Με Twitter στο Final 4

default image

Το SPORT 24 έγινε το πρώτο Μέσο που θα χρησιμοποιήσει και το Twitter για την κάλυψη του F4 στο Βερολίνο. Μπείτε στο twitter.com/berlinF4

Απογευματινή

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν οι συντάκτες της εφημερίδας Απογευματινή. Διαβάστε
εδώ την ανακοίνωση.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal για το αποκλειστικό .

Time
Στην τρίτη ετήσια ψηφοφορία του Time για το ποιος άνθρωπος ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή, νικητής είναι ο 21 ετών φοιτητής Κρίστοφερ Πουλ, γνωστός και ως moot. Ο νεαρός από τις ΗΠΑ είναι ο ιδρυτής της διαδικτυακής κοινότητας  4chan.org (ξεκίνησε με μάνγκα και ανιμέ, αλλά τώρα περιέχει και πορνό) και με βαθμολόγηση 90 και 16 εκατ. ψήφους άφησε πολύ πίσω ονόματα σαν του Μπάρακ Ομπάμα και της Όπρα Γουΐνφρι. Δείτε εδώ την κατάταξη.

Berlin F4

Είναι επίσημο. Το SPORT 24 έγινε το πρώτο δημοσιογραφικό Μέσο που θα χρησιμοποιήσει εκτός των άλλων και το Twitter για την κάλυψη του Final 4 μπάσκετ στο Βερολίνο (1-3 Μαίου). Οι Γιάννης Φιλέρης και Μάνος Μίχαλος, δυο εκ των απεσταλμένων του SPORT 24, ανανεώνουν (τιτιβίζουν/τουϊτάρουν/στέλνουν μηνύματα) καθημερινά και συστηματικά στο twitter.com/berlinF4 . Follow.

Skai.gr
Το σάιτ του ΣΚΑΪ αλλάζει και εδώ μπορείτε να δείτε τη νέα beta μορφή. Καλορίζικο.

MEGA
Η σημερινή Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη είναι για το ‘Σπίτι του Δημοσιογράφου’ στο Παρίσι όπου φιλοξενούνται κυνηγημένοι αλλά και αυτοεξόριστοι δημοσιογράφοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το δικό τους σπίτι όταν η αλήθεια έγινε επικίνδυνη.

Ίντερνετ
Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Marketing Week για το διαδίκτυο και την εδραίωση του σαν μέσο επικοινωνίας, πάνω και από την τηλεόραση.

ALPHA
Ο Λάκης Λαζόπουλος σε ακόμα ένα Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Σήμερα Τρίτη στις 21.00.

Φωτό της ημέρας

Η αφίσα της νέας ταινίας με τον Σάσα Μπάρον Κοέν, Bruno .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα