτωβρίου με 20 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τη Focus Bari (για την ΑΕΜΑΡ), ο Σκάι ήταν ο πρώτος ραδιοσταθμός όσο αφορά την ακροαματικότητα, με 11,3%. Ακολουθούν, Super Σπορ FM με 9,6%, Λάμψη με 9,3%, Derti με 9,2%, Ρυθμός με 9,1%.

Στο Χόλιγουντ
Στην 60η απονομή των DGA (Directors Guild of America) Awards, το βραβείο σκηνοθεσίας απονεμήθηκε στους αδερφούς Κοέν για το No Country for Old Men .

14 th SAG Awards

Όσο αφορά τα βραβεία των ηθοποιών (Screen Actors Guild), θριάμβευσε ο Ντάνιελ Ντέι Λούις για το There Will Be Blood και η Τζούλι Κρίστι για το Away From Her . Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για τα Όσκαρ πατήστε εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Αδέσμευτος Τύπος για τη φιλότιμη προσπάθεια (εντάξει δεν έχουν Κουρκούτι στην εφημερίδα) να “μπλέξουν” τους Θέμο – Μάκη με τους Ευάγγελο – Γιώργο.

LEGO

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών είναι τα lego . Τα τουβλάκια κλείνουν σήμερα κλείνουν 50 χρόνια ζωής.

Qtrax
To Qtrax είναι ένα file-sharing σάιτ που δίνει δωρεάν για κατέβασμα τραγούδια. Είναι σε beta μορφή και θα προσφέρει πάνω από 25 εκατ. τραγούδια. Η δωρεάν υπηρεσία θα χρηματοδοτηθεί από διαφημίσεις και το Qtrax θα μοιράζεται τα χρήματα με τις δισκογραφικές Vivendi’s Universal Music Group, Sony BMG Music Entertainment, Warner Music Group και EMI Group που έχει έρθει σε συμφωνία. Μιλάμε για μία επανάσταση που γίνεται στη σχέση μουσική-διαδίκτυο και όσοι δεν ακολουθήσουν ή προσπαθήσουν να αντισταθούν, θα μείνουν απ’ έξω από τις εξελίξεις.

Τοκ σόου

Ότι και να είχαν προγραμματίσει τα κανάλια για τα τοκ-σόου της Δευτέρας ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου εκ των πραγμάτων τους υποχρεώνει να αλλάξουν τη θεματολογία τους. Ελπίζουμε λοιπόν σήμερα να μη δούμε DVD, ΘΕ-ΜΑ και Ζαχόπουλο. Πάντως να είστε έτοιμοι για πολλές υστερίες και τηλεκανιβαλισμούς.

Στη Σαουδική Αραβία

Οι νέοι νόμοι του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας για το ίντερνετ είναι αρκετά αυστηροί και μεταξύ άλλων περιέχουν ποινές φυλάκισης μέχρι 10 ετών και πρόστιμα ύψους 1 εκατ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα οι μεγαλύτερες ποινές θα εφαρμοστούν σε χρήστες του διαδικτύου που προωθούν την τρομοκρατία, ενώ μικρότερες θα είναι για απάτες, για θρησκευτικά θέματα και πορνογραφία. Εμείς πάντως περιμέναμε πως θα έπεφταν κεφάλια (κυριολεκτικά).

Σινεμά

Δείτε εδώ ένα από τα τρέιλερ της παρωδίας του φιλμ ‘300′, με τίτλο ‘Meet the Spartans’ που μόλις βγήκε στους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Φωτό της ημέρας
Η 22η ταινία με τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ θα προβληθεί το Νοέμβριο και ο τίτλος της, όπως αποκαλύφθηκε, είναι ‘Quantum of Solace’. Μπορεί ο τίτλος να φάνηκε περίεργος και να ξένισε τους φαν, δεν θα απογοητευτούν πάντως από τις Όλγα Κιριλένκο και Τζέμα Άρτερτον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα