MEGAλεία

default image

O Περικλής Παναγόπουλος ακόμα και στη συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε πως έβλεπε μόνο MEGA, κατά τη διάρκεια της ομηρείας του

ΑΝΤ1

Μετά από συζητήσεις χρόνων και πάμπολλες αναβολές, τελικά ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η σειρά ‘Εργαζόμενη Γυναίκα’ με την Ελένη Ράντου. Πρεμιέρα το Φεβρουάριο.

Calexico
Αν σας αρέσει το γκρουπ από την Αριζόνα τότε σπεύσατε . Το ΜΕΝ 24 δίνει μια πρόσκληση για 2 άτομα για την επικείμενη συναυλία τους στη χώρα μας.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία και ο Ελεύθερος Τύπος για τα “ωραία” της οικονομίας.

Απαγωγή
Όπως θα ακούσατε ο εφοπλιστής Παναγόπουλος ελευθερώθηκε και πήγε τα ξημερώματα σπίτι του. Αυτά που μάθαμε πάντως σήμερα το πρωί από το μάχιμο ρεπορτάζ του Πάνου Σόμπολου θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας. Επειδή ήταν εξουθενωμένος οι δικοί του τον πίεσαν να φάει κοτόσουπα και ακόμα ότι εκεί που τον είχαν φυλακισμένο η τηλεόραση έπιανε μόνο MEGA.
Σύμφωνα πάντως με τις δικές μας πληροφορίες, τελικά παραγγείλανε κινέζικο, ενώ η τηλεόραση έπιανε και Τηλεφώς (με λίγα χιόνια).
Χωρίς πλάκα τώρα, ακόμα και στη συνέντευξη που έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο ίδιος ο Παναγόπουλος, ανέφερε πως έβλεπε μόνο MEGA (ούτε χορηγός να ήταν το Μegaλο κανάλι).

Μπάλα
Ο ALPHA μεταδίδει ζωντανά 4 ακόμα αγώνες του Κυπέλλου Hellas Online:
Σήμερα στις 16.45, Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής
Αύριο Τετάρτη στις 16.45, Πανσερραϊκός – Λάρισα
Επίσης αύριο, στις 20.00, ΟΦΗ – Ολυμπιακός
Την Πέμπτη στις 16.45, ΑΕΚ – Κέρκυρα

Φωτογραφία
Δείτε εδώ τη φωτογραφία που κέρδισε στο διαγωνισμό του DPGR, με τίτλο Portfolio .

Watchmen
Όχι να το παινευτούμε αλλά όταν εμείς γράφαμε (Ιούνιο 2007) για τα κόμικ Wanted και Watchmen ότι θα γινόντουσαν κινηματογραφικές ταινίες, δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί που παίξανε. Τώρα πια έχουν μάθει όλοι για αυτά, ειδικά για το δεύτερο κόμικ, το αριστούργημα του Άλαν Μουρ, που βγαίνει στα σινεμά το Μάρτιο. Δείτε εδώ το απίθανο τρέιλερ.

U2
Διαβάστε εδώ τα νεότερα για το νέο άλμπουμ τους, No Line On The Horizon. Στις 15 Φεβρουαρίου θα μπορούμε να κατεβάσουμε το πρώτο σινγκλ.

Facebook
Τι βαθμό παίρνετε στο Facebook; Πόσο δυνατοί είστε σε αυτό; Με αυτό το εργαλείο και κάποιων στοιχείων στο λογαριασμό σας (όπως για παράδειγμα πόσους φίλους έχετε) θα μάθετε.

ALPHA
Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 21.45 έχει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, ‘Big in Japan’. Καθώς στην παρουσίαση είναι η Καλομοίρα , το στηρίζουμε.

Στις ΗΠΑ
Όσο αφορά το κοινό 18-34, έχει γίνει η μεγάλη έκπληξη στα τηλεοπτικά των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο ισπανόφωνο κανάλι στις ΗΠΑ, Univision, υπάρχουν μέρες μέσα στην εβδομάδα που στο prime-time σημειώνει μεγαλύτερη τηλεθέαση από τα παραδοσιακά CBS, ABC, NBC και FOX.
Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί τον τελευταίο καιρό τα κανάλια στην Ελλάδα αγοράζουν τα δικαιώματα τέτοιων σειρών και κάνουν διασκευές τους ή τις προβάλλουν ατόφιες.

Φωτό της ημέρας
Χωρίς λόγια (από τη χαρά μας).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα