Media: “Max με Goal και το νέο MSN”

default image

Σινεμά και υπέροχες φωτογραφίες. Δεν τα κατάφερε η Παπαρίζου να μπει στο τοπ-5. Πριν και μετά την αλλαγή του MSN. Remember the 5th of November

Goal News – MAX

Άλλο ένα περιοδικό που γίνεται ένθετο σε εφημερίδα. Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το περιοδικό MAX θα προσφέρεται, με ένα έξτρα ευρώ, μαζί με την αθλητική εφημερίδα Goal News.

Empire
Σινεμά και υπέροχες φωτογραφίες .

FAQ Style
Το τριμηνιαίο γυναικείο free-press του Θανάση Λάλα, Faq Style, πρόλαβε και βγήκε 4 φορές αυτόνομο. Ετοιμάζεται απ’ ότι μαθαίνουμε να μπει ένθετο στη Veto (λογικά θα αλλάξει και όνομα). Εδώ το τελευταίο τεύχος.

Προσφορές
Αν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει πως η μάχη των κυριακάτικων εφημερίδων κρίνεται κατά το μεγαλύτερο βαθμό από τις προσφορές τους, τότε κάνει λάθος.
Την Κυριακή έχουμε προς το παρόν το νέο CD του Μιχάλη Χατζηγιάννη, 7 (με έξτρα καινούργιο τραγούδι), από τη Real News και το Casino Royale με τον Ντάνιελ Κρεγκ από το Πρώτο Θέμα. Αναμένεται η αντίδραση της Veto.
update: Με Καζαντζίδη η Veto (όχι και πολύ δυνατό χαρτί).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Νέα και Μονόπολη (ελπίζουμε χωρίς Φυλακή).

Ψηλά τα χέρια!
Διαβάστε εδώ μερικά από τα σημειώματα που δίνουν οι ληστές στους ταμίες στις τράπεζες. Από το σκέτο και λακωνικό ‘$250,000′ μέχρι το ευγενικό ‘I have a gun in my bag. Give me $5,000 please. Thanks a bunch.’.

MTV
Δεν τα κατάφερε η Παπαρίζου (σκασίλα μου θα πείτε οι περισσότεροι) να μπει στο τοπ-5 (Best European Act) για τα MTV Europe Music Awards 2009, που διεξάγονται αύριο στο Βερολίνο.

MSN
Πριν και μετά την αλλαγή του MSN. Είναι πλέον πιο μινιμαλιστικό, πιο άσπρο, τοπικά νέα, Facebook και Twitter.
Στην Ελλάδα, οι αθλητικές ειδήσεις του MSN.gr παρέχονται αποκλειστικά από το SPORT24.

Μπάλα
Τετάρτη
MEGA 21.45, Σταντάρ Λιέγης – Ολυμπιακός
Πέμπτη
ΑΝΤ1 20.00, Στουρμ Γκρατς – Παναθηναϊκός
ΑΝΤ1 22.05, ΑΕΚ – Μπάτε Μπόρισοφ
Ανακοίνωση: Στο Σταντάρ-ΟΣΦΠ θα διεξαχθεί το φημισμένο (;) Live by Freddos .


STAR
Remember Remember the 5th of November ‘. Αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το STAR κάνει το σωστό και προβάλλει στις 21.00 το V for Vendetta.

Στην Ιστορία
Εδώ μπορείτε να δείτε 101 ιστορικά γεγονότα με τη βοήθεια του YouTube. Από την πτώση του τοίχους του Βερολίνου και την πρώτη προσσελήνωση, μέχρι την πρώτη εκπομπή του MTV και την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.

Φωτό της ημέρας
Η Toyota αποσύρθηκε από την F1 λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο πρόεδρος δεν το πήρε και πολύ καλά.

Υ.Γ
Τρέμε Κουρκούτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα